Problém se jménem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59345
19.7.19 18:48

@me57h :mrgreen: :mrgreen: no jistě, to tchýně řekla taky. A co jako když se mne to jméno nelíbí :mrgreen:

nedala bych jméno po rodičích. proč? To bych si s výběrem moc práce nedala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.19 18:49
@Šarlota4 píše:
U ni to oddrou starsi deti, takze je v klidu :lol:

Jo je to ta bláznivá, zejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.7.19 19:07
@g.sandova píše:

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.7.19 20:01
@g.sandova píše:

to mi zas něco uniklo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.19 20:07

@pe-terka ta jak nesnáší svou nejstarší dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.7.19 20:25

Tak me se manzelovo jmeno zase libi hodne. Ale proste odmitla ho dat. Starej/maldej/velkej/malej neeee to proste ne.
Ale samozrejme je asi potreba se shodnout. U nas byl prvni syn jasnej (moje vysneny jmeno a manzelovi se libilo). Druhej uz byl orisek a rozhodlo se az na porodnim sale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
19.7.19 21:21

Já bych manželovi vyšla vstříc. Pavel není žádná hrůza, ale normální běžné nadčasové jméno. Také se mohl chlap jmenovat třeba Bohuslav. :mrgreen: Někteří muzi jsou ješitove a považuji splozeni pokračovatele rodu (ideálně stejně pojmenovaného) za jednu ze svých životních met. Osobně bych se mu to přání pokusila splnit, vnímala bych to jako jednu z investic do našeho vztahu. To mi prijde důležitější než „pouhé“ konkretni jméno.
Také je možnost dát synovi jména dvě. Jedno po manželovi a jedno z tvého výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.7.19 22:19
@Anonymní píše:
Jo, takhle argumentovala tchyně. Jenže třeba já nebyla za partnera provdaná a dala jsem dítěti jeho příjmení. To je, myslím, už dostatečný projev úcty. TAk proč dávat po něm i jméno.

Syn se jmenuje po partnerovi. Jménem i příjmením. Nemám pocit, že bych tím projevovala úctu. Prostě jsem chtěla mít syna stejného jména a příjmení bych po sobě nedala. Já se taky jmenuju po vlastním otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.7.19 22:36
@g.sandova píše:
@pe-terka ta jak nesnáší svou nejstarší dceru

vidíš, takový případ unikl mé pozornosti! :nevim: No chudák dcera, tohle je zlý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.19 22:40

@pe-terka on je to možná troll, těžko říct. Založila už několik diskuzi zaměřených proti holce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.7.19 22:41
@g.sandova píše:
@pe-terka on je to možná troll, těžko říct. Založila už několik diskuzi zaměřených proti holce.

mě ted naskočilo - není to ta, jak si z holky dělá služku, nutí ji uklízet barák, i když má bolestivý menses, a mladá musí umejvat wc a vanu po chlapovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.19 22:42

@pe-terka to zase nevím já. Tahle je na VS, tahle dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.19 22:44
@pe-terka píše:
mě ted naskočilo - není to ta, jak si z holky dělá služku, nutí ji uklízet barák, i když má bolestivý menses, a mladá musí umejvat wc a vanu po chlapovi?

Jojo, a ty strašně dcery má dvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.19 22:45

@Ba-stet jo dvd ale ta na VS je nejhorší, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.19 22:50

@g.sandova Jojo, starší je úplně děsná. Ale ta mladší se v ní vidí a chce být jako ona. Takže má našlápnuto. Těžký život, no :mrgreen: Jo, a na VS myslím ještě není, jen si vybrala úplně špatnou. Teď udělala maturitu, navzdory tomu, že téma slohovky si natruc vybrala jiné, než matka chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze