Problém se sáním a mateřským mlékem

53
6.7.13 15:52

Problém se sáním a mateřským mlékem

Ahojky, potřebovala bych poradit. Nyní jsou mojí dcerce 4 měsíce a dosud jsem plně kojila. Posledních 14 dní mi však jaksi mléko odmítá, přisaje se a jen dumlá, netahá. A když tahá, tak jen chvilku, mám pocit, jakoby čekala, co jí do té pusinky nateče samo. Dělá u toho blbosti a pořád se na mě směje, ale bohužel za celý den toho moc nevypije. Navíc kojím přes kloboučky a díky nim sleduji, že mléka mám ještě dost (protože se vždycky plní a teče to všude možně) a nebo i sama jej dokážu jen rukama ještě hodně odstříkat. A dcerka ani nevypadá nespokojeně, neplače, spí celou noc, ale nepije. A já se bojím, že tímto stylem mlíčko brzo ztratím. Navíc za poslední měsíc přibrala strašně málo. Paní dr. už o tom ví a říkala, že ještě chvilku počkáme. Navíc mi už měsíc není dobře, začaly mi moc padat vlasy a pořád se mi točí hlava a u jídla se mi dělá špatně. Mohlo by to nějak spolu souviset? Budu ráda za jakékoliv komentáře. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
6.7.13 16:11

Jsou jí 4 měsíce, začni s příkrmy. Když budeš mít mlíka dost i dál nebo se nebude chtít kojit, odsávala bych, je škoda, abys o mlíko přišla, když ho teď máš dost. Může to být i nějaký vrtoch a zase se to zlepší. Kojení bych nevzdávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová