Tříměsíní miminko a noční kojení

6177
5.7.13 12:58

tříměsíní a noční kojení

Ahoj holky, prosím vás o radu.
Mám tříměsíčního chlapečka, plně kojeného, v noci se od narození budil cca ve 2, v 5 a v 7 ráno jsme vstávali. Jenže teď to bude 14 dní, co nejspíš byl růstový spurt a řekla bych, že mléka je opět až dost od 4. dne, ale malý se asi naučil se v noci budit od půlnoci co hodinu a být u prsa. Přes den jí normálně.
Na dnešek už se budil co 30 - 45 minut, je to šílený! Dudlík nechce, pohladit nestačí, prostě chce dudlat prso, ani nepije kolikrát.
Je malý, nechci ho nechávat vyřvat, třeba si ještě režim udělá, ale jak to přečkat?
Dnes je z noci tak unavený, že spí už 4 hodiny venku v kočáře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
5.7.13 12:59

Vzít ho do postele a nechat ho dudlat a sama spát  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
5.7.13 13:00

Taky jsem to tak řešila, akorat, že teď tu cacorku nemuzu z té postele dostat:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.7.13 13:01

@gabriela82 tak jsem to řešila já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.7.13 13:02

Tak tak, do postele, napojit ke zdroji a spát. Postel zajistit, aby dítě nemohlo spadnout (já mám zábranu cestovní na postel, využila jsem u všech třech dětí)
Druhorozený to dělal asi měsíc, pak najednou ze dne na den se začal budit zase jen 1×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
5.7.13 13:02

Já při téhle krizi dala UM…Ale to asi slyšet nechceš..každopádně, jí jen 1× za noc, nad ránem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.7.13 13:03

@micelinka však já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
5.7.13 13:06

Já to vyřešila flaškou na noc, byl to nějaký čtvrtý měsíc. A kojení jsem zase stáhla na jednou za noc. Stálo mě to nějaké to chování a tišení v noci, ale nebylo to žádný drama.
Jako bonus jsem mohla chodit večer ven.
Noc je na spaní, kojit se může co hrdlo ráčí přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
5.7.13 13:08

@rozumbrada to je i můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.7.13 13:08

Taky jsem to tak dělala, kojila jsem, u toho spala, když se vzbudil na další, jen si ho dala na druhou stranu a spala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.7.13 13:09

Vzit do postele, pritulit mimino, vytahnout ceciky :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7797
5.7.13 13:09

@rozumbrada
8o Tříměsíční má snad nárok na jídlo i v noci, nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
5.7.13 13:12

@chatwenna to bych nikdy neudělala :zed: pardon, já to mám prostě hozené jinak…moje dítě má 4,5 měsíce, nespal se mnou ani jednou v posteli, od narození ve své postýlce, od 2. měsíce ve svém vlastním pokoji… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.7.13 13:13

@Lo
Nebude tě to jednou mrzet? :think: Můj syn bude mít dva roky a to byl hodně často kojený mimino a závisláček, ale uteklo to tak rychle, že mě to až mrzí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.7.13 13:15
@Lo píše:
@chatwenna to bych nikdy neudělala :zed: pardon, já to mám prostě hozené jinak…moje dítě má 4,5 měsíce, nespal se mnou ani jednou v posteli, od narození ve své postýlce, od 2. měsíce ve svém vlastním pokoji… :nevim:

A kojila jsi?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová