Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Vlado155 píše:
Mám 12-ti letého syna. Jsem otec samoživitel, matka si odpykává trest za finanční podvody. Nedávno se vedle nás přistěhovala jedna paní. Z prvu to vypadalo, že s novými sousedy nebude problém, syn když paní viděl na zahrádce, tak ji pozdravil, ona synovi na pozdrav vždy odpověděla. Klid však netrval dlouho sousedce postupně začalo vadit v podstatě všechno co syn na naší zahradě dělal(hra s míčem, lezení po stromě nebo když jen seděl na lavičce a díval se na videa na mobilu). Se sousedkou jsem se snažil nějak rozumně domluvit ale bohužel to nešlo. Sousedka se rozčílila a přes noc se nám vykadila a vymočila před dveře. Teď je situace taková, že když je syn venku a hraje si například s míčem, tak na něho sousedka přes plot řve „nech toho nebo tě podřízne matka“ nebo podobnou větu. Vždy když jsem se snažil sousedce důrazně domluvit, výsledek stejný (výkal a moč před dveřma).
Prosím Vás poraďte mi co s tou sousedkou mám dělat.
Předem děkuji
Takže ze začátku bylo vše ok, a najednou jí hráblo a v noci ti chodí kadit přede dveře jo? Tak jí tam dej kýbl a toaleták
Nějak se mi tomu nechce věřit ![]()
@arinecka píše:
Takže ze začátku bylo vše ok, a najednou jí hráblo a v noci ti chodí kadit přede dveře jo? Tak jí tam dej kýbl a toaletákNějak se mi tomu nechce věřit
A přitom sousedka přeleze vysoký plot.:-)
@Vlado155 píše:
Ano žije tam sama ale faktem je, že u ní občas zastaví černé BMW a z něho vyjde skupina 4 romů a jde k ní.
A víš, milý trolle, že už nejezdí jenom v černých BMW? ![]()
@Vlado155 Nebát se jí a ukázat hranice. Když to nejde normální domluvou, tak jinak než cestou PČR to řešit asi nejde. Ještě mě napadá jít na obec. A když se bude mstit, tak opět to řešit přes PČR. Ono jí to kakani, curani a rvani brzy přejde.
@Vlado155 píše:
Já se právě bojím s tím jít na policii, mám strach, že ta sousedka se bude mstít, nevím čeho všeho je schopná
Já bych si počkala a škola bych ji kýblem studené vody, pokud by chtěla zase za dveřmi něco dělat…a hlavně kameru, vše dokumentovat na policii
No tak lidi jsou různí, já bych mohla o nashcvalech a sousedské tyranii vyprávět, ale před dveře se mi teda ještě nikdo nevykadil. To už je přitažené za vlasy. Podle mě trolling.
Zavolej policii. Vezmou vzorek, udělají testy DNA. Pokud se budou se sousedkou shodovat, podej na ni trestni oznámení.
@Uslava píše:
Zavolej policii. Vezmou vzorek, udělají testy DNA. Pokud se budou se sousedkou shodovat, podej na ni trestni oznámení.
Takze pani matka sedi za financni podvody a ani ty nevydelaly na cerny bavo. Chapu, to je pech
.