Dcera si domů vodí kluka

Anonymní
18.9.22 14:06

Dcera si domů vodí kluka

Moje šestnáctiletá dcera si domů vodí sedmnáctiletého přítele, poznala jsem ho, je to inteligentní kluk. Dcera se s ním zavírá do svého pokoje, no a včera se ozývaly z pokojíku jisté zvuky, ne přímo sex, ale prostě zvuky :oops: V našem bytě se to rozléhalo a byla jsem naštvaná, že si to dovolí a blízká toho tam na ně vlítnout. Nakonec jsem to neudělala, ale vnitřně zuřím. Cítím se jako matka špatně, že to dopustím u nás doma, prostě ozývá se ve mně moje výchova. Vím, že spolu natvrdo nespí, dcera má ke mně důvěru a svěří se. Jsme objednaní na gynekologii, jsou spolu tři měsíce a je jasné, že dřív nebo později spolu budou spát. Vadí mi ale současná situace, kdy se mazlí dost nahlas. Jsem v takové situaci poprvé, je mi to trapné. Dceři jsem to řekla a nafoukla se. Mám chuť jim techtle mechtle u nás doma zatrhnout, ale vím, že toto je špatná cesta, protože to stejně budou dělat. Jsem příliš prudérní? Její táta s námi nebydlí, kdyby bydlel, milého kluka by vyhodil. Jak to řešíte vy? Co vám rodiče dovolili a co dovolujete dcerám vy? A co mámy kluků, kam až necháte mladé zajít u vás doma?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35885
18.9.22 14:08
@Anonymní píše:
Moje šestnáctiletá dcera si domů vodí sedmnáctiletého přítele, poznala jsem ho, je to inteligentní kluk. Dcera se s ním zavírá do svého pokoje, no a včera se ozývaly z pokojíku jisté zvuky, ne přímo sex, ale prostě zvuky :oops: V našem bytě se to rozléhalo a byla jsem naštvaná, že si to dovolí a blízká toho tam na ně vlítnout. Nakonec jsem to neudělala, ale vnitřně zuřím. Cítím se jako matka špatně, že to dopustím u nás doma, prostě ozývá se ve mně moje výchova. Vím, že spolu natvrdo nespí, dcera má ke mně důvěru a svěří se. Jsme objednaní na gynekologii, jsou spolu tři měsíce a je jasné, že dřív nebo později spolu budou spát. Vadí mi ale současná situace, kdy se mazlí dost nahlas. Jsem v takové situaci poprvé, je mi to trapné. Dceři jsem to řekla a nafoukla se. Mám chuť jim techtle mechtle u nás doma zatrhnout, ale vím, že toto je špatná cesta, protože to stejně budou dělat. Jsem příliš prudérní? Její táta s námi nebydlí, kdyby bydlel, milého kluka by vyhodil. Jak to řešíte vy? Co vám rodiče dovolili a co dovolujete dcerám vy? A co mámy kluků, kam až necháte mladé zajít u vás doma?

Si příště pust nahlas televizi a nebo si kup špunty do uší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
18.9.22 14:09

To zas bude mela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24711
18.9.22 14:10

Tak to já bych si u nás doma nikdy nedovolila. Styděla bych se. :oops: Nastavila bych jasná pravidla, ať se nafukuje, jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
18.9.22 14:12

Co znamená že se mazlí moc nahlas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
18.9.22 14:12

Nedovolila bych to.

• Citovat
  • Upravit
24711
18.9.22 14:13
@JancaS84 píše:
Si příště pust nahlas televizi a nebo si kup špunty do uší.

Takže vám přijde v pohodě nechat nezletilou dceru málem souložit doma za zdí? Jsem asi ze staré školy teda. My jsme to vždycky dělali, když naši nebyli doma. Neexistovalo, abych si v 16 přivedla kluka, šmajchlovala se s ním a ostatní nás museli poslouchat. :think:

Příspěvek upraven 18.09.22 v 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.22 14:14
@Betty MacDonald píše:
To zas bude mela 8o

To bude, protože se tu budou ozývat hlavně holky, které spaly s kluky už v 15 s plným požehnáním rodičů. Fakt by mě zajímalo, jestli to mám v hlavě takto nastavené jenom já. Já bych si to v mládí nedovolila, protože táta by to nedal.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
18.9.22 14:15

Ja bych na mě asi zatukala, ať se ztlumí. A pro příště bych ji řekla, že ať si ho klidně vodí domu, ale sexuální projevy ať si nechají na dobu, kdy nejsem doma.

• Citovat
  • Upravit
24711
18.9.22 14:16
@Anonymní píše:
To bude, protože se tu budou ozývat hlavně holky, které spaly s kluky už v 15 s plným požehnáním rodičů. Fakt by mě zajímalo, jestli to mám v hlavě takto nastavené jenom já. Já bych si to v mládí nedovolila, protože táta by to nedal.

Určitě to tak nemáte jen vy. Mně by vadilo muset poslouchat i dospělé lidi. Nejsme snad zvířata, co se neumějí ovládat.

Příspěvek upraven 18.09.22 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@JancaS84 píše:
Si příště pust nahlas televizi a nebo si kup špunty do uší.

U vás doma musí být dobrý hampejz.

• Citovat
  • Upravit
35885
@lucad77 píše:
Takže vám přijde v pohodě nechat nezletilou dceru málem souložit doma za zdí? Jsem asi ze staré školy teda. My jsme to vždycky dělali, když naši nebyli doma. Neexistovalo, abych si v 16 přivedla kluka na noc. :think:

To sem neřekla. Ale když ji dovolila si ho vodit domu, tak je jasný že spolu nebudou v tomto věku hrát pexeso. Furt lepší než aby to dělali někde v železničním vagónu. Měla si ale nastavit pravidla od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
18.9.22 14:18

Já jsem vychovala syna a 3 dcery. Nic bych nezakazovala, je to zbytečné, vždyť v tomto věku začíná se sexem většina. A ofiko můžou. Spíš bych probrala vhodnost aktu při plném stavu v bytě ;) když byla tato věc u nás aktuální, dlouho jsem o tom přemýšlela a došla k závěru, že bych byla radši, aby si sex obývali u nás doma pod střechou, než aby kvůli tomu museli po nocích obrážet různé pofiderní akce. A všechno dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35885
18.9.22 14:19
@Anonymní píše:
U vás doma musí být dobrý hampejz.

Ne, já sem si fakt nevodila v 16 domu kluky na sex ani nic jinýho. Hampejz máš ty doma s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24711
18.9.22 14:20
@JancaS84 píše:
To sem neřekla. Ale když ji dovolila si ho vodit domu, tak je jasný že spolu nebudou v tomto věku hrát pexeso. Furt lepší než aby to dělali někde v železničním vagónu. Měla si ale nastavit pravidla od začátku.

Tak já jsem to pochopila tak, že tohle bylo takto prvně. Úplně mu zakazovat vstup mi přijde zbytečně přísné, nastavila bych pravidla teď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí