Dcera si domů vodí kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
18.9.22 15:51

Kluka bych nezakazovala, dceři vysvětlila, že to prostě je slyšet a je mi to trapné. Zároveň bych jim ale dala šanci, aby měli čas sami pro sebe. Třeba si naplánovala nákup na ten den, kdy má přijít na návštěvu. Byla bych raději, než aby se scházeli někde v zaplivaném paneláku na schodech a podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
18.9.22 16:12

Určitě bych nezakazovala, ale důrazně bych doporučila, ať si to příště nechají až nebudu doma. Je mi jasné, že v tomhle věku je to normální, ale snad nemusí být slyšet na celý barák. Jo a napsat antikoncepci, nebo z tebe bude brzo babka. Nějaké mazlení bych nevěřila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.22 16:42

Koupit kondomy, vysvětlit zásady bezpečného sexu a být ráda, že to dělá někde v bezpečí a ne někde za bukem, stodolou nebo třeba ve sklepě.
A požádat o ztišení, sama si pustit něco do sluchátek a klepat!
(a pokud má někdo pocit, že jsem se musela pelešit den po 15. narozeninách a jsem hampejznice, tak ne, moje poprvé proběhlo, když mi bylo skoro 18)

• Citovat
  • Upravit
13236
18.9.22 16:42
@Anonymní píše:
Tak vzhledem k tomu, že mě to vadí a řeším to, zatímco ty by sis pouze dala špunty do uší, máš povolenou morálku ty.

Hele na tobě se ti tví rodiče teda podepsali jen co mohli. Já bych ti teda ke špuntům doporučila i mokrej hadr, když se tady chováš takhle :roll:
Jsi řádně protivná a jestli tohle chování budeš uplatňovat i vůči dceři, tak raz dva o tu její důvěru a svěřování se rychle přijdeš…
Jednak podle zákona můžou i souložit, jednak jsou ve věku kdy objevují svou sexualitu a jestli budou mít něco fakt na háku, tak je to prudivá matka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.9.22 16:49
@Anonymní píše:
Moje šestnáctiletá dcera si domů vodí sedmnáctiletého přítele, poznala jsem ho, je to inteligentní kluk. Dcera se s ním zavírá do svého pokoje, no a včera se ozývaly z pokojíku jisté zvuky, ne přímo sex, ale prostě zvuky :oops: V našem bytě se to rozléhalo a byla jsem naštvaná, že si to dovolí a blízká toho tam na ně vlítnout. Nakonec jsem to neudělala, ale vnitřně zuřím. Cítím se jako matka špatně, že to dopustím u nás doma, prostě ozývá se ve mně moje výchova. Vím, že spolu natvrdo nespí, dcera má ke mně důvěru a svěří se. Jsme objednaní na gynekologii, jsou spolu tři měsíce a je jasné, že dřív nebo později spolu budou spát. Vadí mi ale současná situace, kdy se mazlí dost nahlas. Jsem v takové situaci poprvé, je mi to trapné. Dceři jsem to řekla a nafoukla se. Mám chuť jim techtle mechtle u nás doma zatrhnout, ale vím, že toto je špatná cesta, protože to stejně budou dělat. Jsem příliš prudérní? Její táta s námi nebydlí, kdyby bydlel, milého kluka by vyhodil. Jak to řešíte vy? Co vám rodiče dovolili a co dovolujete dcerám vy? A co mámy kluků, kam až necháte mladé zajít u vás doma?

Až by slečínka s chlapcem vyšla, řekla bych svoje. Nafukovat se může jako chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
18.9.22 16:51

Tak zatím byly jen techtle, k mechtlím ještě nedošlo.:-) řekni jim, ať si pustí nahlas hudbu a mazlí se potichu. Co jinak? Ale taky nevím, jestli bych chtěla aby měla dcera už tak brzo sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4067
18.9.22 17:31
@Anonymní píše:
Moje šestnáctiletá dcera si domů vodí sedmnáctiletého přítele, poznala jsem ho, je to inteligentní kluk. Dcera se s ním zavírá do svého pokoje, no a včera se ozývaly z pokojíku jisté zvuky, ne přímo sex, ale prostě zvuky :oops: V našem bytě se to rozléhalo a byla jsem naštvaná, že si to dovolí a blízká toho tam na ně vlítnout. Nakonec jsem to neudělala, ale vnitřně zuřím. Cítím se jako matka špatně, že to dopustím u nás doma, prostě ozývá se ve mně moje výchova. Vím, že spolu natvrdo nespí, dcera má ke mně důvěru a svěří se. Jsme objednaní na gynekologii, jsou spolu tři měsíce a je jasné, že dřív nebo později spolu budou spát. Vadí mi ale současná situace, kdy se mazlí dost nahlas. Jsem v takové situaci poprvé, je mi to trapné. Dceři jsem to řekla a nafoukla se. Mám chuť jim techtle mechtle u nás doma zatrhnout, ale vím, že toto je špatná cesta, protože to stejně budou dělat. Jsem příliš prudérní? Její táta s námi nebydlí, kdyby bydlel, milého kluka by vyhodil. Jak to řešíte vy? Co vám rodiče dovolili a co dovolujete dcerám vy? A co mámy kluků, kam až necháte mladé zajít u vás doma?

Videla bych to stejne jako ty. Ze strany dcery je to dost drze, aby se takhle projevovali. Mela by pochopit, ze je to minimalne nevhodne. Vem si, jak b, reagovala ona, kdybys mela pritele, prisla by ze skoly a z obyvaku se takove veci ozyvali? Asi by ji bylo dost ekl ne?
Muckat se budou, ale musej se prizpusobit mistu a situaci..v panelaku, kde se to rozliha..je to fakt nevhodny a i vuci tobe..a kdyz ji to nereknes ty, tak kdo jinej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4067
18.9.22 17:35
@Betty MacDonald píše:
Jaká povolená morálka?? Važ slova. Na sexu od patnácti plus není nic amoralniho, dokonce ani nezákonného. To si musí rozhodnout každý sám za sebe. A moje zkušenost je taková, že čím víc zákazů, tím víc sexu.

Amoralni to neni, ale hlasitost pri sexu tak, ze to sl, si vlastni matka, to uz amoralni je. Je to nevhodny a je potreba na to dceru upozornit hned a uz od zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4067
18.9.22 17:38
@Markéta188 píše:
A co přesně ti vadí? Ta hlučnost? Na to ji stačí říct jedna věta. Nastavit pravidla.

Já osobně bych 16leté dceři nezakazovala kluka. Lepší jeden stálý kluk, se kterým chodí k vám domů, než každý víkend někde na párty jiný.
Mně rodiče od 16ti vždy dovolili přivést kluka po 3 měsících chození a potom, co si ho shlédli dovolili i přespání. Neměla jsem pak nikdy nutkání někde harašit ve křoví a rodiče si u mě takto získali důvěru, že jsem se pak nebála cokoliv s nimi řešit. Například sex a antikoncepci.

Zakazovat 16leté holce si občas přivést kluka mi přijde pro ni dost ponižující.

Boze, dalsi, co nechape psane slovo :zed:,prectibsi to jeste jednou a neprekrucuj co zakladatelka psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.9.22 17:39

Když to nebudou dělat doma, budou to dělat jinde. S dcerou bych si promluvila, že jako OK, můžou být doma, ale ať respektují to, že doma nejsou sami a ne každý je na to zvědavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.9.22 17:39

Mladá si možná neuvědomila, že jsou tak hluční. Tak ji na to upozorní, ať si příště hlídají volume. Že ty zdi nejsou stavěné jak atomový kryt. A ty zvědavě nešpul uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14669
18.9.22 17:46
@Kelsey píše:
Mladá si možná neuvědomila, že jsou tak hluční. Tak ji na to upozorní, ať si příště hlídají volume. Že ty zdi nejsou stavěné jak atomový kryt. A ty zvědavě nešpul uši.

Třeba by stačilo jen naznačit, až se nějaký zvuk ozve od sousedů :mrgreen: třeba soused hrkne židli a matka s významnějším pohledem řekne “jezisi, to je fakt hrozny, jak je tady v tom bytě úplně všecko slyšet”. Následně bych cekala, ze mladá zrudne až na zadku a vyřešeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
18.9.22 17:52

To, že se dcera nafoukla po Tvé výtce, je normální. Prostě se stydí. Je dobře, že jsi jí to řekla, ale doufám, že jsi zvolila kamarádský tón. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.22 17:54

Hele, co se týče sexu v 16, pokud k tomu v tomhle věku už dozrála a má kluka, nic nenaděláš. Já si ho našla už v těch 15, přes odpor mámy, měla jsem ho povoleného jen za jejího dohledu. Dopadlo to tak že jsme chodili za školu soulozit někam za křoví…No jako dneska když si na to vzpomenu, není mi z toho dobře. Ale byli jsme zamilovaní, mlátili s náma hormony a neměli jsme žádnou přijatelnou variantu. Antikoncepci jsme si v pohodě uhlidali a na školní výsledky to nemělo vliv. Tohle bych nechtěla aby moje dcera dělala. A jestli je to v tom věku morální…no nemůžu říct, že by mě to nějak morálně poškodilo, ještě v 19 jsem měla pořád toho jednoho zatímco holky co začaly později už klidně měly za sebou dva tři partnery. Neměla jsem nijak hodně partnerů a kdyby si mě býval vzal ten první, já bych byla nejradši. Druhá věc je ta hlasitost, to fakt vhodné není. Možná se nafoukla že jí to bylo trapné a už se to nestane…na tom bych trvala. Ale zákazy už teď nic nevyřešíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML