Problém se sousedkou

3
24.9.22 07:15

Problém se sousedkou

Mám 12-ti letého syna. Jsem otec samoživitel, matka si odpykává trest za finanční podvody. Nedávno se vedle nás přistěhovala jedna paní. Z prvu to vypadalo, že s novými sousedy nebude problém, syn když paní viděl na zahrádce, tak ji pozdravil, ona synovi na pozdrav vždy odpověděla. Klid však netrval dlouho sousedce postupně začalo vadit v podstatě všechno co syn na naší zahradě dělal(hra s míčem, lezení po stromě nebo když jen seděl na lavičce a díval se na videa na mobilu). Se sousedkou jsem se snažil nějak rozumně domluvit ale bohužel to nešlo. Sousedka se rozčílila a přes noc se nám vykadila a vymočila před dveře. Teď je situace taková, že když je syn venku a hraje si například s míčem, tak na něho sousedka přes plot řve „nech toho nebo tě podřízne matka“ nebo podobnou větu. Vždy když jsem se snažil sousedce důrazně domluvit, výsledek stejný (výkal a moč před dveřma).
Prosím Vás poraďte mi co s tou sousedkou mám dělat.
Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
24.9.22 07:18

Instalovat kameru a s důkazy se obrátit na policii.

• Citovat
  • Upravit
3
24.9.22 07:25
@Janli píše:
Instalovat kameru a s důkazy se obrátit na policii.

Já se právě bojím s tím jít na policii, mám strach, že ta sousedka se bude mstít, nevím čeho všeho je schopná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
24.9.22 07:28

Regulérně bych zavolala policií a nechala si to zdokumentovat. Neustupovat, ptz bude přidávat a poslala bych ji kam patří. Ona tam žije sama?

• Citovat
  • Upravit
42959
24.9.22 07:30

Mně se tomu nechce věřit, neznám soudnou ženskou, která by toho byla schopná. A jestli teda doopravdy jo, máš co do činění s opravdovým bláznem a val na tu policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.9.22 07:40
@Ariadne píše:
Regulérně bych zavolala policií a nechala si to zdokumentovat. Neustupovat, ptz bude přidávat a poslala bych ji kam patří. Ona tam žije sama?

Ano žije tam sama ale faktem je, že u ní občas zastaví černé BMW a z něho vyjde skupina 4 romů a jde k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
24.9.22 07:41

Podle popisu na vás útočí už teď bez důvodu. Nejspíš bude psychicky nemocná. Kontaktovala bych policii, nemáte co ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.9.22 07:41

Podle mne jsi troll

Jinak bych instalovala kamery, sousedce řekla, ze si veškeré záznamy uchovávam a budu následně řešit s policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.9.22 07:42

Je majitelkou toho bytu a nebo nájemnice?

Pokud je majitelka, tak dokumentuj a řeš to v přetupkovém řízení, pokud nájemnice, tak dokumentuj, řeš v přestupkovém řízení a s majitelem bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
@Vlado155 píše:
Ano žije tam sama ale faktem je, že u ní občas zastaví černé BMW a z něho vyjde skupina 4 romů a jde k ní.

Jo, takže jsi troll Slabota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
@Betty MacDonald píše:
Mně se tomu nechce věřit, neznám soudnou ženskou, která by toho byla schopná. A jestli teda doopravdy jo, máš co do činění s opravdovým bláznem a val na tu policii.

Soudná určitě ne, ale jako je dost možný, že paní je magor. :nevim:

Znami parkoval obcas na ulici před rodinným domem, jehož majitele si veřejný prostor na té ulici v šířce své nemovitosti narokoval a auto mu několikrát napatlal nejaky sajrajtem včetně oken. Lidi jsou různe divní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
24.9.22 07:46
@Vlado155 píše:
Mám 12-ti letého syna. Jsem otec samoživitel, matka si odpykává trest za finanční podvody. Nedávno se vedle nás přistěhovala jedna paní. Z prvu to vypadalo, že s novými sousedy nebude problém, syn když paní viděl na zahrádce, tak ji pozdravil, ona synovi na pozdrav vždy odpověděla. Klid však netrval dlouho sousedce postupně začalo vadit v podstatě všechno co syn na naší zahradě dělal(hra s míčem, lezení po stromě nebo když jen seděl na lavičce a díval se na videa na mobilu). Se sousedkou jsem se snažil nějak rozumně domluvit ale bohužel to nešlo. Sousedka se rozčílila a přes noc se nám vykadila a vymočila před dveře. Teď je situace taková, že když je syn venku a hraje si například s míčem, tak na něho sousedka přes plot řve „nech toho nebo tě podřízne matka“ nebo podobnou větu. Vždy když jsem se snažil sousedce důrazně domluvit, výsledek stejný (výkal a moč před dveřma).
Prosím Vás poraďte mi co s tou sousedkou mám dělat.
Předem děkuji

Trollové, to si ani v sobotu ráno neprispite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
24.9.22 07:48

Známý má podobný problém, jim sousedka hází výkaly v igelitácích na zahradu přes plot, kolikrát to hodí do větví stromů naschvál, to je pak chutovka lezt na strom pro potrhanej igeliták s ho… je duševně nemocná, k ale bohužel není nesvéprávná, tudíž občas přijede hlídka, ona se většinou zamkne a zaleze, oni kamarádovi vysvětlí, že nemůžou nic moc s tím dělat a vše jede na novo. Přes den řve jenom sprostoty a nechutnosti, bydlení po pár letech fakt horor, dům nemůžou ani prodat, nebot každá prohlídka skončí, víte jak asi…
Takže jim momentálně nezbývá než doufat a čekat, že baba brzo zaklepe bačkorama… tohle je horzný neštěstí… Vaše sousedka určitě také trpí nějakou duševní poruchou, to s těmi výkaly je klasický příznak… Rada těžká, s bláznem nevyřešíte nic… Akorát vás to oba bude stresovat a doma se budete cítit jak v pasti…
Asi to ještě nějakou chvíli vydržíte a pak prostě dojdete k tomu, že nejlepší se bude přestěhovat… ani nevíte, jak moc jsem vděčná za naše zatím temeř bezproblemove sousedy, ale tuším, že pohodu nám zajištuje i dvoumetrová okolo celého pozemku… Jestli za ní jezdí romove v Bavu, může to být i smažka, neuvádíte věk, ale to je jedno, dneska smaží vpodstatě kdokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
24.9.22 08:36

Jistě… o tom se dospělý chlap rozhodně potřebuje radit v sobotu v sedm ráno s ženskými na Emiminu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
24.9.22 08:39

Nevěřím ti.. Troll jak vyšitej opět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie