Problém se spaním u dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1455
13.6.17 09:56

Problém se spaním u dcery

Dobrý den, mam problem se spaním u dcery 20mesicu. Spi od října ve svém pokojíku bez problemu… je to měsíc co je v postely přechod na postel též bez problémů ale ted posledních 14dni nechce chodit spát a je to vždy hrozný tiatr a usínání trvá klidně i 2hod… a to tam u ni sedím… když konečně usne tak se stejně v noci vzbudí bud přijde a já ji ulozim a spí a nebo je třeba další 2hod a více vzhůru… nikdy s tím nebyl problém usinala sama a spala celou noc a teď je to obrovský problém nemáte s tím nekdo zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1015
13.6.17 10:02

Ahoj, jo, to znám! Naše nejmladší takto dělala tyjatr každý večer. Nechtěla jít spát. Teda ona byla normálně v postýlce.. ale jinak stejný problém. Začala jsem chodit spát s ní, protože už mi bylo líto sousedů… :oops:
A můžu Ti říct, že doteď spí se mnou i se budí, chce v noci pohádky pustit… A řve a řve dokud ji to nepustím. Nevím jak ji dám do pokojíku k sourozencům :think: nechce tam být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
13.6.17 10:09

@MaminkaLucka nevím zda je to období neb o co to je… nikdy to nedělala a teď je to děs. Mám doma ještě půlroční dcerku a tu nemůžu dat do pokojíku kdyz takhle vyvádí protože by ji budila… kdyby to delala na začátku tak si řekni že se bojí ale skoro po roce nevím… svítí ji tam i lampicka aby se nebala… Minule minule se vzbudila ve 23hod a usnula az kolem 4rano a to už jsme s manželem padali na tlamu… když si ji vezmu k sobě vresti ještě víc protože nechce obejmout a usíná špatně í po obědě… dost me to trápí. Dr. Řekla pokud by to nepřestalo a trvalo to dal ze ji posle na vyšetření… což mě zase vyděsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
13.6.17 10:30

@Svistice děkuji za odpověď. Svítí ji aby se nebala… je fakt že ji asi rostou poslední dvě stolicky… jinak na ni je vidět že je unavená sudla se ale prostě kdyz jsem spát tak hysterie… a vymýšlí voloviny… spi přes den max 2hod ale spís tak hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
13.6.17 11:11

Možná by stačilo jí dát spát o hodinu později (lepší než dvouhodinová scéna :mrgreen: )
Jak psala Svistice, děti se mění, co bylo včera tak, je dnes jinak a nemusí to být vždy jen „špatně“ ;)
Nám se třeba mladej ve čtyřech letech nakýbloval do ložnice. No mám ho zabít, když celý noci nespal, brečel, měl šílené sny, až z toho zvracel a nakonec sme byli na prášky všichni?
Nyní říká, že půjde do vlastní postele, až půjde do velké školy (rozuměj na základku) :P Takže ho beru za slovo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
13.6.17 11:12

No a nebo ji naopak dávat spát ještě o něco dřív (aby nevyváděla z přetažení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
13.6.17 11:53

Dávám ji spát na 8 tak do 10 hrůza a když ji dám později tak ke to úplně jedno usne v půl 11. Zkouším to na různé způsoby… moc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
13.6.17 12:17

Není naopak přetažená? nejste dlouho venku? tohle moje děti dělají, když jsou vyřízené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
13.6.17 13:40

@Alyss1 jsme venku cca od 14hod do 18hod pak klasika koupání, večeře, pohádka… jako po obědě usne s menším problémem než vecer… tak nevím zda je to pretazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
13.6.17 14:17

@izzinka no vidíš, řekla bych že čtyři hoiny venku je na takhle malý dítě hodně. tím nechci říct, že být venku je špatně, ale prostě počítat s tím, že je to pro dítě náročné. takže zkusit zrychlit to večerní ukládádní? nebo nekoupat, jen extra rychá sprcha nebo tak. večeře venku a doma jen jít spát? nevim. podle mých zkušeností je to přetažené dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
13.6.17 14:19

@Alyss1 děkuji zkusím to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie