Problém tam dole, nevím co dělat už

11.3.23 17:15

Problém tam dole, nevím co dělat už

Zdravím, mám problém a nevím co s tím dělat, trpím výtoky, které teda vůbec nezapáchají ale tam dole mě to pálí, mám vždycky nafouklé břicho, nohy musím mít křížem a když jdu na malou, tak skoro nic nevyčůrám i když mám fakt pocit, že potrebuju hodně.
V srpnu minuly rok, jsem měla kvasinkovou infekci tu jsem léčila Canestenem, od ty doby dobrý, pak jsem se vyspala s jedním klukem a od ty doby to tuším začalo, takže jestli to muže být kvůli němu? Nebo mě taky napadá, že nepiju tolik vody ale spíše kofeinove nápoje či sladké? Beru teď i teprve druhym měsícem antikoncepci Drovesil, tak jestli i třeba kvůli tomu? Jsem zoufalá
Nevíte co by to tak mohlo být? Nebo co by mi na to mohlo pomoct? Budu fakt moc rada za každou odpověď🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1550
11.3.23 17:16

@_karooliina_ takovej blbej dotaz na gynde si byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.23 17:18

@Alice180 byla jsem v prosinci, dělali mi i nějaký ten stěr atd. A všechno v pohodě, kvůli tomu tam budu volat až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
11.3.23 17:19

Podle popisu bych to tipla na přemnožené kvasinky v kombinaci se zánětem močáku. Vyřadila bych okamžitě to sladké pití a veškeré kofeinove nápoje, začala pít 2 litry vody denně, v pondělí ráno si nabrala ranní moč a mazala k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.23 17:23

@MartinaIrena budu muset, protože je to už k zbláznění, dekuju moc za odpověď 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
11.3.23 17:25

Jako první pomoc bych aspoň začala hodně pít, ať se možné bakterie v moči zředí. A klidně 3× denně nejlépe po čůrání omýt se teplou vodou. Taky prevence v případě náběhu na zánět. Drž se. Bude to dobré. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
11.3.23 17:26

Na to pití je dobrý i heřmánkový čaj, je protizánětlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.23 17:27

@MartinaIrena dekuju, dekuju mooc🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.3.23 17:35

Co se týče toho čůrání (že potřebuješ a nevyčůráš přitom skoro nic) to jsem zažila, když jsem měla zánět močáku. Možná by neškodilo objednat se na urologii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
11.3.23 17:35

Ještě k té antikoncepci, ta samozřejmě může mít vliv, protože jsou to hormony a ty můžou ovlivnit mikroflóru. A canesten doma nemáš? Koupila bych si tablety a preventivně nasadila… Tím nic moc zkazit nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24643
11.3.23 17:38

Kupte si nějaká probiotika pro ženy - třeba GynImun, nebo Probio Femina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 19:00
@_karooliina_ píše:
Zdravím, mám problém a nevím co s tím dělat, trpím výtoky, které teda vůbec nezapáchají ale tam dole mě to pálí, mám vždycky nafouklé břicho, nohy musím mít křížem a když jdu na malou, tak skoro nic nevyčůrám i když mám fakt pocit, že potrebuju hodně.
V srpnu minuly rok, jsem měla kvasinkovou infekci tu jsem léčila Canestenem, od ty doby dobrý, pak jsem se vyspala s jedním klukem a od ty doby to tuším začalo, takže jestli to muže být kvůli němu? Nebo mě taky napadá, že nepiju tolik vody ale spíše kofeinove nápoje či sladké? Beru teď i teprve druhym měsícem antikoncepci Drovesil, tak jestli i třeba kvůli tomu? Jsem zoufalá
Nevíte co by to tak mohlo být? Nebo co by mi na to mohlo pomoct? Budu fakt moc rada za každou odpověď🙏🏻

Měla jsem to podobně. Pomohlo mi vysadit veškeré sladkosti, včetně sladkých nápojů, a kup si Blokurimu.To nasypeš do vody, a vypiješ. Dá se to brát i preventivně. Pomáhají i brusinky.Na zánět močáku mi pomohla Lichořešišnice, nebo Rowatinex. Určittě si zajdi k lékaři, aby se vyloučil případně nějaký jiný problém. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa