Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží, jak komu rychle dorůstají, jak jsou tvrdé, citlivost kůže. U mě cca týden ![]()
Je to lepší, když používám mužovu kosmetiku (gel na holení+nivea sensitive balzám potom) a čerstvě oholenou kůži nechat „vyvětrat“.
Když to řeknu natvrdo, ideální po holení se vyvalit na gauč, nohy do praku, pustit si třeba film a klidně hodinu nechat kůži dýchat. Jak se oblíknu, trošku zapotím, nebo i jen sedím s nohama u sebe, takže je kůže na kůži, je to naprd.
@Mar__tanka1983 píše:
Záleží, jak komu rychle dorůstají, jak jsou tvrdé, citlivost kůže. U mě cca týden
Je to lepší, když používám mužovu kosmetiku (gel na holení+nivea sensitive balzám potom) a čerstvě oholenou kůži nechat „vyvětrat“.
Když to řeknu natvrdo, ideální po holení se vyvalit na gauč, nohy do praku, pustit si třeba film a klidně hodinu nechat kůži dýchat. Jak se oblíknu, trošku zapotím, nebo i jen sedím s nohama u sebe, takže je kůže na kůži, je to naprd.
Chtěla jsem se zeptat, co dělat ten týden, aby se to dalo nějakým způsobem to neustále svědění vydržet? Zjistila jsem, že mi docela pomáhá nosit vložku. Chloupky trochu změnou, ale nevím, zda je to dlouhodobě dobré. Nevím totiž, kdy to přestane.
@Taylor-13 Co dělat? No jen přežít
![]()
Ale když nechám kůži takhle větrat, tak se mi to právě vůbec nestane ![]()
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, co mám dělat, když mi strašně svědí a pálí kůže při dorůstáni chloupků na genitáliích. Rozhodla jsem se, že s holením přestanu. Chtěla jsem se zeptat, v jaké délce už chloupky nebudou tak tvrdé a přestane kůže tak svědět? Je to k nevydržení.
Díky za odpovědi.