Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, něco vám tu povím a chtěla bych vědět co by jste mi poradili.
Je mi 21, příteli 20, jsme spolu 4 roky a bydlíme spolu přes 10 měsíců. Ze začátku nastěhování bylo všechno fajnový měli jsme se krásně. Teď ale asi poslední 2-3 měsíce se to najednou změnilo. Chodí poslední dobou každý den z práce okolo 18 (má flexibilní dobu takže může končit jak chce) je celkem nepříjemnej, podrážděnej, na nic se mě neptá a nezajímá ho co jsem ten den dělala, pouze on mi vypráví co dělal v práci. Příjde mi, že spolu sice bydlíme, ale vůbec spolu nejsme. Sex je už delší dobu naprd, ale to už neřeším. Zhruba před 3 týdny jsme si koupili kočku, s ní si hraje každý den je na ni milounkej a hned v zápětí na mě dokáže být nepříjemný. Nevím tedy co mám dělat a jestli je to pouze nějaké období…
Edit admina:
Hlasování bylo vynulováno, anketa byla smazána.
Otázka nekorespondovala s typem ankety a hlasování nedávalo smysl.
Nejspíš procitnutí, že to není úplně to pravé ořechové. Na páprdovatění jste moc mladí.
@Michaela738 píše:
Ahoj všem, něco vám tu povím a chtěla bych vědět co by jste mi poradili.Je mi 21, příteli 20, jsme spolu 4 roky a bydlíme spolu přes 10 měsíců. Ze začátku nastěhování bylo všechno fajnový měli jsme se krásně. Teď ale asi poslední 2-3 měsíce se to najednou změnilo. Chodí poslední dobou každý den z práce okolo 18 (má flexibilní dobu takže může končit jak chce) je celkem nepříjemnej, podrážděnej, na nic se mě neptá a nezajímá ho co jsem ten den dělala, pouze on mi vypráví co dělal v práci. Příjde mi, že spolu sice bydlíme, ale vůbec spolu nejsme. Sex je už delší dobu naprd, ale to už neřeším. Zhruba před 3 týdny jsme si koupili kočku, s ní si hraje každý den je na ni milounkej a hned v zápětí na mě dokáže být nepříjemný. Nevím tedy co mám dělat a jestli je to pouze nějaké období…
Nejspíš má jinou. Buď v práci nebo někde po práci.
Sorry ale kluk ve 20 letech být ve vztahu 4 roky a pořídit si kočku… už se nudi a dává ti to najevo. Chce změnu a nemá nato koule to ukončit…
Začátek konce
Jste spolu od jeho 16 let… Celkem 4 roky… Neznám nikoho, kdo by v 16 letech byl zralý na vážný vztah. Budiž. On už ale evidentně dospívá, konečně, takže on už nebude to dítě, které s tebou začalo chodit a spát. Ty to máš možná jinak a jsi stabilnější, ale tys byla také ještě nedospělá, když váš vztah začal. Takže oba dva dospíváte. Bude se všechno měnit. To, že v podstatě žárlíš na kočku znamená, že dospělí rozhodně nejste ani jeden. To není problém, protože to je normální. A ano, je to období, ale to období už nikdy neskončí, nazývá se to dospělost. V tomto případě raná dospělost. Hlavně si kromě kočky nepořizujte děti. Ve věku 21 let, ze vztahu, co nefunguje, se odchází. Pokud pocházíš z úplné rodiny, kdy na sebe tvoji rodiče jsou hnusní, ale přesto spolu pořád jsou, tak chápu, že se rozcházet nechceš. Máš asi jinou hranici tolerance. Promiň, za ta slova. Mohla bych ti napsat, že toho má v práci moc a ať si promluvíte. Najdi si chlapa, se kterým v 21 letech nebudeš skousávat nezájem o sex a nezájem o tebe. Jako nemusíte spolu zůstat navěky jen proto, že jsi ho sbalila ještě jako dítě, vychovala a teď ho chceš přetavit v pozorného manžela.
Sorry, ale vy ste na tú na fóre niekedy fakt hnusní… Hneď musí mať inú? Prečo? Pretože to tak máte vy? Podľa seba súdim teba? Dôvodov môže byť milión a treba to vykomunikovat… Netreba počúvať hneď tu každú zradenú ženu, ktorá má na chlapov tazke srdce a pri sebe menšom probléme je hneď chlap podľa nej k*revnik…
@Michaela738 píše:
Ahoj všem, něco vám tu povím a chtěla bych vědět co by jste mi poradili.Je mi 21, příteli 20, jsme spolu 4 roky a bydlíme spolu přes 10 měsíců. Ze začátku nastěhování bylo všechno fajnový měli jsme se krásně. Teď ale asi poslední 2-3 měsíce se to najednou změnilo. Chodí poslední dobou každý den z práce okolo 18 (má flexibilní dobu takže může končit jak chce) je celkem nepříjemnej, podrážděnej, na nic se mě neptá a nezajímá ho co jsem ten den dělala, pouze on mi vypráví co dělal v práci. Příjde mi, že spolu sice bydlíme, ale vůbec spolu nejsme. Sex je už delší dobu naprd, ale to už neřeším.Zhruba před 3 týdny jsme si koupili kočku, s ní si hraje každý den je na ni milounkej a hned v zápětí na mě dokáže být nepříjemný. Nevím tedy co mám dělat a jestli je to pouze nějaké období…
Ten sex neřešíš proč? Nechci ti brát iluze, ale pravděpodobně je zakoukanej jinde. V tomhle věku sedět doma s kočkou a povídat si, jak bylo v práci, je fakt na hlavu. To si nech na později.
@Anonymní píše:
Sorry, ale vy ste na tú na fóre niekedy fakt hnusní… Hneď musí mať inú? Prečo? Pretože to tak máte vy? Podľa seba súdim teba? Dôvodov môže byť milión a treba to vykomunikovat… Netreba počúvať hneď tu každú zradenú ženu, ktorá má na chlapov tazke srdce a pri sebe menšom probléme je hneď chlap podľa nej k*revnik…
A proč anonym? ![]()
Příliš brzo zabředl do stereotypu. Potřebuje dobrodružství. Každý chlap musí občas něco objevit, zažít něco drsného, sáhnout si na dno. Jinak shnije. A on vidí příčinu své zaprděnosti v tobě, bohužel.
@JancaS84 píše:
Nejspíš má jinou. Buď v práci nebo někde po práci.
Nebo jsi ho přestala bavit a i ta kočka ho baví víc.
Edit admina:
Pěkný den,
Jitka
@Anonymní píše:
Nemáme to tak my, ale máme vysokou školu života kamaráde, a prostě víme co to je vztah máme dlouhodobé vztahy a už víme o čem je život, co jiného by to mohlo být??? Než nevěra??? Sex jim stojí za prd, ignoruje ji, to je proto, že chodí za jinou ![]()
@Michaela738 píše:
Ahoj všem, něco vám tu povím a chtěla bych vědět co by jste mi poradili.Je mi 21, příteli 20, jsme spolu 4 roky a bydlíme spolu přes 10 měsíců. Ze začátku nastěhování bylo všechno fajnový měli jsme se krásně. Teď ale asi poslední 2-3 měsíce se to najednou změnilo. Chodí poslední dobou každý den z práce okolo 18 (má flexibilní dobu takže může končit jak chce) je celkem nepříjemnej, podrážděnej, na nic se mě neptá a nezajímá ho co jsem ten den dělala, pouze on mi vypráví co dělal v práci. Příjde mi, že spolu sice bydlíme, ale vůbec spolu nejsme. Sex je už delší dobu naprd, ale to už neřeším. Zhruba před 3 týdny jsme si koupili kočku, s ní si hraje každý den je na ni milounkej a hned v zápětí na mě dokáže být nepříjemný. Nevím tedy co mám dělat a jestli je to pouze nějaké období…
Edit admina:
Sex nemate, ignorujete te, ma jinou