Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omluv se oboum a nech je bejt. Petr a Karel spolu zajdou na pivko a ty si po čase najdeš někoho jinyho. ![]()
Neměla ses přiznávat, no. Nechápu proč jsi to dělala. Buď ráda za Karla a doufej, že nemá za kamaráda podobného blba jako ten Petr.
Chudáci kluci, pěkně jsi s nimi vypekla
jako tohle mi udělat kluk, tak se rychle odmiluju. Divím se Karlovi, že to zkousnul…
@Anonymní píše:
Ahoj, byla jsem nevěrná. Potkala jsem dva lidi ve stejnou dobu. Líbili se mi oba a nedokázala jsem jim více než rok říct, že to táhnu s oběma. Nedokázala jsem se rozhodnout s kým bych mohla být v budoucnu a nechtěla jsem ani jednoho ztratit, protože jsem je měla hodně ráda. Nic mě neomlouvá, bylo to sobecké, hnusné a měla jsem jim už na začátku říct jak to je. Čas ale nevrátím.
Nicméně s jedním z nich jsem to po té dlouhé době ukončila (budeme mu říkat Petr) a zůstala s druhým, protože ho nejspíš miluji (budeme mu říkat Karel). Petr se těsně po rozchodu dozvěděl, že jsem ho celou dobu tahala za nos a chtěl ať se přiznám se vším, tak jsem se přiznala.Na to jeho kamarád poslal všechno co jsem si psala s Petrem Karlovi. Karel je zničený, ale zůstal se mnou, protože říkal, že mě nejde přestat milovat za den, ale dal mi šanci i když mi už nevěří. Petr je v depresích a vypisuje mi, že má černé myšlenky.
Co dělat? Cítím hroznou vinu, že jsem ublížila dvěma lidem. Moc bych chtěla pomoct Petrovi, ať se necítí tak špatně, protože se bojím co by se mohlo stát. Zároveň bych se měla od něj odstřihnout a soustředit se na Karla, který mi dal šanci.
Prosím o váš názor na celou situaci.
Zásadní chyba!!! Když už se to stalo, nepřiznávat nic, nevysvětlovat, skončilo to, nazdar. To přiznání vůbec ničemu nepomohlo, naopak, uškodilo úplně všem.
@MermaidMotel píše:
Omluv se oboum a nech je bejt. Petr a Karel spolu zajdou na pivko a ty si po čase najdeš někoho jinyho.
Jo a kdyby náhodou někdy v budoucnu ta Tvoje nová trojka po tobě chtěla testy otcovství, tak si příliš nevyskakuj, víš proč. (boční diskuse-Jak by jste se zachovali k manželovi?)
![]()
@Kutil Tom píše:
Zásadní chyba!!! Když už se to stalo, nepřiznávat nic, nevysvětlovat, skončilo to, nazdar. To přiznání vůbec ničemu nepomohlo, naopak, uškodilo úplně všem.
Pak zajdeme do diskuze “manžel chce testy otcovství” a tam každá napíše, že je to zásah do důvěry, ničí to vztah a jak to že ji nevěří ![]()
@pocestny píše:
Jo a kdyby náhodou někdy v budoucnu ta Tvoje nová trojka po tobě chtěla testy otcovství, tak si příliš nevyskakuj, víš proč. (boční diskuse-Jak by jste se zachovali k manželovi?)
Přemýšlíme stejně ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, byla jsem nevěrná. Potkala jsem dva lidi ve stejnou dobu. Líbili se mi oba a nedokázala jsem jim více než rok říct, že to táhnu s oběma. Nedokázala jsem se rozhodnout s kým bych mohla být v budoucnu a nechtěla jsem ani jednoho ztratit, protože jsem je měla hodně ráda. Nic mě neomlouvá, bylo to sobecké, hnusné a měla jsem jim už na začátku říct jak to je. Čas ale nevrátím.
Nicméně s jedním z nich jsem to po té dlouhé době ukončila (budeme mu říkat Petr) a zůstala s druhým, protože ho nejspíš miluji (budeme mu říkat Karel). Petr se těsně po rozchodu dozvěděl, že jsem ho celou dobu tahala za nos a chtěl ať se přiznám se vším, tak jsem se přiznala. Na to jeho kamarád poslal všechno co jsem si psala s Petrem Karlovi. Karel je zničený, ale zůstal se mnou, protože říkal, že mě nejde přestat milovat za den, ale dal mi šanci i když mi už nevěří. Petr je v depresích a vypisuje mi, že má černé myšlenky.
Co dělat? Cítím hroznou vinu, že jsem ublížila dvěma lidem. Moc bych chtěla pomoct Petrovi, ať se necítí tak špatně, protože se bojím co by se mohlo stát. Zároveň bych se měla od něj odstřihnout a soustředit se na Karla, který mi dal šanci.
Nic se nestane. Já bych teda ukončila i Karlovztah a našla si něhoho, koho mám ráda a nemám nutkání zanášet.
@someargue píše:
Přemýšlíme stejně
Jenomže je nás tragicky málo. „Tedy tady“.
To co se ti stalo je normální a neni si co vycitat; jak uz byli receno, udelalas hloupost s tim priznanim -ty jsibsvepravna dospela osoba a nemas komu co vysvetlivat, to pro priste.
Petr te jen citove využívá, takivyho cvoka se zbav co nejrychleji, ve svém zájmu. Jestli chce skočit treba pod vlak, tak jeho život, jeho problém.
A když na věc přijde, můžeš mi na každém prstů klidně jednoho chlapa, aniz bys mela povinnost se komukoli sverovat a cokoli vysvetlovat;žijeme jen jednou a léta rychle utíkají. ![]()
Příspěvek upraven 12.10.22 v 15:24
A to jako Petr přeposlal tomu kamarádovi vaši komunikaci a ten měl číslo na Karla a poslal to jemu? No, tak doufám, že jsi mu neposilala žádné intimní fotky.
Ukončila bych to s oběma, protože tohle už bude vždy mezi vámi
začni znovu s někým jiným a tentokrát lépe
@someargue píše:
Přemýšlíme stejně
Ty ale možná, že jí křivdíme. Na vážno chodila jen s jedním a s druhým se vodila za ručičku nebo jak to napsala „tahala ho za nos“. ![]()
@pocestny píše:
Ty ale možná, že jí křivdíme. Na vážno chodila jen s jedním a s druhým se vodila za ručičku nebo jak to napsala „tahala ho za nos“.
No, řekl bych, že ho reálně tahala i za jiný výčnělek než jen za nos
![]()
Ahoj, byla jsem nevěrná. Potkala jsem dva lidi ve stejnou dobu. Líbili se mi oba a nedokázala jsem jim více než rok říct, že to táhnu s oběma. Nedokázala jsem se rozhodnout s kým bych mohla být v budoucnu a nechtěla jsem ani jednoho ztratit, protože jsem je měla hodně ráda. Nic mě neomlouvá, bylo to sobecké, hnusné a měla jsem jim už na začátku říct jak to je. Čas ale nevrátím
.
Nicméně s jedním z nich jsem to po té dlouhé době ukončila (budeme mu říkat Petr) a zůstala s druhým, protože ho nejspíš miluji (budeme mu říkat Karel). Petr se těsně po rozchodu dozvěděl, že jsem ho celou dobu tahala za nos a chtěl ať se přiznám se vším, tak jsem se přiznala. Na to jeho kamarád poslal všechno co jsem si psala s Petrem Karlovi. Karel je zničený, ale zůstal se mnou, protože říkal, že mě nejde přestat milovat za den, ale dal mi šanci i když mi už nevěří. Petr je v depresích a vypisuje mi, že má černé myšlenky.