Jak ho vhodně pozvat na rande nerande

Anonymní
11.10.22 18:48

Jak ho vhodně pozvat na rande nerande

Vím o něm, že by mě chtěl. Ale zároveň se bojí. Tak jak, aby se nezasekl? On se na mě buď vrhal anebo přešlapoval na místě, prostě nezná míru a nezná správný čas. A má výčitky vůči svý skorobývalce, myslím si.
Jo, a nejsme mlaďosi, je nám už 40.

Tak tedy, nechtěla jsem to tu původně psát, že dostanu sodu, ale budiž. Skorobývalka je manželka a tou i zůstane. i já mám manžela. Problém je, že ten můj a i ta jeho nehsou na sex. Dříve jo. Takže jsme se seznamili, že budeme milenci. nejdřív se na mě děsně vrhal, z nervů, řekla bych, to se mi nelíbilo. Taky mi řekl, že má případný výčitky, že mu musím pomoct, že je dlouho ženatý a nevěrný nikdy nebyl. a že jsem ho odmítla. Nechápe, že vše chce svůj čas a že když ho vidím prvně, že není vhodná taktika jako když se žene Žižka do boje (a hrr na ni).to dělá často, splaší se a zásobuje mě erotickými zprávami. pak se uklidní a je za stydlína. A neodsuzuje mě, nevíte co to je, když s vámi chlap už hodně dlouho nespí, jinak teda žádná poběhlice nejsem.
Se bojím, že když budu moc aktivní s tandem, že se mě zalekne a raději couvne. Na druhý straně, fakt se mu zamlouvam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
11.10.22 18:51

Úplně jednoduše. Nechceš si zajít někdy na večeři? A podle jeho reakce uvidíš, jaký má doopravdy zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 18:59
@Jokerx0111 píše: Úplně jednoduše. Nechceš si zajít někdy na večeři? A podle jeho reakce uvidíš, jaký má doopravdy zájem.

Tak otázka je jestli na večer i, kafe, procházku městem, výlet…co by vás napadlo?

• Citovat
  • Upravit
65456
11.10.22 19:02
@Anonymní píše:
Vím o něm, že by mě chtěl. Ale zároveň se bojí. Tak jak, aby se nezasekl? On se na mě buď vrhal anebo přešlapoval na místě, prostě nezná míru a nezná správný čas. A má výčitky vůči svý skorobývalce, myslím si.
Jo, a nejsme mlaďosi, je nám už 40.

Co je skorobývalka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
11.10.22 19:05
@Anonymní píše:

Skorobývalka svědčí spíš o tom, že tě chce do postele.

Výčitky vůči skorobývalce svědčí o tom, že asi moc nechce, aby byla bývalka,

Kdyby tě vážně chtěl, nevrhá se na tebe, ale normálně tě sbalí jako single chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
11.10.22 19:14
@Petra Z píše:
Co je skorobývalka??

to je jeho soucasna, ktera jeste nevi, ze bude byvalka az ho zakladatelka odloudi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65456
11.10.22 19:37

@Fukitol asi
A nebo jeden z dalších –moje mi nerozumí, půjdeme od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.10.22 19:43
@Anonymní píše:

A jsi si jista, ze tohle opravdu chces? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.10.22 20:12
@Anonymní píše:
Tak otázka je jestli na večer i, kafe, procházku městem, výlet…co by vás napadlo?

Volila bych odpolední kávu. A dort. Na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30833
11.10.22 20:13
@Anonymní píše:

za mě lepší něco aktivního, než jen sedět v hospodě…i při chůze se dá povídat a nehrozí tolik „nuda“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.10.22 20:14
@Anonymní píše:

Měla bych asi odpor ke stydlivému skororozvedenému pánovi. V tomhle věku je snad už chlap chlapem a ví, co chce. A jak jsem psala. Volila bych odpolední kafe. Je to takové nezávazné a netrvá to dlouho, kdyby se z něj vyklubal blbeč. ek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.10.22 20:14
@Anonymní píše:

Ono je to jednoduchý. Večeře třeba někdy okolo 19:00, povídat si, klidně se pak projít nebo rozloučit. A co se týče skorobývalky. Klidně si povídat i o ní. Tím, že si s tebou o tom může povídat, ti bude věřit. A to je vždy bod do plusu. Pokud o tom chce mluvit, respektive ti to říká, tak nechce dělat tajemství. Já kdybych bývalku chtěl a tebe do postele, tak o ní nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.10.22 20:55

" Přijde mi, že mezi námi je nějaká chemie. A připadá mi ne úplně vtipné, že okolo sebe kroužíme a protože se vyhýbáme odmítnutí, tak to můžeme promáchnot. To by mi přišla škoda. A tak se ptám - zajdeš se mnou na rande, někam na víno/pivo/kafe? "

A nebo tancu a naznačuj a utop se v nevyřčených očekáváních. Pokud ti teda nevadí, že zahýbá partnerce, minimállně emocionálně.

Když to nedá, tak alespoň víš, že za to nestál a budeš mít jasné odmítnutí a bude snazší se posunout dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.10.22 21:37

S nikym, kdo ma skorobyvalku, bych si uz po svych zkusenostech nezacinala ;) Ona to totiz skorobyvalka bude naporad…ale tak pokud chces jen sex, neni asi co namitat. Jestli na nej mas kontakt, tak bude lepsi mu napsat, pokud je nejak plachy…neco nenuceneho…treba, ze mas chut na kavu a nevis, kde delaji tu nejlepsi…a samozrejme, ze samotne ti nechutna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31195
11.10.22 21:53
@Anonymní píše:

Mně by to z toho automaticky vyplynulo. Když se vám rande bude líbit, tak se třeba půjdete projit atd… ja to tak měl vždy. A to pozvání bych úplně nehrotil. Neco úplně prostého ve smyslu nechtěl bys někam např. v pátek zajít? Nechceš zajít na sklenku/kafe/jidlo/nějakou akci.
Myslím, že když máš tu výhodu vědomosti, tak to nebude takový problém. Mě už pár holek taky pozvala jako první a nikdy to nebylo nijak divný. Vždycky už tam byla rozdělana nějaká komunikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí