Z ničeho nic jsem přišla o orgazmus

11.10.22 13:08

Z ničeho nic jsem přišla o orgazmus

Z ničeho nic jsem se dostala do bodu, kdy nedokážu dojít k orgasmu. Vždycky mám náběh a pak najednou „puff“ a nic. Dřív jsem s tím problém neměla..
Někde jsem ale četla, že to může souviset s touhou po dítěti. Je to možné?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
92
11.10.22 13:16

Myslím, že to možné je. Prostě se v sexu nesoustředíš na sebe a myslíš na mimino a prostě ti to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.10.22 13:25

Jsem si vzpomněla na Sex ve městě, jak o něj v jednom díle přišla Samantha. Zase ho tedy nakonec po pár dnech našla, jen už si nepamatuju jak. Zkusím ten díl najít a dám ti vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.10.22 13:31

@Mandarinkaaaa Může to být stresem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 13:32

Stalo se mi po vyčerpávající nemoci. Zpátky v normálu to bylo tak do tří měsíců.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.22 14:13

Hele mohlo by být…taky sem s tím občas měla potíže, když sem byla roztěkaná/unavená z jiných starostí. Často to bylo ve chvíli, kdy sem se chtěla soustředit „na výkon“ a místo toho „puff“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21311
11.10.22 14:35

@Gina to byl ten díl, jak nebrecela na pohřbu (uz nevim koho) a dokud to ze sebe nedostala, tak měla smůlu :lol:

@Mandarinkaaaa Bude to psychické, zkus se hodit více do klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.10.22 14:42
@Mandarinkaaaa píše:
Z ničeho nic jsem se dostala do bodu, kdy nedokážu dojít k orgasmu. Vždycky mám náběh a pak najednou „puff“ a nic. Dřív jsem s tím problém neměla..
Někde jsem ale četla, že to může souviset s touhou po dítěti. Je to možné?

Za to může leda kovid :mrgreen: Jestli se soustředíš jen na ovulaci a ovu testy, tak se asi moc neuvolníš a tudíž je sex tak nějak jen dovnitř ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.10.22 20:13

Mívám to v hlavě. Někdy stačí myšlenkou odběhnout jinam a je to v nenávratnu… Možná ti prolétne hlavou něco o šanci na početí a taky vzrušení opadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 20:19

Může to být stresem, to je časté.

Jinak já teda přišla o možnost orgasmu po onkogynekologické operaci a zatím ani tuk. Manžel nic netuší a já mám tolik starostí, že to už neřeším. Sex je, naštěstí rychlí a on je spokojený, tak to neřeším.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.22 20:57

Mně orgasmus „zmizel“ asi ve čtvrtém měsíci, když jsem čekala první mimino. Znovu jsem/ jsme ho „našli“ asi až půl roku po porodu. Neměla jsem žádné potíže v těhotenství, porod bez nástřihu. Vůbec nechápu proč. Při dalším těhotenství vše v normálu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
11.10.22 21:26

No potřebuješ vypnout přemýšlení a věnvoat se i celou hlavou jen sexu - mozek je nejdůležitěšjí pohlavní orgán.

A ano, pokud se ti do vztahu promítá že ty chceš děti a partner ne, tak to pochopitelně můžeš dělat bordel v tom, aby sis sex užila, když tedy někde na pozadí běží to že prostě máte problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.10.22 22:55

Hormony, stres, pociťování začínající ztráty intimity mezi partnery :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.10.22 23:03

@Tichošlápek píše: to byl ten díl, jak nebrecela na pohřbu (uz nevim koho) a dokud to ze sebe nedostala, tak měla smůlu :lol:**

Tusim, ze nebrecela z jineho duvodu, naopak pak na pohrbu Mirandiny mamy to slo ven a vratil se pak i orgasmus.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí