Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je v pohodě, holky z toho stejně nic nemají, takže jsou rády, když to netrvá dlouho. Já osobně ti závidím, taky bych to tak chtěl mít, zbylo by mi spoustu času na důležitější věci ![]()
Ahoj, no při styku si partnerka asi moc neužije když bude po minutě vymalováno. Můžeš si doma zkoušet oddálení ejakulace, myslím, že to lze natrénovat. A když to nepůjde, tak to partnerce pak můžeš zkusit vynahradit jiným způsobem.
Tak pravděpodobně se uděláš rychle i při sexu, nebo se taky muže stát, ze se ti samou nervozitou nepostavi
taky jsem zažila. Ale normální holka z toho drama dělat nebude ![]()
Masturbace škodlivá není, ale v některých případech je dobre to s ni nepřehánět.
@Hurkaa píše: Čaute (kluk 20 let) nevím jak moc je tohle u mužů problém, ale stává se mi téměř pravidelně, že se vrámci sexuální aktivity (masturbace) udělám defacto do minuty. Celkem to ve mně budí obavy z prvního sexu, jsem panic a nechtěl bych svou budoucí hned zklamat. Jak to máte vy?Mimichodem stále více se propaguje názor, že masturbace je škodlivá - úplná blbost!
To si partnerka moc neužije…musíš více trénovat. Zena to potřebuje podstatě dele ![]()
Stejne zklamaná bude, s tím tvým minipenisem
tak co už.
Nechtěl bys uz vyrazit do praxe než denně oblažovat emimino?
@sierrablack píše:
@zoidberg tak proč se nemilují muži navzájem..
Lepší nežli dívčí zrada, tepla pr.del kamaráda ![]()
@Anonymní píše:
@Tichošlápek proč hned " mini"?
Mrkni na jiné diskuze
Čaute (kluk 20 let) nevím jak moc je tohle u mužů problém, ale stává se mi téměř pravidelně, že se vrámci sexuální aktivity (masturbace) udělám defacto do minuty. Celkem to ve mně budí obavy z prvního sexu, jsem panic a nechtěl bych svou budoucí hned zklamat. Jak to máte vy?
Mimichodem stále více se propaguje názor, že masturbace je škodlivá - úplná blbost!