Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Nenapadá někoho v čem by mohl být problém? Vždy z tama jak kdyby vyklouzne a nebo nejde dál..chápete. A mě to bolí…
No nechápu.
Jakoby vyklouzne znamená že přijde o erekci a nebo že se netrefí ztopořeným penisem do pochvy, nebo je tam tedy překážka v podobě tkáně panenské blány?
Jinak tedy hlasuji za následující postup. Ty se trošku opij, pokud piješ alkohol, ale jen tak do vesela. On by měl zůstat spíš střízlivý.
Ať tě dovede k orgamu rukou či pusou přes klitoris a pak zkuste souložit zezadu - na pejska a ať teda je trošku ostřejší a a tvrdší, s tím, že by si ideálně měl předem když už jsi na čtyřech a vyšpulená, prohlídnout terén, aby přesně věděl kam ho chce strkat a přitom tě tedy vzrušovat hlazením či líbáním v klíně. Při přesné navigaci je pak běžné si pomáhat rukama.
Na vině podle mě je Tvoje podvědomí, které se brání a odmítá to dovolit a nepustit za žádnou cenu. Vůbec si toho nemusíš být plně vědoma. Viděla bych to na konzultaci s odborníkem, vše je jen v Tvé hlavě.
@kemeny13 píše:
Na vině podle mě je Tvoje podvědomí, které se brání a odmítá to dovolit a nepustit za žádnou cenu. Vůbec si toho nemusíš být plně vědoma. Viděla bych to na konzultaci s odborníkem, vše je jen v Tvé hlavě.
Srsly? Ne. Strašíš tady nesmyslama mladou nezkušenou holku. A i případný vaginismus vypadá jinak.
@Ou píše:
Srsly? Ne. Strašíš tady nesmyslama mladou nezkušenou holku. A i případný vaginismus vypadá jinak.
Asi netuším co je srsly? Pokud si myslíš, že jsou to nesmysly nebudu Tě přesvědčovat o opaku, nemá to cenu. Nemá smysl začínat debatu s někým, kdo o tom neví vůbec nic. Já už jsem se s podobným případem setkala.
@Ou tím vyklouznutím jsem myslela, že se nám stalo to, že stopořený penis dal do vagíny, ale prostě vyklouzl..když jsme to včera zkoušeli zezadu, tak jsem tam cítila něco, přes co to nešlo..tak jestli to byla ta blána
ale mockrát díky za radu! Vyzkoušíme!
Předpokládám, že na gynekologii jsi byla, takže problém by být neměl. Zkousejte různé polohy. Já po porodu mám taky takový problém, to jsem nebyla šitá, nic.
Prostě jsem se „zúžila“. Pejsek je jistota, pak je pár poloh co občas jdou a občas ne a na nějaké musíme asi ještě nějaký čas zapomenout..
Ale být panna a dít se to, tak se k tomu ještě přidám nervy a kdoví jak by to dopadlo.. 😂
Lepší než pejsek je za mne poloha na boku zezadu, kdy Tě partner současně může dráždit rukou. Vleže budeš více uvolněná než na všech čtyřech na pejska, problémem může být, že se před „překážkou“ v podobě penisu podvědomě sevřeš. Při poloze na boku, kdy je partner za Tebou, si můžeš sama regulovat, jak hluboko ho pustíš, kdy už Ti to bude nepříjemné. Líp se uvolníš.
Dotaz: Při gynekologickém vyšetření máš také problém? Já mám doteď problém se uvolnit, vyšetření klasickými zrcadly, než se přešlo na plastové, bylo pro mne vždy utrpení, doktor se mne mnohokrát ptal, jestli mi někdy ublížil, že ho tam nechci pustit. Jako panna a v prvním vztahu jsem také měla problém s průnikem, partner se dovnitř nikdy nedostal celý, to se povedlo až ve druhém vztahu a také až po nějaké době. Před porodem jsem konzultovala s dulou a přišly jsme na to, že problém možná pramení v dětství, kdy mi na urologii rozšiřovali močovou trubici, od té doby jsem se vždy dole „zatnula“ a trvalo mi hodně dlouho se uvolnit i při milování.
Pokud není problém medicínský, viděla bych to spíše v podvědomí, a tam bych pak poradila nespěchat, užívat si, že Vám to jde i jinak a být trpěliví.
Prosím o anonym
.
@Anonymní píše:
Zdravím Vás milé zdejší a jako první Vám chci popřát krásnou neděliJdu sem za Vámi s menším problémem a budu doufat, že by mi zde někdo mohl pomoct…jsme s přítelem spolu několik měsíců a už by jsme oba chtěli sex. JENŽE..nám to jaksi nejde
Objasním to. Přítel už měl pár holek, ale já jsem panna. Říkal, že nikdy s tímto problém neměl, to až u mě. A problém je ten, že se do mě nemůže dostat penisem. Vzrušená jsem vždy velmi, mám mokré orgasmy a vlhká jsem až nadprůměrně, takže lubr. gel není potřeba. Prsty do mě dá 2 a vše je v pořádku..ale když přijde na TU věc, tak to prostě nejde.
Nenapadá někoho v čem by mohl být problém? Vždy z tama jak kdyby vyklouzne a nebo nejde dál..chápete. A mě to bolí..
Přítel už je z toho nesvůj a dává si to za vinu sobě, že není správný chlap apod. Prostě hloupé domněnky, které tomu nepřilepší..
Ještě podotknu, že těmi prsty je vždy docela dost hluboko, krev mi netekla ani nic, takže fakt nevím, jestli mi už třeba protrhl tu panenskou blánu ( i když jsem viděla v rozhovoru, že ta se nikdy neprotrhne, jen se jak kdyby natahuje)..
Máte prosím, prosím někdo podobné zkušenosti? Co byste mi (nám) poradili?
Budu moc ráda za každou odezvu! Díky, užijte si zbytek víkendu a mějte se!![]()
P. S. Prosím o anonym, pro mě intimní věc a navíc tu chodí známé..děkuji za pochopení.
Taky si pamatuji ze s prvnim mladencem ne moc zkusenym.. to moc neslo, taky me neprenetroval, malem me vynadal pito.ec ..ten po nem, mel uz neco " nalitano" a slo to na prvni dobrou nez jsem tekla fanfrpal..ani to moc nebolelo..
Milá zakladatelko, zkus si najít něco o,, vaginismu,, protože si myslím, že to je přesně to, co máš a pak to můžeš začít řešit. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím Vás milé zdejší a jako první Vám chci popřát krásnou neděliJdu sem za Vámi s menším problémem a budu doufat, že by mi zde někdo mohl pomoct…jsme s přítelem spolu několik měsíců a už by jsme oba chtěli sex. JENŽE..nám to jaksi nejde
Objasním to. Přítel už měl pár holek, ale já jsem panna. Říkal, že nikdy s tímto problém neměl, to až u mě. A problém je ten, že se do mě nemůže dostat penisem. Vzrušená jsem vždy velmi, mám mokré orgasmy a vlhká jsem až nadprůměrně, takže lubr. gel není potřeba. Prsty do mě dá 2 a vše je v pořádku..ale když přijde na TU věc, tak to prostě nejde.
Nenapadá někoho v čem by mohl být problém? Vždy z tama jak kdyby vyklouzne a nebo nejde dál..chápete. A mě to bolí..
Přítel už je z toho nesvůj a dává si to za vinu sobě, že není správný chlap apod. Prostě hloupé domněnky, které tomu nepřilepší..
Ještě podotknu, že těmi prsty je vždy docela dost hluboko, krev mi netekla ani nic, takže fakt nevím, jestli mi už třeba protrhl tu panenskou blánu ( i když jsem viděla v rozhovoru, že ta se nikdy neprotrhne, jen se jak kdyby natahuje)..
Budu moc ráda za každou odezvu! Díky, užijte si zbytek víkendu a mějte se!![]()
P. S. Prosím o anonym, pro mě intimní věc a navíc tu chodí známé..děkuji za pochopení.
Řešením může být robertek s trochu větším rozměrem než ho má on! A zastrčit pořádně hluboko, potom ať zasune on!
Zdravím Vás milé zdejší a jako první Vám chci popřát krásnou neděli
Jdu sem za Vámi s menším problémem a budu doufat, že by mi zde někdo mohl pomoct…jsme s přítelem spolu několik měsíců a už by jsme oba chtěli sex. JENŽE..nám to jaksi nejde 

Budu moc ráda za každou odezvu! Díky, užijte si zbytek víkendu a mějte se!