Problém ve vztahu s přitelkyní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
20.4.23 17:13

problém ve vztahu s přitelkyní

Dobrý den. chtěl jsem optat a poradit. Našel jsem si přítelkyni s dvěma dětmi, vše ze začatku probíhalo v pořádku, dokud jsme nečekali miminko, tešil jsem moc. Bohužel jsme o něj přišli a rozešli jsme se, ona hned běžela k bývalemu manželovi a hned se sním vyspala. Druhý den za mnou přijela a omluvila se mi že nevěděla co ma dělat. proto se sním vyspala. Odpustil jsem ji to, po nejaké době jsem začal rekonstruovat byt aby jsme se nastěhovali k sobě. Vše probihalo v pořadku ale začali jsme se dohadovat odledně věcí které mi vadili. Po sleze když jí někdo naštval vždy si to vybila na mě. V pohodě ustal jsem to i když jsem se musel jit ven projit. Po nejake době jsme se rozhodli že se pokusíme znovu o miminko. Vyšlo to. po osmi tydnech těhotenství se rozhodla že už nechce že je něco špatně. V tu dobu jsem byl v praci a nemohl jet domu ale alespon jsem se snažil byl sní po telefonu. Dohodli jsme se že to dáme pryč. Rano jsem přišel z prace a už to začlo, že to dítě nechce, že jsem jí do to tlačl. Odešla k rodičům, začlo to znovu že jsem se k špatně choval, že jsem ji do všeho tlačil a tak. Do ydlení jsme šli z důvodu že byla u známých, Od te doby chtěla jit pryč a hledat si byt, potom co jsem se dozvedel to co o mě říka a že uražim jeji rodinu tak jsme se hadali. včera, vždy když jsme si promluvili bylo to chvili v pohodě. Bohužel včera mě dopalilo to, že mi holka lajkla fotku na FB.. A ona že je u sestry a začli se mi vysmivat že se chovam jako blazen že sní chci být aspon chvilku a ne za 14 dní 12 hodin. Tak jsem se naštval a zbalil jí věci. Dnes si odvezla zbytek věcí ale že se rozejít nechce a že to chce zachranit. Ted nevim co mam dělat poradil by mi někdo?

Příspěvek upraven 20.04.23 v 17:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ontarova.stara
20.4.23 17:18

@Janek1233 Chlape, bez a kup si sampus. A oslavuj, ze ses tehle hysterky zbavil.
Nic nezachranuj!

Ma dve deti, dite jednou chce, podruhe nechce. Kdyz ma problem, vyresi ho neverou s expartnerem. Bydli po znamych. Vysmiva se ti se segrou na socialnich sitich jako pubertacka.
Opravdu v tomhle chces zit a vychovavat dite?

Příspěvek upraven 20.04.23 v 17:26

• Citovat
  • Upravit
Ledová káva
20.4.23 17:24
@Janek1233 píše:
Dobrý den. chtěl jsem optat a poradit. Našel jsem si přítelkyni s dvěma dětmi, vše ze začatku probíhalo v pořádku, dokud jsme nečekali miminko, tešil jsem moc. Bohužel jsme o něj přišli a rozešli jsme se, ona hned běžela k bývalemu manželovi a hned se sním vyspala. Druhý den za mnou přijela a omluvila se mi že nevěděla co ma dělat. proto se sním vyspala. Odpustil jsem ji to, po nejaké době jsem začal rekonstruovat byt aby jsme se nastěhovali k sobě. Vše probihalo v pořadku ale začali jsme se dohadovat odledně věcí které mi vadili. Po sleze když jí někdo naštval vždy si to vybila na mě. V pohodě ustal jsem to i když jsem se musel jit ven projit. Po nejake době jsme se rozhodli že se pokusíme znovu o miminko. Vyšlo to. po osmi tydnech těhotenství se rozhodla že už nechce že je něco špatně. V tu dobu jsem byl v praci a nemohl jet domu ale alespon jsem se snažil byl sní po telefonu. Rano jsem přišel z prace a už to začlo, že to dítě nechce, že jsem jí do to tlačl. Odešla k rodičům, začlo to znovu že jsem se k špatně choval, že jsem ji do všeho tlačil a tak. Do ydlení jsme šli z důvodu že byla u známých, Od te doby chtěla jit pryč a hledat si byt, potom co jsem se dozvedel to co o mě říka a že uražim jeji rodinu tak jsme se hadali. včera, vždy když jsme si promluvili bylo to chvili v pohodě. Bohužel včera mě dopalilo to, že mi holka lajkla fotku na FB.. A ona že je u sestry a začli se mi vysmivat že se chovam jako blazen že sní chci být aspon chvilku a ne za 14 dní 12 hodin. Tak jsem se naštval a zbalil jí věci. Dnes si odvezla zbytek věcí ale že se rozejít nechce a že to chce zachranit. Ted nevim co mam dělat poradil by mi někdo?

Teda, to je celý šílený 8o Její chování mi přijde dost nedospělé a unáhlené. Asi si s ní zkus promluvit o všem v klidu, hlavně nejednat hned s horkou hlavou. Ať už spolu budete mít jakýkoliv vztah, jako rodiče společného dítěte se musíte umět domluvit.

• Citovat
  • Upravit
12
20.4.23 17:32

@Ledová káva zkouším to furt, snažím se nosím pozornosti. Vždy řekne hm hezký. Mam kvuli ní dvě práce abych to utahl v dnešní době

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
20.4.23 17:34
@Janek1233 píše:
@Ledová káva zkouším to furt, snažím se nosím pozornosti. Vždy řekne hm hezký. Mam kvuli ní dvě práce abych to utahl v dnešní době

Evidentně si tě neváží. :(

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
20.4.23 17:53

,,Mam kvuli ní dvě práce abych to utahl v dnešní době,,

Tak to byla zjevne zbytečná oběť.
Ale co ted bude s tim tehotenstvim?

• Citovat
  • Upravit
12
20.4.23 17:55

@Stará známá jak to myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
20.4.23 17:59
@Janek1233 píše:
@Stará známá jak to myslite?

No je tehotna, ne?

• Citovat
  • Upravit
12
20.4.23 18:01

@Stará známá uz bohužel není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
20.4.23 18:07
@Janek1233 píše:

To jsem si nevsimla a je mi lito. V tomto pripade to ale vidim na rozchod.

• Citovat
  • Upravit
1724
20.4.23 18:11

Jednoduchá rada: nebuď s ní. Proc? Labilní hysterka, která neví, co chce. Dítě jednou jo, pak mě. Neváží si tě. Pořád budeš v jejich očích ten špatný. Utíkej od ní. Jsi na ni až moc hodný, ale ona si to nezaslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
20.4.23 18:15

Ja myslim, ze si muzete podat ruce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
20.4.23 18:46

Ty bys jí evidentně odpustil cokoliv, co? Ta tě má akorát jako peněženku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
20.4.23 22:20
@Janek1233 píše:

Tak to máš víc štěstí než rozumu! A příště už nechoď do ženské s dětmi, zbytečně si to zavařis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
20.4.23 22:22

Hlavně už nedělejte další děti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie