Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. chtěl jsem optat a poradit. Našel jsem si přítelkyni s dvěma dětmi, vše ze začatku probíhalo v pořádku, dokud jsme nečekali miminko, tešil jsem moc. Bohužel jsme o něj přišli a rozešli jsme se, ona hned běžela k bývalemu manželovi a hned se sním vyspala. Druhý den za mnou přijela a omluvila se mi že nevěděla co ma dělat. proto se sním vyspala. Odpustil jsem ji to, po nejaké době jsem začal rekonstruovat byt aby jsme se nastěhovali k sobě. Vše probihalo v pořadku ale začali jsme se dohadovat odledně věcí které mi vadili. Po sleze když jí někdo naštval vždy si to vybila na mě. V pohodě ustal jsem to i když jsem se musel jit ven projit. Po nejake době jsme se rozhodli že se pokusíme znovu o miminko. Vyšlo to. po osmi tydnech těhotenství se rozhodla že už nechce že je něco špatně. V tu dobu jsem byl v praci a nemohl jet domu ale alespon jsem se snažil byl sní po telefonu. Dohodli jsme se že to dáme pryč. Rano jsem přišel z prace a už to začlo, že to dítě nechce, že jsem jí do to tlačl. Odešla k rodičům, začlo to znovu že jsem se k špatně choval, že jsem ji do všeho tlačil a tak. Do ydlení jsme šli z důvodu že byla u známých, Od te doby chtěla jit pryč a hledat si byt, potom co jsem se dozvedel to co o mě říka a že uražim jeji rodinu tak jsme se hadali. včera, vždy když jsme si promluvili bylo to chvili v pohodě. Bohužel včera mě dopalilo to, že mi holka lajkla fotku na FB.. A ona že je u sestry a začli se mi vysmivat že se chovam jako blazen že sní chci být aspon chvilku a ne za 14 dní 12 hodin. Tak jsem se naštval a zbalil jí věci. Dnes si odvezla zbytek věcí ale že se rozejít nechce a že to chce zachranit. Ted nevim co mam dělat poradil by mi někdo?
Příspěvek upraven 20.04.23 v 17:33
@Janek1233 Chlape, bez a kup si sampus. A oslavuj, ze ses tehle hysterky zbavil.
Nic nezachranuj!
Ma dve deti, dite jednou chce, podruhe nechce. Kdyz ma problem, vyresi ho neverou s expartnerem. Bydli po znamych. Vysmiva se ti se segrou na socialnich sitich jako pubertacka.
Opravdu v tomhle chces zit a vychovavat dite?
Příspěvek upraven 20.04.23 v 17:26
@Janek1233 píše:
Dobrý den. chtěl jsem optat a poradit. Našel jsem si přítelkyni s dvěma dětmi, vše ze začatku probíhalo v pořádku, dokud jsme nečekali miminko, tešil jsem moc. Bohužel jsme o něj přišli a rozešli jsme se, ona hned běžela k bývalemu manželovi a hned se sním vyspala. Druhý den za mnou přijela a omluvila se mi že nevěděla co ma dělat. proto se sním vyspala. Odpustil jsem ji to, po nejaké době jsem začal rekonstruovat byt aby jsme se nastěhovali k sobě. Vše probihalo v pořadku ale začali jsme se dohadovat odledně věcí které mi vadili. Po sleze když jí někdo naštval vždy si to vybila na mě. V pohodě ustal jsem to i když jsem se musel jit ven projit. Po nejake době jsme se rozhodli že se pokusíme znovu o miminko. Vyšlo to. po osmi tydnech těhotenství se rozhodla že už nechce že je něco špatně. V tu dobu jsem byl v praci a nemohl jet domu ale alespon jsem se snažil byl sní po telefonu. Rano jsem přišel z prace a už to začlo, že to dítě nechce, že jsem jí do to tlačl. Odešla k rodičům, začlo to znovu že jsem se k špatně choval, že jsem ji do všeho tlačil a tak. Do ydlení jsme šli z důvodu že byla u známých, Od te doby chtěla jit pryč a hledat si byt, potom co jsem se dozvedel to co o mě říka a že uražim jeji rodinu tak jsme se hadali. včera, vždy když jsme si promluvili bylo to chvili v pohodě. Bohužel včera mě dopalilo to, že mi holka lajkla fotku na FB.. A ona že je u sestry a začli se mi vysmivat že se chovam jako blazen že sní chci být aspon chvilku a ne za 14 dní 12 hodin. Tak jsem se naštval a zbalil jí věci. Dnes si odvezla zbytek věcí ale že se rozejít nechce a že to chce zachranit. Ted nevim co mam dělat poradil by mi někdo?
Teda, to je celý šílený
Její chování mi přijde dost nedospělé a unáhlené. Asi si s ní zkus promluvit o všem v klidu, hlavně nejednat hned s horkou hlavou. Ať už spolu budete mít jakýkoliv vztah, jako rodiče společného dítěte se musíte umět domluvit.
@Ledová káva zkouším to furt, snažím se nosím pozornosti. Vždy řekne hm hezký. Mam kvuli ní dvě práce abych to utahl v dnešní době
@Janek1233 píše:
@Ledová káva zkouším to furt, snažím se nosím pozornosti. Vždy řekne hm hezký. Mam kvuli ní dvě práce abych to utahl v dnešní době
Evidentně si tě neváží. ![]()
,,Mam kvuli ní dvě práce abych to utahl v dnešní době,,
Tak to byla zjevne zbytečná oběť.
Ale co ted bude s tim tehotenstvim?
@Janek1233 píše:
@Stará známá uz bohužel není
To jsem si nevsimla a je mi lito. V tomto pripade to ale vidim na rozchod.
Jednoduchá rada: nebuď s ní. Proc? Labilní hysterka, která neví, co chce. Dítě jednou jo, pak mě. Neváží si tě. Pořád budeš v jejich očích ten špatný. Utíkej od ní. Jsi na ni až moc hodný, ale ona si to nezaslouží
Ty bys jí evidentně odpustil cokoliv, co? Ta tě má akorát jako peněženku.
@Janek1233 píše:
@Stará známá uz bohužel není
Tak to máš víc štěstí než rozumu! A příště už nechoď do ženské s dětmi, zbytečně si to zavařis!