Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak upřímně, delat mi pul hodiny bordel pred okny nastartovanym autem, tak vas jdu servat driv.
Zlato, on ti nenadával kvůli schůzce, ale kvůli autu, kterýmu půl hodiny běžel motor. Kdo má ten kravál poslouchat a smrad čuchat? Já bych na vás rovnou vlítla. Ty tady pindáš, že ti nadával kvůli schůzce a přitom to bylo kvůli naprosté neohleduplnosti k druhým. Kde berou dva dospělý tu drzost, takhle obtěžovat okolí?
@j.a.n.i1 píše:
Jak upřímně, delat mi pul hodiny bordel pred okny nastartovanym autem, tak vas jdu servat driv.
Bydlíme ve městě, nastartované auto tu má kde kdo, a celkově to hlučnější, než město není. Je tu kousek dálnice, silnice…
No…kdyz ti byla taková kosa mohla si jít hned domu a vyhrát se ve sprše a bylo by vyřešeno…
Argument tvého táty mi přijde spíše úsměvný…nevím zda je opravdu takový fanatik a nebo to byla jen záminka…ale já bych to nehrotila, spíše bych to vzala s nadhledem.
Pokud jiné problémy neresite…Vem to čert ![]()
@Janli píše:
Zlato, on ti nenadával kvůli schůzce, ale kvůli autu, kterýmu půl hodiny běžel motor. Kdo má ten kravál poslouchat a smrad čuchat? Já bych na vás rovnou vlítla. Ty tady pindáš, že ti nadával kvůli schůzce a přitom to bylo kvůli naprosté neohleduplnosti k druhým. Kde berou dva dospělý tu drzost, takhle obtěžovat okolí?
Upřímně? Co je mi do ostatních? Moje auto. Mně je zima. V dnešní době běžná praxe = je mi zima = zatopím si. Proč budu mrznout?
@Anonymní píše:
Bydlíme ve městě, nastartované auto tu má kde kdo, a celkově to hlučnější, než město není. Je tu kousek dálnice, silnice…
je to pěkný opruz. Nesnáším, když si lidi nastartují auto a nechají to běžet
Asi měl tatínek ekologičtější představu, jak by tě měl přítel zahřát ![]()
A jinak tahle historka je opravdu teď z konce dubna nebo z loňského prosince?
@Perníček22 píše:
No…kdyz ti byla taková kosa mohla si jít hned domu a vyhrát se ve sprše a bylo by vyřešeno…
Argument tvého táty mi přijde spíše úsměvný…nevím zda je opravdu takový fanatik a nebo to byla jen záminka…ale já bych to nehrotila, spíše bych to vzala s nadhledem.
Pokud jiné problémy neresite…Vem to čert
Domu jsem mohla, ale musela bych se rozloučit s přítelem, kterého domu rodiče nechtěli. Jsem ráda za každou chvíli s ním, dojíždí za mnou.
Právě, že se furt neco řeší. Každá blbost. Nic, co neudělám, je dobře. Ale když mu myju každý den nádobí, uklizim po něm apod. to je ticho.
@Anonymní píše:
Upřímně? Co je mi do ostatních? Moje auto. Mně je zima. V dnešní době běžná praxe = je mi zima = zatopím si. Proč budu mrznout?
tak jistě. DOufám, že až se ti někdy něco stane, tak tě ostatní překročí, co jim je po tobě. Je to prostě bezohlednost.
@Anonymní píše:
Fakt jsi dospělá? ![]()
@vokishka píše:
je to pěkný opruz. Nesnáším, když si lidi nastartují auto a nechají to běžet
Taky to nemám ráda a už jsem to párkrát někomu i řekla
@Salome123 píše:
Asi měl tatínek ekologičtější představu, jak by tě měl přítel zahřát
A jinak tahle historka je opravdu teď z konce dubna nebo z loňského prosince?
To snad ani ne, v tom je zase puritan
to bych dostala 10× tolik, co teď ![]()
Teď, z dubna. Byla zima, vlezlo, večer už.
@vokishka píše:
tak jistě. DOufám, že až se ti někdy něco stane, tak tě ostatní překročí, co jim je po tobě. Je to prostě bezohlednost.
Ať to klidně udělají
ve městě běžná praxe. V okolí se mi to stalo na vlastní kůži. Člověk v parku, krve jak z vola, všude lidi, nikdo nezavolala ani ZZS.
@Janli píše:
Já vím, proč mi nadával. Potřebovala jsem jen poutavý nadpis ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky (popř. kluci),
začala bych asi tím, že je mi 22 a žiju ještě u rodičů (bohužel).
Včera jsem měla rande se svým klukem. Byli jsme 3 hodiny venku na procházce, při které jsme docela vymrzli. Přítel mě odvezl až domů, a po cestě a před domem nechal nastartované auto, abych se zahřála (měla jsem zmrzlé končetiny a trpím na záněty močáku, takže prochladnutí je nežádoucí).
V autě jsme byli ještě cca 30 minut, což jak jsem se později dozvěděla, sledoval můj „eko otec“, který mě pak kvůli tomu seřval (kvůli nastartovanému autu). Že to dělá hluk a hlavně je to eko katastrofa.
Jeho argumenty beru, běžně auto běžet nenechavame, jen teď, kvůli zimě, protože domu jsem si ho pozvat nemohla.
Přijde vám tohle normální? Já nechápu, kde bere tu „drzost“ něco přikazovat dvou dospělým lidem, kteří mají schůzku. Občanku máme oba, auto je přítele, nejsme pod otcovou střechou, ale na veřejném prostranství.
Fakt mě vytočil do běla.
Prosím anonym, kdyžtak smazat.