Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Janli Nebo hledat problémy tam kde nejsou. Plno lidí má vážnější starosti.
@Švédka87 píše:
Tomu nevěřím. To je neposkytnutí první pomoci
Vždyť kecá. Evidentně má nějaký nedořešený problém sama se sebou.
Na nastartovane auto pred barakem neni nikdo zvedavy. Proc jste s tim autem nezustali stat treba nekde na parkovisti? Nebo proc jste si nesli nekam sednout? Bylo by to mnohem logictejsi a jednodussi. Resite blbosti, zbytecne si pridelavate problemy.
PS i ja jsem udelala VS v terminu (:
Stát s nastartovanym autem je zakázané. Být tebou, tak se tady vaší neznalostí moc nechlubim.
Otec má pravdu a buďte rádi, že na vás nikdo nezavolal policii.
https://auto-mania.cz/…soke-pokuty/
@Anonymní píše:
Byla jsi někdy na VŠ?![]()
neznám nikoho, kdo by dokončil řádně v termínu
Predstav si, ze jsem ji ukoncila ve 23,5… A to jsem paralelně delala druhou, kterou jsem tedy nedodelala. Ono udelat jednu VS v terminu neni nic světoborného. A dokonce jsem u toho zvladla na pul uvazku pracovat, jelikož jsem chtela bydlet s pritelem a na rozdil od tebe, jsem pro to byla ochotna neco udelat.
Příspěvek upraven 20.04.23 v 17:30
Ty voe, ženský, odstěhuje se někam na samotu u lesa. I když i tam by vás zřejmě rušili divoké prasata a jeleni v říji. ![]()
Fakt trága, mladí milenci v nastartovaném autě.
Fotříkovi asi doma chyběla myčka nádobí. ![]()
@puzzlesTB píše:
Ty voe, ženský, odstěhuje se někam na samotu u lesa. I když i tam by vás zřejmě rušili divoké prasata a jeleni v říji.
Fotříkovi asi doma chyběla myčka nádobí.
Vsak muze jit nekam, kde je trava zelenejsi. Vysoudi mozna petku aliky, za to se krasne udela pro sebe. Bydleni, strava, brigady…bude rada, kdyz se obcas vyspi, na nejake techtle v aute nebude mit energii.
A jo, mne by take nastartovane auto pod okny vadilo. Stejne jako by mi vadil soused, ktery v noci pul hodiny vrta.
Jsem ročník 84 a nao i za nás byli lidé co studovali třeba do 33
Sem ti to zakladatelko natřela co!!! ![]()
JInak evidentně zakladatelka je slepicoidní pipka co se sem přišla hádat a i nadpis tomu jak přiznala podřídila aby byl co neprovokativnější tak co chceš slyšet? že seš blbá? že je blbej otec že sjme blbý my nebo jsou blbý všichni?
Pro radu sis nepřišla chceš jen prudit.,
Číst to celý nebudu, ale bylo nutný zakládat diskuzi kvůli něčemu takovýmu? Běž si postěžovat kámošce, jestli teda nějakou máš, kočko
@Anonymní píše:
Ve vašem věku se kočko nestudovalo do 27mi
Tím vaším věkem je myšleno co? ![]()
Ne, ve 27 není normální ještě studovat. Doktorát, to ano. Ale Bc a Mgr určitě ne. A to říká člověk, který promoval v necelých 26. Ale výjezd do zahraničí za to fakt nemohl. Přecházela jsem na SŠ, dvakrát jsem byla v 1 ročníku, a VŠ jsem dělala o rok déle, kvůli změně vedoucího diplomky a vedení katedry vůbec, změnily se podmínky a nestihla jsem státnice v náhradních termínech. Bohužel kromě jednoho kolegy to dopadlo na všechny ostatní, že jsme statnicovali o rok později než byl plán. Většina kolegů na Erasmu byla, jeden semestr. O tohleto se studium fakt neprodlužuje.
K tématu: nastartované auto půl hodiny před domem by mě naštvalo taky.
Asi bych řešila, proč si nemůžeš přítele pozvat domů. My naopak partnery dětí znát chceme, a není problém aby tu někdo byl. Nám rodiče taky takhle vycházeli vstříc. I přesto jsme bývali radši jinde. Klidně venku.
Asi bych poresila jak se osamostatnit a bydlet spolu. Bude klid.
@Anonymní píše:
Domu jsem mohla, ale musela bych se rozloučit s přítelem, kterého domu rodiče nechtěli. Jsem ráda za každou chvíli s ním, dojíždí za mnou.
Právě, že se furt neco řeší. Každá blbost. Nic, co neudělám, je dobře. Ale když mu myju každý den nádobí, uklizim po něm apod. to je ticho.
Koho chleba jis, toho píseň zpívej…je ti 22let, žiješ u rodičů, tvoje volba, ale holt musíš respektovat že je to jejich domácnost…a nebo se odstěhovat a máš klid ![]()
EDIT: a hlavně tvůj táta by měl klid…protože tebe mít doma…
Příspěvek upraven 20.04.23 v 17:57
@puzzlesTB píše:
Ty voe, ženský, odstěhuje se někam na samotu u lesa. I když i tam by vás zřejmě rušili divoké prasata a jeleni v říji.
Fotříkovi asi doma chyběla myčka nádobí.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, teď si nám to nandal, puclíku.
Po nás potopa, co? Se nedivím, že se svět řítí do záhuby, když budoucnost mají v rukou jenom bezohlední sobci.
@Anonymní píše:
Je mi asi jedno názor ostatní na měkdo není sobec, nepřežije
@admin troll
@lucad77 píše:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, teď si nám to nandal, puclíku.Po nás potopa, co? Se nedivím, že se svět řítí do záhuby, když budoucnost mají v rukou jenom bezohlední sobci.
Viděla jsi film “Absurdistán”? Myslím, že přesně takhle to bude vypadat když svět budou ridit podobní blbci.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat