Problémová autoškola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
24.1.19 16:57

@Meredithx Tak to jo, zvážím to. Právě tuhle autoškolu jsem taky našla podle kladných recenzí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
24.1.19 18:21

Vtírnu se s dotazem.Když zjistím treba po týdnu že jsem kopyto a nejde mi to,můžu autoškolu vzdát?ovšem s vrácením aspoň časti peněz asi nepočítat,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
24.1.19 21:45

@icy rose To je pak na kočku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
24.1.19 21:47

@GabinkaCh Ono to po týdnu nejde všem, ja bych to tak brzo nevzdávala. :hug: Podle jejich podmínek, něco asi vrátí ale bude to podle mě minimum z celé částky

• Citovat
  • Upravit
197
25.1.19 08:25

@GabinkaCh Vzdát to můžeš, měli by ti vrátit peníze za nekonane jízdy. Ale já jsem do víc než poloviny autoškoly byla taky levá a pak se to zlomilo a už to bylo v pohodě. Pokud máš dojem že je to třeba i přístupem instruktora, zkus jo změnit nebo jít jinam včas :) můj instruktor byl skvělý, jen ta baba co jezdí na zkoušky a její auto jsou průšvih :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.1.19 08:28

Tak nakonec mi hodně lidí doporučilo přejít k autoškole mimo město, kde není co pokazit na zkoušce i kdyby bylo špatné auto nebo instruktor :D asi to nakonec bude nejlepší řešení. Akorát mě mrzí, kolik žáků si bude v původní autoškole myslet že jsou neschopní, přitom ne vždy to tak je :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
25.1.19 12:59

Mít řidičák je můj sen,zajet si někam,ale te strach.Mám hrůzu ze spojky a řadící páky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.1.19 13:03

@GabinkaCh Jestli chceš, napiš mi do sz mail, můžu ti detailně povyprávět, jak jsem to měla já, ty začátky byly hrozné, jelikož jsem z rodiny neridicu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.10.19 22:04

Tak lidi, po hodně dlouhé době chci jen napsat, že řidičák už mám tak půl roku. Dodělávala jsem si autoškolu v Tišnově u oanaz Dvořáčka (autoškola Tišnov) a líp už jsem udělat nemohla :D v hodně věcech mě vyvedl z omylu a stejně jako mně mu nad autoškolou v Brně zůstával rozum stát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze