Problémová autoškola
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vůbec bych nesedal do takového auta.
Pak se divíme, že je na našich silnicích taková nehodovost.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechapu jak jim to auto mohlo projít kontrolou.Takový auta jsou na odpis,leda to někde nahlásit,že to auto není přizpůsobeny na silniční provoz.Jinak mě nic nenapadá ![]()
- Citovat
- Upravit
mrav: No já už se právě taky bojím do něj sednout.
Příspěvek upraven 24.01.19 v 15:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naomi.Girotto: Myslím že by mi ty peníze vrátit nechtěli, tahle možnost mě upřímně ani nenapadla, i když se na něco zeptáte, tak se cukají že to není vůbec pravda a uvádějí nesmyslné (někdy dokonce pravděpodobnější) argumenty. Hrají si na nejlepší místní autoškolu a není to vůbec pravda. Dokonce mi slečna na minulé zkoušce řekla, že ani neví jestli sama zvládne zabrzdit, protože ji ta ženská nikdy nenechala si to ani zkusit! Můžu vůbec požadovat vrácení peněz z tohoto důvodu? Jak by se to pak řešilo, kdyby na to odmítli přistoupit? Akorát z nás tahají peníze, že jsme neschopní a musíme si doplácet jízdy.
Příspěvek upraven 24.01.19 v 15:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@icy rose píše:
Myslím že by mi ty peníze vrátit nechtěli, tahle možnost mě upřímně ani nenapadla, i když se na něco zeptáte, tak se cukají že to není vůbec pravda a uvádějí nesmyslné (někdy dokonce pravděpodobnější) argumenty. Hrají si na nejlepší místní autoškolu a není to vůbec pravda. Dokonce mi slečna na minulé zkoušce řekla, že ani neví jestli sama zvládne zabrzdit, protože ji ta ženská nikdy nenechala si to ani zkusit! Můžu vůbec požadovat vrácení peněz z tohoto důvodu? Jak by se to pak řešilo, kdyby na to odmítli přistoupit?
Zjisti si pod jaký orgán spadají autoškoly a poraď se přímo s tím orgánem. Od smlouvy máš právo odstoupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naomi.Girotto píše:
Zjisti si pod jaký orgán spadají autoškoly a poraď se přímo s tím orgánem. Od smlouvy máš právo odstoupit.
Zkusím to, děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nechapu jak jim to auto mohlo projít kontrolou.Takový auta jsou na odpis,leda to někde nahlásit,že to auto není přizpůsobeny na silniční provoz.Jinak mě nic nenapadá
Jako mně taky trvalo, než mi došlo že to není moje chyba, že se s tím krámem nejde ani pořádně rozjet, myslela jsem že to mám z nervů z té instruktorky, ale když nejsem jediná, tak to asi těžko bude moje chyba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akorát by asi byl pěkný průšvih, kdyby s tím do té doby něco udělali a neprokázalo se nic, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš změnit autoškolu a doplatíš si jízdy, které ti případně chybí. Pokud už máš vše odježděno, můžeš si u nové dokoupit pár jízd nebo jít rovnou dělat zkoušku. Mě autoškola vůbec nesedla, odcházela jsem vždy hotová jak na mě řvali, že jsem neschopná. Učitelé některým nadržovali, některé úplně shazovali. Vím, že tehdy odcházelo strašně moc lidí. Našla jsem si jinou, zařídila přechod a nic navíc jsem neplatila (i ikdyž některé si za to mohou účtovat poplatek). Peníze ti asi nevrátí, budou se cukat, to jsi měla řešit asi dřív, oznámit jim, že to auto není v dobrém stavu a ať s tím laskavě něco udělají. Ale stejně bych na ně teda poslala nějakou inspekci. ![]()
- Citovat
- Upravit
Peníze za jízdy, které jsi nevyčerpala, ti vrátit musí
Směle do toho.
- Citovat
- Upravit
@Meredithx Dřív jsem nevěděla, že to je stavem auta, až dneska mi to došlo, když si stěžovala i spolujezdkyně. Trochu se právě bojím přestoupit, aby to nebylo blbé zase v něčem jiném, nový instruktor, auto, přístup, třeba i jiná komise… ale asi to bude nejrozumnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Waterfall píše:
Peníze za jízdy, které jsi nevyčerpala, ti vrátit musíSměle do toho.
Mám jízdy dávno hotové,naopak jsem si připlácela jízdy navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@icy rose
Nemá ti být co blbé!
Nejsi spokojená, normálně přestup. Byla jsem tedy v úplně stejné situaci jako ty. Všechny jízdy hotové, doplácela jsem si snad další 3,4 v přesvědčení jak jsem strašná, učitel mě nechtěl pustit na zkoušky, že prý zbytečně vyhodím peníze, atd.. Stejně jako ty jsem přemýšlela, jestli to jinde nebude horší - no a nebylo
Početla jsem si recenze a vybrala si úžasnou autoškolu s pohodovým učitelem, co nejen že na mě neječel, tak já dokonce zjistila, že to se mnou není až tak hrozné
a že když mě nikdo nestresuje, nejsou ani problémy. Takže se ničeho neboj a pokud váháš jen proto, že by to bylo trapné.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Meredithx Tak to jo, zvážím to. Právě tuhle autoškolu jsem taky našla podle kladných recenzí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit