Problémová sousedka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.10.20 22:41

Problémová sousedka

Ahoj, mám takovej problém se sousedkou (Ukrajika)která žije s lehce retardovanou dcerou v bytě nad námi. Jsou tu tak třičtvrtě roku, první měsíc dva byl klid, ani jsem nevěděla že je bydlí, ale co se děje tak půl rok je hrůza.
Přes den o nich člověk neví, ale tak po osmé hodině večer to začíná, ta matka je prostě silnější, jakože fakt hodně, takže slyšíme každý její krok - to se dá akceptovat, ale když to nás, a hlavně maleho noc co noc budí je to už o nervy. Její dcera má občasné záchvaty (prostě nahlas hučí a volá jen mama mamaa) a ona místo toho aby dceru utisila jde do vedlejší místnosti, praskne dveřma a nechá ji půl noci řvát. Tohle se neděje jednou za měsíc, ale třeba 5×. tydne a když nám malej vstává v 6 do školky, vaří se ve mě krev. Několikrát v noci jsem vyletěla k nim a snažila se doklepat a domluvit ji, že prostě bydlení v paneláku, ale neotevřela..ani jednou. Nedávno mi dítě vzbudili 3× po sobě, takže jsem zavolala na MP..den byl klid, pak to zaclo zas, a daleko ve větší míře, dupe, rve, tříská dveřma, hází věcma..
Volala jsem majitele, ale to je arogantní člověk, takze mi řekl že platí nájem, není s ní problém..
A teď k tomu co se deje posledních asi 14dni, přespává u nich zřejmě její přítel, takže chtějí mít soukromí a tu holku zavírají v koupelne, v kuchyni, prostě v jakékoliv místnosti. Jednou v noci když byl klid to bylo zase, holka měla záchvat, oni chtěli být asi spolu tak tu holku asi zfackovali, slyšela jsem ty pleskance. A tohle se děje pořád, nedávno byla dlouhou dobu v noci na balkoně, na procházky nebo obecně venku nebyla nikdy..Sousedka nad jimi mi to potvrdila taky (ty rány, facky.. )takže moje otázka, chci tuhle osobu nahlásit úřadům, aby si ji prostě ohlídali, holka je zanedbaná a to co kazdou noc zažívá není normální, když jsou to cizinci, mám jít klasický na OSPOD nebo jsou jiné postupy? Nebo zavolat na policii a všechno co jsem zde napsala jim říct? (Mám i zvukové nahrávky s časem).
Opravdu nevím, chci mít v noci klid když ráno všichni vstáváme a zároveň je mi líto dcery téhle hyeny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
27.10.20 22:54

Jezis marja, to je desne. Chudak holka. Rve mi to srdce.

Nahravej a nahlas to hovado na policii, nic vic asi nezmuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
27.10.20 22:58

Chudák dítě. Určite jdi na policii i OSPOD a řeš to co nejdříve. Tohle by se nemělo dít dětem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
27.10.20 23:22

Jak radí holky :( OSPOD, znova MP a tlačit na ně dokud to nevyřeší..tady ty věci stihnout zapadnout prachem velice rychle…držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
30.10.20 15:56

Zaprve bych volala mestskou policii pokazde, kdyz by me to nrunosne v noci rusilo a zadruhe bych ji zdala na ospod.
Vse anonymne, mela bych strach z nasledku.

• Citovat
  • Upravit
21
31.10.20 12:27

Uff, urcite to res, jak radi holky vyse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat