Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Stěžují si tu všichni nájemci ale na to kde si on sám tu nebydlí takže mu to nevadí bohužel. Nejdrive říkal že mám sepsat petici a když ji mám od všech podepsanou i sousedů z jiných domu kolem má to u p…
Takže mi nic jiného nezbývá než trpět takovéto neprispusobili jedince? ach jo ![]()
@kikina1990 píše:
Stěžují si tu všichni nájemci ale na to kde si on sám tu nebydlí takže mu to nevadí bohužel. Nejdrive říkal že mám sepsat petici a když ji mám od všech podepsanou i sousedů z jiných domu kolem má to u p…
Takže mi nic jiného nezbývá než trpět takovéto neprispusobili jedince? ach jo
Vždycky může být hůř.
@lucad77 píše:
Vždycky může být hůř.
To máte pravdu ale tohle by jste musela slyšet a vidět sama myslím si že by jste taká situaci řešila
@kikina1990 píše:
To máte pravdu ale tohle by jste musela slyšet a vidět sama myslím si že by jste taká situaci řešila
Zažila jsem leccos, bydlím v paneláku celý život. A proto taky vím, že slušní lidé se ničeho nedomůžou, bohužel.
@lucad77 píše:
Vždycky může být hůř.
jo, jak tu nedávno byla ta diskuse, když si slečna stěžovala, že paní nad ní jezdí celý den na židli a hrozně to vrže ![]()
@stinga píše:
jo, jak tu nedávno byla ta diskuse, když si slečna stěžovala, že paní nad ní jezdí celý den na židli a hrozně to vrže
Jj pamatuju. A taky nějací starouškové pořád hráli petang. ![]()