Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím pomoc jsem v koncich.
Bydlím v nájmu a pár měsíců zpět se nastěhovaly do bytu nademnou nový sousedi (hluční sousedi)neustáli křik děti (ten až tak nevadí pokud nepláčou z důvodu provozování matky děti )ale co mě vadí jsou hádky one ženy s partnerem jsou slyšet po celém baráku (4patra)dennodenně jsem u nich s tím ať přestanou že nehodlám poslouchat jejich hádky a automaticky i křik děti (ma dcera po o spinká )s majitelem baráku jsem o tom již mluvila ale bez úspěchu (platí nájem tak pohoda)ale já už opravdu nemůžu mám nějakou šanci na nápravu ať problémových sousedů či majitelem domu děkuji
No a dělají to po 22 hodině? Nebo před 6? Pokud ne tak bohužel. To by muselo porušovat nějaké normy decibelů a to člověk jenom hlasem nezvládne.
Pokud to majitel bytu nechce řešit tak máte málo co proti tomu udělat. Leda se mu stěžovat fakt často aby ho to štvalo - ale pak může vyhodit místo toho vás ![]()
Možná zavolat na OSPOD že se bojíš o bezpečnost dětí?
Nevěřím že hodně řvou ale na děti nesáhnou. To se moc nestává. Ale to spíš vypozoruješ ty. Třeba by jim pak došlo že to přehánějí ![]()
@kikina1990 píše:
Prosím pomoc jsem v koncich.
Bydlím v nájmu a pár měsíců zpět se nastěhovaly do bytu nademnou nový sousedi (hluční sousedi)neustáli křik děti (ten až tak nevadí pokud nepláčou z důvodu provozování matky děti )ale co mě vadí jsou hádky one ženy s partnerem jsou slyšet po celém baráku (4patra)dennodenně jsem u nich s tím ať přestanou že nehodlám poslouchat jejich hádky a automaticky i křik děti (ma dcera po o spinká )s majitelem baráku jsem o tom již mluvila ale bez úspěchu (platí nájem tak pohoda)ale já už opravdu nemůžu mám nějakou šanci na nápravu ať problémových sousedů či majitelem domu děkuji
Cože
?
@EvaEpic píše:
No a dělají to po 22 hodině? Nebo před 6? Pokud ne tak bohužel. To by muselo porušovat nějaké normy decibelů a to člověk jenom hlasem nezvládne.Pokud to majitel bytu nechce řešit tak máte málo co proti tomu udělat. Leda se mu stěžovat fakt často aby ho to štvalo - ale pak může vyhodit místo toho vás
Možná zavolat na OSPOD že se bojíš o bezpečnost dětí?Nevěřím že hodně řvou ale na děti nesáhnou. To se moc nestává. Ale to spíš vypozoruješ ty. Třeba by jim pak došlo že to přehánějí
No myslím si že i děti občas mlátí podle toho jak na ně řve (matka)a slysim plácnutí a pak brek ale důkazy nemám. Prevazne se hádají přes den právě ale ona je taková hysterka že ji slyší celý barák holku mi kolikrát vzbudily tak jsem na ně šla ale bez úspěchu bohužel.
@prokr píše:
Cože?
Tak křičí jako normální děti tak to myslím jelikož mají garsonku a jsou tam tři malé děti a 2 dospělí tak chápu že jsou neúnaveni jelikož nechodí skoro ven.Ale také vim že je matka dost provokuje je to slyšet (jsem hned pod nimi )a to pak skončí většinou brekem děti
@prokr píše:
Cože?
No myslím si že i děti občas mlátí podle toho jak na ně řve (matka)a slysim plácnutí a pak brek ale důkazy nemám. Prevazne se hádají přes den
5ti clena rodina v garsonce? Silenost! Neni divu ze se tam mlati a hadaji se jak magoři. Ten OSPOD je dobry tip. Chudaci deti. ![]()
Otravovala bych asi majitele bytu pořád dokola. Ideálně kdyby to dělali i ostatní sousedi.
@dreamis píše:
5ti clena rodina v garsonce? Silenost! Neni divu ze se tam mlati a hadaji se jak magoři. Ten OSPOD je dobry tip. Chudaci deti.
Se spíš bojím že ospod s tím nic neudělá měla tam kontrolu jelikož před časem porodila holčičku a nechala ji v porodnici že ji nechce potom si to rozmyslela že si ji vezme takže tu byl někdo ze sociálka malou teda asi nedostala ale ani nic s 3klukama co na doma neudělaly a to vím jak to u nich vypadá (bordel, špína, smrad)
@AnoNe píše:
Otravovala bych asi majitele bytu pořád dokola. Ideálně kdyby to dělali i ostatní sousedi.
Tomu si stěžují snad každý den až na telefonu jsem ho měla aby slyšel jak se hádají a stejně nic s tím nedělá jen řekne že platí nájem a důvod k vystěhování nemá
@kikina1990 píše:
Tomu si stěžují snad každý den až na telefonu jsem ho měla aby slyšel jak se hádají a stejně nic s tím nedělá jen řekne že platí nájem a důvod k vystěhování nemá
On ho ale opravdu nemá. Jestli nedělají rámus v době nočního klidu, tak nezmůže nic. Jestli máš podezření, že zanedbává a týrá děti, tak Ospod, jinak asi bohužel nic. Nebo se odstěhovat ![]()
@arinecka píše:
On ho ale opravdu nemá. Jestli nedělají rámus v době nočního klidu, tak nezmůže nic. Jestli máš podezření, že zanedbává a týrá děti, tak Ospod, jinak asi bohužel nic. Nebo se odstěhovat
Jak nemá. Může jim neprodlouzit smlouvu. K tomu žádný oficiální důvod nepotřebuje. A věřím, že když ho budou všichni neustále otravovat, že to udělá i jen proto, aby od nich měl pokoj.
@AnoNe píše:
Jak nemá. Může jim neprodlouzit smlouvu. K tomu žádný oficiální důvod nepotřebuje. A věřím, že když ho budou všichni neustále otravovat, že to udělá i jen proto, aby od nich měl pokoj.
Tak jasne, nemusi jim prodlouzit smlouvu, ale jen tak je hned vystehovat nemuze.