Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Došlo k těmto chybám:
text obsahuje zakázané fráze, pokud jste do textu vložili odkaz na jiný web zkuste jej smazat - je možné, že tento web spamoval v diskusi a byl proto zablokován, pokud si nevíte rady kontaktujte administrátory pro více informací (nezapomeňte zaslat problémový text)
Nejde mi to
![]()
Příspěvek upraven 26.02.14 v 13:53
@Krkael to já taky.. ale až na to, že jsem Tátovi pavlovi napsala, že je Juzek /což není urážka ani vulgarismus/ a prosbu, ať dělá, že neexistuju, nejsem si ničeho vědoma ![]()
Taky se teď u toho rozčiluju ![]()
Asi už tady člověk nesmí nic říct ![]()
@martina.se píše:
Teď mi to šlo, Apaji jsem poslala smajlíka, když jsem chtěla editovat a připsat, že zázrak a jde, tak už zase nešlo![]()
tak mě to jde ![]()
@martina.se takže se přidávám do klubu ani já nemůžu citovat ![]()
Holky, a co máte za prohlížeče? že by to bylo třeba tim? Já jedu ve Firefoxovi ![]()
@martina.se píše:
Teď mi to šlo, Apaji jsem poslala smajlíka, když jsem chtěla editovat a připsat, že zázrak a jde, tak už zase nešlo![]()
Tak ještě aby smajlíci byli sprosťáci…takže u mě funguje, hlásím. Ostatní jste se asi zapsali do klubu sprosťaček, tak vás asi preventivně upozorňují, že vše, co napíšete je vulgární
Musíte se naučit vyjadřovat přes smajlíky
Ale já před chvíli napsala na čoklodiskuzi „hovno“ a normálně to vzalo
Nebo to není sprosté?
@Apaji píše:
Tak ještě aby smajlíci byli sprosťáci…takže u mě funguje, hlásím. Ostatní jste se asi zapsali do klubu sprosťaček, tak vás asi preventivně upozorňují, že vše, co napíšete je vulgárníMusíte se naučit vyjadřovat přes smajlíky
Ale já před chvíli napsala na čoklodiskuzi „hovno“ a normálně to vzalo
Nebo to není sprosté?
@farska píše:
Hmm.. Tak Krkael mi citovat jde
Ty mně taky jdeš, tak to tě teď budu citovat ![]()