Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prostudovala jsem si novou verzi Podmínek užití z 27. ledna i tu z loňského roku. Zajímalo by mě (a asi nejen mě, proto zakládám diskuzi), zda jsou k dispozici i starší verze Podmínek. Pochopitelně nejvíc by mě zajímala verze z roku 2008, kdy jsem se tu registrovala.
A ještě jedna věc – v nových Podmínkách máte ustanovení, že „Změna obchodních podmínek bude uživateli oznámena elektronickou poštou na jeho adresu uvedenou v uživatelském účtu (čl. 3).“ Můžu vědět, kdy přesně jste rozesílali upozornění na změnu Podmínek od 27.1.?
Díky za odpovědi.
@myšák1187 píše:
To tam je jo?? Hmm to bych si asi ty podmínky měla přečíst
@avm3 píše:Já teda čtu příbalový letáky, ale podmínky emimina mě nenapadly…
@Krkael píše:
citim banan ve vlasechteda vitr
Myslíš? Za tohle? ![]()
No pokud jo, tak mě to, člověče, snad ani mrzet nebude… ![]()
@Krkael píše:
@Bersaba citim banan ve vlasechteda vitr
Proč jen se zeptala na to má právo, tak proč hned banan teda vítr ![]()
@Bersaba píše:
Myslíš? Za tohle?
No pokud jo, tak mě to, člověče, snad ani mrzet nebude…
Ty jo ja bych se nedivila nicemu uz
ja uz do verejnych radsi prestala skoro chodit, uz se bojim napsat buuu
@Bersaba a tak me napada proc byly podminky dopsany zpetne a vztahovaly se jen na nechteny cleny teto komunity ![]()
@Krkael Mě to teď zajímá spíš v té obecné rovině. Což neznamená, že nemáš pravdu. ![]()
@Bersaba A čím se liší? Jako vím, že by bylo dobré si je přečíst, ale mě se fakt nechce
Plus by mě zajímalo, čím se vyslovuje souhlas s těmi novými?
@j.a.n.i1 píše:
A čím se liší? Jako vím, že by bylo dobré si je přečíst, ale mě se fakt nechcePlus by mě zajímalo, čím se vyslovuje souhlas s těmi novými?
Tím, že se přihlásíš. ![]()
@Bersaba Do roku 2009 byl jiný provozovatel eMimina, proto ke starším podmínkám nemám po ruce informace. Přihlášením do nové verze eMimina však byly platné podmínky, o kterých píšete, že je na ně v podmínkách odkaz. Co se týče informování e-mailem, tak tento bod přibyl až v lednu 2014 v souvislosti s novým občanským zákoníkem. Od té doby žádná změna podmínek nebyla, proto jsme ještě o žádné změně neinformovali. Pokud by ke změně došlo, tak informovat budeme.
admin Josefina