Podmínky užití Emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
1.3.14 18:14
@Camael píše:
@Bersaba
No vidíš a já zas jo. Já tady třeba chytračkou nikoho nenazvala pro jeho názor a nebudem se tady snad dohadovat, že chytračka není pochvala. To, co píše @Pherenike, zase přijde ok mně. Proč by do určité diskuze měly mít přístup jen přikyvovači? A pohled typu: já tu jsem x let, tak vím přece líp, na to bych odpověděla, že doba holt poskočila a věci se mění.

Podivej, mne to proste prijde jak vytahovani: JA jsem ta chytra, protoze JA tohle nepisu. O tom, jak by dotycna psala pred 10 lety na emiminu se muzem jen dohadovat, ja tipuju, ze uplne stejne, jako vsechny ostatni ;)
A jde o to, ze doba poskocila, veci se zmenily a k horsimu. Nejde o to se vytahovat, jak kdo tu je dlouho. Ja treba celkem chapu, ze kdyz tu je nekdo dva roky, ze je mu spousta veci ukradenych :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.3.14 18:16
@Camael píše:
@Bersaba
Ne vyloženě urážky, ale vysmívání se, doplněné o smajlíky, viz komentář určený mně na minulé straně.

Myslis konkretne tohle: chytracky ;)
Njn :nevim: :mrgreen: Neber si to osobne, co na to rict jinyho, tyhle reci tu nemas jedina a ja jen vysvetluju, ze to neni tak jednoduchy. Jasne, ze ted uz pisu uplne jinak, jde o to, ze tu za tech 12 ;let visi vsechno, ze jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 18:24

@j.a.n.i1 Řekla bych, že v uzavřených se lidi víc odvážou, o fotkách nemluvě. Víš jak, když na to kouknu reálně, pokud zítra admini všechny uzavřený otevřou, zase s tím nikdo nic nenadělá, tak pak jedině nechodit nikam, nic nepsat, nikam nedávat fotky, což je asi v dnešní době málo reálný, tak aspoň zvažovat. Co naděláme s tím, že si zřizovatel (majitel) prostě usmyslí, že to a to od zítra udělá jinak? Nic. Myslím ty změny, které by nebyly nezákonné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
1.3.14 18:28

@Camael Ano, nikdo s tím nic nenadělá, takže je to vlastně takový falešný pocit bezpečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 18:29

@asha
Dobře, budu se věnovat už jen tý druhý půlce, ať furt nerozebíráme slovíčka a smajlíky. Tak se zeptám, když jste sem třeba něco psaly před 12 lety, to nebylo dohledatelné? To asi taky bylo. Bylo někde vyloženě napsáno, že to, co někdo napíše do deníčků, se nikdy nikam nedostane? Nebo to nikde nebylo, jen to nikdo neudělal, tak prostě jen nikoho nenapadlo, že by se cokoli odsud mohlo někde objevit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 18:31
@asha píše:
Ja treba celkem chapu, ze kdyz tu je nekdo dva roky, ze je mu spousta veci ukradenych :nevim:

Ale to přece není o délce pobytu tady, vždyť tady se rozčilují i uživatelky, co tu jsou krátce. Spíš to bude o tom, že někdo sem stihl i za ten rok, dva narvat spoustu osobních věcí (o těch dlouhodobých ani nemluvě) a teď toho lituje. Mně to není šumák kvůli délce pobytu, ale kvůli tomu, že tady nic závratného ke zveřejnění nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 18:32

@j.a.n.i1
Tak tak. Prostě internet v tomhle sakra poskočil, je potřeba s tím počítat. Bohužel uživatelky, co tu píšou leta, už na to zpětně zareagovat nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 18:34

Já vás třeba chápu s těmi deníčky v tom smyslu, že byste měly mít nárok s nimi nakládat po svém, stejně jako se to dělá s fotkami. Já jsem ji sem umístila, já si ji můžu i odstranit, tudíž že byste si je měly možnost i smazat dle libosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.3.14 18:35
@Camael píše:
@asha
Dobře, budu se věnovat už jen tý druhý půlce, ať furt nerozebíráme slovíčka a smajlíky. Tak se zeptám, když jste sem třeba něco psaly před 12 lety, to nebylo dohledatelné? To asi taky bylo. Bylo někde vyloženě napsáno, že to, co někdo napíše do deníčků, se nikdy nikam nedostane? Nebo to nikde nebylo, jen to nikdo neudělal, tak prostě jen nikoho nenapadlo, že by se cokoli odsud mohlo někde objevit?

Jo, to, co se psalo na emiminu, taky na emiminu zustalo. A ted znovu opakuju: jasne, ze se da vsechno dohledat a jasne, ze to tu muze cist kdokoliv. Ale pokud nekoho ocitujou na iDnes, uz je to vystoupeni z anonymity webu, nick je viditelnejsi a vic lidi se zameri konkretne na nej a to je to, co spouste lidem vadi. Na webu, kde jsou stovky nicku se to ztrati, na iDnes, kde se vypichne jeden, ne.
Pred 12 lety bylo emimino maly a rodinny. Psalo se tu o vsem, i o soukromi…dneska je internet jinde a jinde je i emimino. Je mi jasny, ze s tim nic neudelame, ale muzu dat aspon najevo, jaky z toho mam pocity, kdyz uz nic jinyho. Nic hodnotnejsiho uz ze mne tady verejne nevypadne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.3.14 18:37
@Camael píše:
Ale to přece není o délce pobytu tady, vždyť tady se rozčilují i uživatelky, co tu jsou krátce. Spíš to bude o tom, že někdo sem stihl i za ten rok, dva narvat spoustu osobních věcí (o těch dlouhodobých ani nemluvě) a teď toho lituje. Mně to není šumák kvůli délce pobytu, ale kvůli tomu, že tady nic závratného ke zveřejnění nemám.

Tak jiste, ale co ctu, tak tem, co jsou tu dlouho, to vadi podstatne vic. Je to logicky, jsme tu proste doma. Za dva roky se tu tak doma citit nemuzes, uz jen proto, ze uz to tu domacky neni :) Mam to tak na jinych webech, kdyby mne tam smazali, je mi to putna, pujdu jinam. Tady mi to putna neni, no :nevim:

Edit: a jde o jinou vec..ani ne o to, co sem kdo narval, ale o to, jaky k tomu ma tady vztah. A to uz je proste spis otazka toho casu, no. Ze to nekoho stve, protoze tu na sebe napraskal kde co, je celkem pochopitelny.

Příspěvek upraven 01.03.14 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.3.14 18:38
@Camael píše:
@j.a.n.i1
Tak tak. Prostě internet v tomhle sakra poskočil, je potřeba s tím počítat. Bohužel uživatelky, co tu píšou leta, už na to zpětně zareagovat nemůžou.

A o to mi jde celou dobu :palec: Promazavani je sakra narocny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 18:50

@asha
No jo, jenže pokud to není nezákonný, těžko s tím půjde něco udělat. :think: Jako já tady toho taky naslintala až hrůza, ale pořád si říkám, že to není až tak zajímavý. Nejvíc to asi chápu z pohledu těch vašich starších deníčků, o kterých tu mnohé píšou, že byly z jiného těsta, než ty současné. Neměla jsem to štěstí je číst, bohužel na mě vypadává už jen hromada úžasných jiných překvapivých porodů a tak. Ty mi přijdou tak zbytečný a na strašný úrovni po všech stránkách, že to snad ani nikdo nemůže chtít zveřejnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
1.3.14 18:58

@Camael Nemůžeš všechny deníčky házet do stejného pytle, opravdu se najdou i takové s literární hodnotou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.3.14 19:05

@Camael Jasne, je to jako vzdycky, pokud neco zakon umoznuje, neni sance. I kdyby byl ten zakon sebehorsi :roll: Dneska uz se nikdo na neci city ohlizet nebude, jsou jiny priority, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.3.14 19:11

@Bersaba
Uváděla jsem ty, který bijou do očí z toho druhýho konce. Vím, i teď sem tam narazím na něco zajímavého, ale toho je pomálu, většinou to zanikne v hromadě výše zmíněných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová