Problémy po antibiotikách

9918
2.12.21 12:00

problemy po antibiotikach

Ahoj. Nebrala jsem antibiotika roky, bohuzel kvuli zubu jsem za posledni dva mesice mela dvoje. Ted jsem v pondeli dobrala Metranidazol a proste se necitim dobre. Mam pocit plnosti, pocit horka v oblasti bricha a nechutenstvi k jidlu. Muze to byt nasledek tech antibiotik? Mate nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
2.12.21 12:11

Dobrý den, antibiotika Vám zřejmě narušila mikrobiom. Doporučuji začít užívat přírodní probioticke sirupy, jsou schopné vyřešit i jiné zdravotní neduhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.12.21 13:55

Mám, je mi blbě skoro po všech práškách. A po antibiotikách kór. Kup si v lékárně probiotika, mají i nějaký kombo právě po nebo při léčbě antibiotiky. Já to beru preventivně hned, jakmile je začnu brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.12.21 15:33

@Azeretereza no ja dofuam, ze je to po antibiotikach a ze jsem si neuhnala treba zaludecni vredy., protoze jsem posledni dva mesice mela dost stres a hodne jsem hltala. A zazila jsi primo ten pocit paleni, horka v brichu po antibiotikach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
2.12.21 17:08

@Jana525 taky bych hned nasadila probiotika ;) já měla po antibiotikách úplně rozhozenej žaludek. Bylo mi zle po každém jídle, pálila mě žáha. Děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.12.21 18:29
@Jana525 píše:
@Azeretereza no ja dofuam, ze je to po antibiotikach a ze jsem si neuhnala treba zaludecni vredy., protoze jsem posledni dva mesice mela dost stres a hodne jsem hltala. A zazila jsi primo ten pocit paleni, horka v brichu po antibiotikach?

Ano, a křeče a průjem. A hroznou bolest žaludku. Teď jsem to měla i po diclofenacu na záda. Po 14 dnech jsem se totálně doblila a dos.rala a už to taky nechci vidět. Žaludek na vodě a bolel mě hrozně. A to jsem to nejedla na lačno. Jsou to sviňstva, ale holt někdy nejde jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.12.21 20:42

@Azeretereza to je sileny, tak snad to mam taky z tech antibiotik jen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.12.21 20:43

@kavenka diky