Problémy s absencí ejakulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36736
12.2.21 16:15

Upřímně si myslím že:
Operativně je to v tomhle případě chyba.
Jak si jistě uvědomujete, tak to u něj totiž samozřejmě problém nevyléčí. :roll:
A popsaný stav je pro normální manželství malér. :zed:
Pokud manžela na ISCI doženete, můžete nakonec ještě stav prohloubit a za velké peníze přivést potomka rovnou do rozvodové krize. :pocitac:
Já bych do toho tedy nešel. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 16:26
@M_Vladim píše:
Upřímně si myslím že:
Operativně je to v tomhle případě chyba.
Jak si jistě uvědomujete, tak to u něj totiž samozřejmě problém nevyléčí. :roll:
A popsaný stav je pro normální manželství malér. :zed:
Pokud manžela na ISCI doženete, můžete nakonec ještě stav prohloubit a za velké peníze přivést potomka rovnou do rozvodové krize. :pocitac:
Já bych do toho tedy nešel. :think:

musím říct, že ač velmi nerada, tak částečně souhlasím. Naše situace byla taková, že jsme se seznámili na seznamce, vše ale probíhalo normálně. Měli jsme se rádi, bylo nám spolu dobře. Ejakulaci tedy neměl nikdy. Šli jsme na IUI, máme dítě a vztah je v troskách. Zrovna dneska jsem poslouchala rozhovor s psychiatrem Zvěřinou, kde přesně tyhle vztahy vzniklé na netu popisuje. A dle něj je to velký problém a prý polovina těchto vztahů končí v reprodukčních klinikách. U nás mu tedy musím dát za pravdu.

• Citovat
  • Upravit
36736
13.2.21 01:12

Asi mi tu pár lidí nebude mít rádo, ale mám pocit, že někteří lidé berou sex moc vážně, že jim tam chybí trochu bezstarostnosti, laškování a hravosti. :think:
Nějak se mi to nedaří vyjádřit úplně kompaktně, vždycky to nějak nakousnu nešikovně, ale i tohle se člověk učí a výuka začíná od dětství až do dospělosti a je vidět, že to dneska některým lidem chybí - to je to, co tady občas propaguji a sklízím nevoli. ;)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital