Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Znamena neco to ze mam hrozne bolesti po gyndoprylu ktery mi dali po inseminaci? Nerekla jsem to lekari a bojim se ze mi predchozi velky zanet zpusobil to ze nebudu uz moct mit deti
Tady na diskuznim foru vam jiste nekdo zodpovi, zda-li budete nebo nebudete moct mit dite.
Prosim vas… 🤦🏼♀️
Bezte normalne k lekari a informujte se o svem zdravotnim stavu u nej, nikoliv zde na foru.
Nevím jak jsi na tom zdravotně, to ti opravdu poví jen tvůj lékař. Ale ani lékař není vševědoucí a zázraky se dějí - já také prodělala těžký zánět v dutině břišní měla jsem srůsty a endometriózu, nízké AMH. Absolvovala jsem 5 cyklů IVF (poslední úspěšně) a pak se podařilo ještě přirozeně.
@Anonymní píše:
Znamena neco to ze mam hrozne bolesti po gyndoprylu ktery mi dali po inseminaci? Nerekla jsem to lekari a bojim se ze mi predchozi velky zanet zpusobil to ze nebudu uz moct mit deti
A myslíte si, že když to lékaři neřeknete, vaše šance na dítě se zvýší? Naopak. Pokud chcete co nejvíce eliminovat možnost neplodnosti, tak mu to řekněte, ať to může včas vyřešit v případě, že by to mohla být hrozba.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď