Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsme manželé a po x letech snažení se o miminko jsme navštívili odborníky.. jenže se zjistilo, že manžel je neplodny;( po miminko, které dáme úplně vše, toužíme,…touto cestou se chci zeptat, není tady naka maminka, která z jakéhokoliv důvodu si dítě nemůže nechat? máme zájem o přímou adopci…jsme finančně zabezpečení, milujici lidé, kterým chybi v naplnění smyslu života miminko…pokud jsi tady, budu rada, když napíšeš na *** a můžeme si popovídat…jal se rika, naděje umírá posledni
edit admin: odstraněn e-mail - napište do SZ
Proč nezvolite darcovsky program? ![]()
Dítě by bylo z poloviny biologicky vaše, bojí s těhotenství, porodu, DNA.. ![]()
@Anonymní píše:
Proč nezvolite darcovsky program?
Dítě by bylo z poloviny biologicky vaše, bojí s těhotenství, porodu, DNA..
Jak funguje darcovsky program???to slyším poprvé
Podstoupila bys umělé oplodnění spermatem od anonymnJá ale chápu, že pro některé páry je adopce přijatelnější řešení.
Moc přeju ať se vše zadaří podle Vašich představ a jste šťastní.
![]()
@prokr píše:
Podstoupila bys umělé oplodnění spermatem od anonymnJá ale chápu, že pro některé páry je adopce přijatelnější řešení.
Moc přeju ať se vše zadaří podle Vašich představ a jste šťastní.![]()
od anonymního dárce
Ano, přímá adopce je pro nás lepsi a zároveň můžeme pomoci mamince v nelehké situaci
@Vp petra píše:
Ano, přímá adopce je pro nás lepsi a zároveň můžeme pomoci mamince v nelehké situaci
to možná by bylo rychlejší IVF s darovaným spermatem. Tedy pokud ty jsi zdravá.
@Vp petra píše:
To můžete i když se pustíte do adopce tou legální cestou, přímá adopce je hodně šedá zóna.
@Vp petra píše:
Pokud ty jsi zdravá, můžeš podstoupit IVF se spermatem dárce a dítě bude biologicky napůl vaše, to mi přijde lepší, než úplně cizí dítě ![]()
Navíc prožijete těhotenství, porod..
A v neposlední řadě ušetříte pár set tisíc
@Vp petra píše:
JakJak funguje darcovsky program???to slyším poprvé
To by zajimalo i me.Muzu poprosit o info?
@Vp petra Dobrý den, ocitla jsem se ve špatné životní situaci. Jsem 32tt a chtěla bych dát miminko k adopci, bohužel to jinak nejde. Mám už dvě holčičky a teď jsme díky mému manželi, se kterým se budeme rozvádět, přišli o střechu nad hlavou a budeme muset nejspíše ddo azylového domu. Tak pokud Váš zájem trvá, tak se můžete ozvat. Pěkný den
@Anonymní píše:
@Vp petra Dobrý den, ocitla jsem se ve špatné životní situaci. Jsem 32tt a chtěla bych dát miminko k adopci, bohužel to jinak nejde. Mám už dvě holčičky a teď jsme díky mému manželi, se kterým se budeme rozvádět, přišli o střechu nad hlavou a budeme muset nejspíše ddo azylového domu. Tak pokud Váš zájem trvá, tak se můžete ozvat. Pěkný den
Tak vzhledem o tomu ze na sebe nemate kontakt zadny uvedeny…no pokud hledate nekoho kdo by se ujal vaseho miminka, pisnete mi do mailu.
@Anonymní píše:
Krásný den, moc rádi bychom se stali milujícími rodiči děťátku, které čekáte, prosím ozvěte se na ****
edit adminem - umazán email, prosím napište si sz