Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Vp petra Dobrý den, ocitla jsem se ve špatné životní situaci. Jsem 32tt a chtěla bych dát miminko k adopci, bohužel to jinak nejde. Mám už dvě holčičky a teď jsme díky mému manželi, se kterým se budeme rozvádět, přišli o střechu nad hlavou a budeme muset nejspíše ddo azylového domu. Tak pokud Váš zájem trvá, tak se můžete ozvat. Pěkný den
Dobrý den, několik let se snažíme s přítelem o miminko, ale bohužel šance jsou mizivé. Proto jsme se rozhodli k přímé adopci. Rádi bychom tedy touto cestou poskytli miminku láskyplný domov ♥️ Pokud Vaše rozhodnutí trvá, napište mi prosím na email: pavlinachlupacova@gmail.com
@Vp petra píše:
Ano, přímá adopce je pro nás lepsi a zároveň můžeme pomoci mamince v nelehké situaci
By jste úplný lidumilove
Zdravim, chtela bych se zeptat, zda nekdo hledate maminku v nelehke sutuaci, ktera chce zaridit svemu diteti lepsi zivot, proto hleda nahradni rodinu. Me je 21 let, jsem z Prahy a za mesic se mi narodi holcicka, bohuzel ma zivotni situace je velmi neprizniva a tak si ji nemohu nechat. Mam uz jednu dvouletou dceru. Napiste mi, a o vsem si muzeme dukladne promluvit. Kontaktujte me prosim SMS na cislo 725536807
@terezkaaalang Dobrý den, můžete prosím napsat soukromou zprávu? 🙂 🙂
Tak já asi bych šla do přímé adopce protože darovane ooocyty jsou strašně drahé a u mne ivf nemá už cenu 2 ivf mi nevyšlo mám nízkou rezervu 0,08 a fsh 14 tak držím paní pěsti ať se zadaři
Zdravím skupinko, rádi bychom pomohli budoucí mamince která si miminko nemůže z finančních či jiných důvodu dovolit. O miminko se snažíme už skoro 7let jak přirozeně (což už teď není možné kvůli odebráním vejcovodů), tak přes IVF bohužel bez úspěšně😔Byla mi diagnostikována endometrioza včetně velke adenomyozy a jediné řešení je odebrat i dělohu. Podstupovat kolečka ivf bez úspěchu je hodně vyčerpávající a na endometriozu hormonální stimulace není úplně dobrá ale být cely život bez dítěte je pro me nesmiřitelné ![]()
Jsme zabezpečení máme krásný nově postaveny baracek jen je tu prázdno ![]()
Zdravím skupinko, rádi bychom pomohli budoucí mamince která si miminko nemůže z finančních či jiných důvodu dovolit. O miminko se snažíme už skoro 7let jak přirozeně (což už teď není možné kvůli odebráním vejcovodů), tak přes IVF bohužel bez úspěšně😔Byla mi diagnostikována endometrioza včetně velke adenomyozy a jediné řešení je odebrat i dělohu. Podstupovat kolečka ivf bez úspěchu je hodně vyčerpávající a na endometriozu hormonální stimulace není úplně dobrá ale být cely život bez dítěte je pro me nesmiřitelné ![]()
Jsme zabezpečení máme krásný nově postaveny baracek jen je tu prázdno ![]()
Dobrý den, jsme manželský pár, který se již 10 let pere s neplodností. Jednoho syna nakonec máme (4,5 roků), sourozence mu již bohužel dát nemůžeme. Hledáme tedy maminku, která otěhotněla, své miminko si nemůže nechat a proto zvažuje přímou adopci. Máme všechny potřebné papíry a jsme i státem schválení žadatelé o adopci. Přímá adopce má mnoho výhod, hlavně ale to, že děťátko může jít ihned po porodu do náruče novým rodičům. Pokud chcete pište SZ.
@Klára118 buďte ráda že máte alespoň jedno dítě, někteří nemůžou mít ani to jedno. Prijmete to že máte jedno a víc se tím už netrapte. Nekteri by též chtěli a mají smůlu. To vy proto nim máte štěstí.
@terezkaaalang nechali jste si miminko? Nebo jak to s vámi dopadlo?
Dobrý den, moc bychom si přáli najít maminku, která čeká miminko a nechce si ho nechat. Nám se vlastní dítě bohužel nedaří, ale moc bychom si přáli se stát rodiči, mít větší rodinu a radovat se z dětí, které milujeme. Proto volíme tuto cestu. Napište prosím kdyžtak do soukromé zprávy, určitě odepíšu. Díky!
@Klára118 buďte ráda že máte alespoň jedno dítě, někteří nemají ani to jedno a moc by si ho přáli. Budte vděčná za jedno a mějte na paměti že vy to štěstí jedno máte, druzí opravdu ne ![]()
@Nike Niken Paní je určitě ráda a vděčná za jedno dítě, ale to přeci neznamená, že nemůže toužit po dalsim.
Já bych jí to druhé přála. ![]()
@Nike Niken ježiši to myslíš vážně? I kdyby už měla 10 dětí, ty nemáš absolutně žádné právo říct ji něco takového, hnus