Přímá adopce 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
22.2.21 02:10

Dobry den, take bych mohla vyhovet vašemu přáni k vytouženému miminku. mám své vlastní tři malé děti, jsou po roce, a na vychovu čtvrtého miminka už nejak nemám sílu, ráda bych mu našla milující rodiče co mu dají vic než já… boužel stalo se a těhotenstvý jsem zjistila až ve 20tt kdy bylo na vše pozdě, od te doby přemyšlím jak dál… TP mám 6.4.2021…
pokuď máte stále zájem prosím ozvetě se mi na e-mail : teriqk0@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.21 14:14
@teriqk píše:
Dobry den, take bych mohla vyhovet vašemu přáni k vytouženému miminku. mám své vlastní tři malé děti, jsou po roce, a na vychovu čtvrtého miminka už nejak nemám sílu, ráda bych mu našla milující rodiče co mu dají vic než já… boužel stalo se a těhotenstvý jsem zjistila až ve 20tt kdy bylo na vše pozdě, od te doby přemyšlím jak dál… TP mám 6.4.2021…

Takze vazena pani je jen dalsi podvodnice? :oops:

• Citovat
  • Upravit
5571
23.2.21 14:23
@Anonymní píše:
Takze vazena pani je jen dalsi podvodnice? :oops:

Jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.21 14:26
@mamina2017 píše:
Jak to?

Myslim si to. Podle 2 maminek co sem jim taky psala email.Asi si pani dela legraci.

• Citovat
  • Upravit
5571
23.2.21 14:30
@Anonymní píše:
Myslim si to. Podle 2 maminek co sem jim taky psala email.Asi si pani dela legraci.

a jak se dá z tohoto dělat legrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.2.21 14:37
@Anonymní píše:
@Vp petra Dobrý den, ocitla jsem se ve špatné životní situaci. Jsem 32tt a chtěla bych dát miminko k adopci, bohužel to jinak nejde. Mám už dvě holčičky a teď jsme díky mému manželi, se kterým se budeme rozvádět, přišli o střechu nad hlavou a budeme muset nejspíše ddo azylového domu. Tak pokud Váš zájem trvá, tak se můžete ozvat. Pěkný den

DObrý den, prosím můžete se mi ozvat do zprávy??? Jsme po nevydařené přímé adopci, máme doma vše připravené - věci, pokojíček a milující náruč :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.2.21 14:41

@teriqk máte email…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.21 13:52
@teriqk píše:

Dobrý den, napsala jsem Vám email, raději se ozývám i do diskuze :). O miminko bychom měli velký zájem, jsme mladý manželský pár, vlastní děti bohužel mít nemůžeme. Jsme vysokoškoláci, zdraví, milujeme se, rádi trávíme čas pohybem a v přírodě a máme skvělé rodiny, k úplnému štěstí nám chybí jen miminko :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.21 15:06
@Anonymní píše:
@Vp petra Dobrý den, ocitla jsem se ve špatné životní situaci. Jsem 32tt a chtěla bych dát miminko k adopci, bohužel to jinak nejde. Mám už dvě holčičky a teď jsme díky mému manželi, se kterým se budeme rozvádět, přišli o střechu nad hlavou a budeme muset nejspíše ddo azylového domu. Tak pokud Váš zájem trvá, tak se můžete ozvat. Pěkný den

Dobrý den, už jste našla novou rodinu pro své miminko? Moc mě mrzí Vaše situace :(… My s manželem hledáme miminko přes přímou adopci (jsme i v procesu zapsání do oficiální adopce, ale hodně to trvá a miminka jdou bohužel většinou po porodu prvně do kojeneckého ústavu nebo k přechodným pěstounům :( ). Jsme mladí, vysokoškoláci, žijeme velmi zdravě, milujeme se. Už jsem tady v diskuzi odpovídala i jiné slečně, ale těch zájemců o miminka je víc než miminek, tak to zkouším, jestli u někoho nebudu mít štěstí :). Pokud máte zájem, tak mi napište tady přes Emimino nebo na chcemeadoptovat@gmail.com.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.21 15:11
@chcemeadoptovat píše:
Dobrý den, už jste našla novou rodinu pro své miminko? Moc mě mrzí Vaše situace :(… My s manželem hledáme miminko přes přímou adopci (jsme i v procesu zapsání do oficiální adopce, ale hodně to trvá a miminka jdou bohužel většinou po porodu prvně do kojeneckého ústavu nebo k přechodným pěstounům :( ). Jsme mladí, vysokoškoláci, žijeme velmi zdravě, milujeme se. Už jsem tady v diskuzi odpovídala i jiné slečně, ale těch zájemců o miminka je víc než miminek, tak to zkouším, jestli u někoho nebudu mít štěstí :). Pokud máte zájem, tak mi napište tady přes Emimino nebo na chcemeadoptovat@gmail.com.
:zed: :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.21 15:12
@chcemeadoptovat píše:
Dobrý den, napsala jsem Vám email, raději se ozývám i do diskuze :). O miminko bychom měli velký zájem, jsme mladý manželský pár, vlastní děti bohužel mít nemůžeme. Jsme vysokoškoláci, zdraví, milujeme se, rádi trávíme čas pohybem a v přírodě a máme skvělé rodiny, k úplnému štěstí nám chybí jen miminko :).
:zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
43
25.2.21 16:15
8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.21 12:26

Krásný den, hledáme děťátko k přímé adopci, jsme zajištěný manželský pár, vlastní děťátko mít bohužel nemůžeme a moc rádi bychom se stali milujícími rodiči, prosím ozvěte se na ***

edit adminem - kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.21 19:50

Dobrý den, pokud sem zabloudí maminka, která si nemůže nechat své miminko, tak ať prosím napíše na email kdyzdite@gmail.com. My bychom si děťátko moc přáli, ale bohužel si k nám stále cestu najít nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.21 13:34
@Nikkike píše:
Tak vzhledem o tomu ze na sebe nemate kontakt zadny uvedeny…no pokud hledate nekoho kdo by se ujal vaseho miminka, pisnete mi do mailu.

Dobrý den, několik let se snažíme s přítelem o miminko, ale bohužel šance jsou mizivé. Proto jsme se rozhodli k přímé adopci. Rádi bychom tedy touto cestou poskytli miminku láskyplný domov ♥️ Pokud Vaše rozhodnutí trvá, napište mi prosím na email: pavlinachlupacova@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí