Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky… chci změnit do třetice a již naposled Car. Rozhodla jsem se pro Apolináŕe, prosím o zkušenost a také o kontakt? Nemohu nic najít… jen porodnice atd… Musíme na celé Ivf… díky 🌷
Ahoj,, ja tam jdu uz po 4te,,
tel je 224967418.
ted nas poslal na imuno vysetreni a po vysledcich se budeme znovu objednavat
Ahoj, já chodím do zlína, jinak jsem byla na úpravě dělohy U apolináře, můžu vědět, co tě k tomu vede?
@katkalaila ahoj, děkuji za odpověď a za telefon, zavolám tam… A jaký je tam přístup?
@makystu1 ahoj, na co se ptáš konrétně? Proč chci přejít k Apolináři? No mám poslední pokus IVF a slyšela jsem samou chválu… tak asi proto…
@Jani1982 ja jsem tam spokojena,, nikdy jsem tam nemela zadnej problem s pristupem
Zatim ani jednou po prvnim jsem otehotnela 2× prirozene,, a pak uz nic,, mame posledni pokus tak uvidime
@katkalaila Tak snad teď už
my máme taky poslední pokus. A cenově prosím?
@Jani1982 zalezi na davkach hormonu, jake ti predepisou,, muzes se vlezt uplne aby to pokryla poj. + doplatky za pk,, atd.. tohle je hodne individualni
@Jani1982 mohu doporučit prof. Mašatu..je na CARU vždy ve středu odpoledne. Da se objednat přímo k němu, stačí to říct do telefonu. Je to kapacita
jinak finančně, když nám to asi před rokem a půl počítali, tak to vyšlo asi do 30tis. Kdyžtak mám snad ještě někde ceník, pokud bys chtěla. Ale vše ti řeknou na místě.
@Andrejka13
Děkuji ti
Už jsem se včera objednala na 9.3, ale nevím ke komu. Manžel tam hned odevzdá vzorek na spermiogram… Je to naše čtvrté IVF, takže mě už nic nepřekvapí
Také jsem někde četla o paní doktorce Jirsové, že je šikovná…Tak uvidíme…