Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
30.9.byla poslední menstrce. Již 42 dní mi nepřišla nová.
14 dní jsem špinila. Byla jsem s tím u doktora nebolelo mě tipicky břicho a nebylo to normální krvácení. Ten doktor potvrdil, že jse špinila a mensteu nedorazila.
Našel tam cystu a cestu. No a říkal, že těhotenství ještě neviděl bylo ještě brzo. Krev mi nevzal tak jsem dělala domácí testy jeden pozitiv druhý negativ.
Včera jsem byla se zády na magnetické rezonance.
Včera byla ovulace nová ( pokud nejsem již několik dní těhotná) a dneska jsem jednorázově krvacela s bolestí břicha už to ustalo a jen jsem večer špinila.
Kontrolu další mám na ultrazvuku 15.12., protože by už mohl vidět těhotenství a tak jsem celá netrpělivá. Jsem nervózní z toho proč takto krvacim. To dnešní krvácení může být buď ovulační nebo po magnetické rezonance se může krvácet.
Tak jsem nervózní a napnuta zda jse nebo nejsem těhotná. To mi řekne až 15.12. do té doby můžu hledat na internetu příznaky a všelijaka moudra a nebo čekat do prosince. Nejradši bych zašla do nemocnice. Dneska jsem s tím jednorázovým krvácením já i manžel byla navážkách mu zavolat tomu lékaři. Ale vzdali jsme a počkám do toho ultrazvuku. Pak budu moudřejší.
Už se někomu stalo, že 42 dní nepřišla menstruace, bylo dlouhodobě špinění cca 14 dní a pak po týdnu ještě jednorázový s bolestí a nakonec z toho těhotenství nebo potrat?
@JancaS84 to už mě taky napadlo jít jako samoplatce. Jenže manžel si myslí, že se to nepovedlo a já opak, proto mi nezbývá nic jiného než čekat na ultrazvuk do 15.12. kam jsem objednaná. Do té doby se zbláznim nervozitou. Navíc pracuji ve skladu těžké veci tahám. Konzervy, hlína, knihy, granule oblečení, jídlo pití, prostě mix domácnosti i zahrady. Jsou tam věci do 15kg a to riskuji. Navíc firma zakazuje těhotné na hale skladu.
Půjdu na krev. Sama nevím proč doktor váhal mi ji vzít nejdřív ze vezme pak že ne. To bohužel musím jít za peníze, mohla jse to mít u něho zdarma. Cvok jeden. Dík půjdu na krev
@Fiducia právě že před pár dny byl jeden negativ a druhý slabě pozitiv.
Já totiž takhle krvacim po prvé. Poprvé 14 dní spinim mimo cyklus, poprvé velké spoždění a poprvé jednorázové krvácení v době možné ovulace pokud nejsem delší dobu těhotná.
Mívám nepravidelnou o tyden dříve nebo později, ale je to normální a silnější krvácení první 2 dny s bolestí a pak to postupně slabne. Jenže jsem špinila několik dní bez bolesti a teď jednorázové s bolest.
Pokud zítra nebudu opět krvácet.
Napadlo mě hormonální nerovnováha
@MimiNove píše:
@Fiducia právě že před pár dny byl jeden negativ a druhý slabě pozitiv.
Tak prostě zkus další a uvidíš. Podle výsledků pak můžeš dvakrát na krev a je jasno měsíc dřív.
Co si myslíte s manželem je celkem jedno ![]()
@Fiducia jo teď už by mohlo hcg být vyšší kdyby ho prokázali.
No tak jsem se o jednala na 8:00do gynekologickou ambulanci. Tam mi ne zvedli, ale v poradně gynekologicke ano. A řekli ať přijdu v pondělí před 8 raní.
Tak prostě v pondělí naklusu do té nemocnice a uvidím.
@MimiNove píše:
@Fiducia jo teď už by mohlo hcg být vyšší kdyby ho prokázali.
Pokud jsi těhotná a těhotenství je živé, tak test bude zcela jistě průkazný. Nemusíš čekat do pondělka
@MimiNove píše:
@Fiducia to vím, ale kvůli krvácení bych tam šla
To samozřejmě. Ten test můžeš zkusit taky ![]()