Problémy s menses

2522
8.6.15 20:36

problémy s menses

Ahoj holky, chci se zeptat, pomohl vám jeřáb ptačí na menstruační problémy? Já ho začla brát asi před měsícem. Předtím jsem NIKDY nemenstruovala, jen prostřednictvím HA. Ted se mi menstruace projevila. Poprvé samotně v mých 25 letech. Mám strach ale, ale aby to nebyl jen výkřik do tmy a dost…má s tím někdo podobné zkušenosti? Popř. stejný problém jak já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
8.6.15 20:48

A to jsi dřív neřešila, že jsi nemenstruovala? 8o Teď ta menstruace můžou být „zbytkové“ hormony a třeba se taky ne. Možná by nebylo od věci si zjistit, jestli ovuluješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
8.6.15 20:52

Mě by spíš zajímalo jak se na tohle tváří gynekolog nebo gynekoložka? Stejně tak jak chápat nikdy jsem nemesntruovala. Jakože někdy mezi 10-15rokem jsi dostala první ms a hned běžela pro HA???
K otázce nevím co napsat. Jeřáb může pomoct ale jsou i jiné varianty a to spí na ovulaci či navození normálního cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
9.6.15 06:11

Jj já nemenstruovala sama o sobě nikdy, gynekolog to prostě neřešil. Poslal mě na různá vyšetření a vše bylo v pořádku. „Jen“ ten menses..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
9.6.15 09:46

@xavierka hodila by se jiná konzultace s lékařem abys věděla ze to,,jen,, je stěžejní celému názvu gynekologie… promiň ale jeřáb tu nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí