Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojte holky,potřebuju trochu poradit,..ve středu jsem byla s malou na druhém očkování hexou..malá byla protivná celý den,ale až teprve dnes venku fakt hodně brečela,myslela jsem,že vstala vzhůru nohama,ale doma jsem zjistila,že v místě vpichu očkování má tvrdou bouly..teď brečela dvě hodiny v kuse,nechce ani prso nic,..chci se zeptat na vaše zkušenosti a poprosit o radu,jestli jí to zatvrdlé místo třeba chladit????díky moc,..
vermace píše:
teplotu nemá,..jen hrozně brečí,fakt nejde utišit
Tak dej jen ten obklad. To bude dobré. A teplotu sleduj, jestli nepůjde nahoru ![]()
neupozornila,..asi proto,že první očkování bylo v pohodě,nebo nevim ![]()
vermace píše:
teplotu nemá,..jen hrozně brečí,fakt nejde utišit
Brečí, nebo křičí? Je ten brek jinej než obvykle??
vermace píše:
neupozornila,..asi proto,že první očkování bylo v pohodě,nebo nevim
nj, každá dr je jiná (ta naše zase u všeho všechno komentuje, že to kolikrát ani nestíhám pobrat
) Mě poučovala u každého očkování, takže mi to opakovala čtyřikrát u každého dítěte a příští týden jdeme na priorix, takže se těším na další přednášku ![]()
lulushka píše:vermace píše:nj, každá dr je jiná (ta naše zase u všeho všechno komentuje, že to kolikrát ani nestíhám pobrat
neupozornila,..asi proto,že první očkování bylo v pohodě,nebo nevim) Mě poučovala u každého očkování, takže mi to opakovala čtyřikrát u každého dítěte a příští týden jdeme na priorix, takže se těším na další přednášku
opakování matka moudrosti , lepší než neinformovat
at je prcek co nejdřív v pohodě.
a upozorňovali nás, že s každou další dávkou bývají reakce silnější
tyjo,..
fakt to bude ještě horší jo?se zbláznim asi…
už tak mi malé bylo hrozně líto…
usnula totálně hotová,…a já hned po ní.uvidíme,co bude dnes,pořád má tu tvrdou bouly,…
vermace, neboj, neplaš se dopředu… Nejmladší dcerka byla po 1. hexe dobrá, po 2. měla horečky přes 39 a po 3. hexe byla úplně v pohodě. U kluků proběhlo očkování, ani jsem nevěděla jak.
Každé dítko to prostě snáší jinak, tak se neboj nejhoršího
Ať je malá brzo dobrá ![]()
Ahoj, jak to dopadlo?
Nas malej mel na ockovani alergickou reakci, doufam ze u tebe to dopadlo ok