Přeočkování Priorix Tetra

6201
5.1.12 15:24

přeočkování priorix tetra

Ahoj maminky prosím kdy Vám přeočkovávala dr Vaši ratolest po první dávce priorixu tetra? Malá má 18 měsíců první davku dostala v 16 měsících a dr ji chce přeočkovat už teď. V letáku jsem se ale dočetla že přeočkování se provádí v 21 až 24 měsíci. Po pravdě po reakci kterou měla bych raději počkala až bude tepleji a nebude řádit všude chřipka. Jak jste to měli Vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
5.1.12 15:36

Já mám v letáku že u klasického Priorixu (bez planých neštovic) je 2. dávka až mezi 21.-25.měsícem a u Priorixu tetra je druhá dávka s odstupem čtyři týdny po první.My máme klasický Priorix.

• Citovat
  • Upravit
5473
5.1.12 15:47

Náš malej dostal první Priorix tetra na konci listopadu, to mu bylo 17 měsíců a na druhou dávku máme přijít v květnu, takže za půl roku. A i v nějakém letáku, co tu mám (obecně o očkování) je psáno- zarděnky, spalničky, příušnice 1. dávka 15. měsíc, 2. dávka 21.-25. měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.1.12 15:52

Zkus si to tady přečíst http://www.vakciny.net/…ani/vzv.html

• Citovat
  • Upravit
10872
5.1.12 15:53

My máme naplánované přeočkování tetrou po 6. měsících po první dávce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
5.1.12 15:54

Mám očkované obě děti a vždy asi půl roku po první dávce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.1.12 17:04

Starší měl jedno očkování v cca 16 měsících a druhý v cca 27 měsících…

edit: a tak koukám, že se ptáš na priorix tetra (achjo, mateřská demence se projevuje v plné síle :-D ), tak tu mou reakci ignoruj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.2.12 19:41

prosím, napište mi, kdy jste dostali druhou dávku priorixu tetra ? nás chce doktorka přeočkovat asi 2,5 měsíce po první dávce, není to brzo, jsem myslela, že je to až za půl roku :nevim:
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zza
7.2.12 20:21

Domnívám se, že mi dr. říkala, že Priorix se očkuje 2. dávka za půl roku a Priorix tetra se dává 2. dávka za 1-2 měsíce. Já jsem toto očkování odložila, takže si nejsem jistá a řekla bych, že i každý lékař si to časové rozmezí upravuje sám.

• Citovat
  • Upravit
5473
7.2.12 22:10

Jak píšu výše, na 2. dávku Priorixu tetra máme přijít za půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.12 20:44

Dobry den.Chtela jsem se zeptat zda lepsi ten priorix tetra nebo ten klasicky? Ceka nas ockovani za par mesicu.Predem dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
8.2.12 22:50

Není lepší, prostě je tam navíc ještě vakcína proti planým neštovicím. Takže je na tobě, jestli se rozhodneš nechat naočkovat prcka i proti nim, nebo tomu necháš volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek