Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.
Tak jsem se rozhodla že sem taky napíšu.A že tu určitě najdu další snažilky, se kterýma si budeme držet palce a předávat rady ![]()
V září09 jsme přišli o miminko.A už přes půl roku se snažím otěhotnět ale ňák se nám nedaří.. Už pár měsícu jím puplaku s vitaminem E, dva měsice si dělám ovoluční testy ale zajím všechny negativni až bych se někdy z toho zbláznila
…A od zítřka jsi začínám měřit teploty..Tak uvidime a chtěla jsem se zeptat jaké máte vy vychytávky? A jestli ste meli hormonální léčbu? A jak dlouho se snažíte?
Anonymní píše:
koukni tady na diskuze, holky to probirajihodne stesti
![]()
ahoj, ak chces, tak tu je diskusia o merani bazalnej teploty:
https://www.emimino.cz/…kovani/7709/
tehulkuje sa u nas jedna radost
![]()
Ahoj tak co ja vim tak se doporucuje zhubnout kdyz ma clovek nadvahu anebo pribrat kdyz ses zase moc hubena. Je take dobre brat kyselinu listovou-neni moc draha. Nejlepsi je merit si tu baz.t. Pri sexu si podeprit zadek polstarem a pritel by mel dve hodky pred stykem vypit kafco.
aspon nam to tak vyslo
Niky7 píše:
Ahoj tak co ja vim tak se doporucuje zhubnout kdyz ma clovek nadvahu anebo pribrat kdyz ses zase moc hubena. Je take dobre brat kyselinu listovou-neni moc draha. Nejlepsi je merit si tu baz.t. Pri sexu si podeprit zadek polstarem a pritel by mel dve hodky pred stykem vypit kafco.aspon nam to tak vyslo
Teda děkuji s tím kafčem jsem to vůbec něvěděla, to teď manžílek asi bude pít
A jinak s tím polšátářkem já jsem si ho vždycky dávala až jako by po…Tak to zkusím i přitom. Děkuju ![]()
Bozdechovaterka píše:Niky7 píše:Teda děkuji s tím kafčem jsem to vůbec něvěděla, to teď manžílek asi bude pít
Ahoj tak co ja vim tak se doporucuje zhubnout kdyz ma clovek nadvahu anebo pribrat kdyz ses zase moc hubena. Je take dobre brat kyselinu listovou-neni moc draha. Nejlepsi je merit si tu baz.t. Pri sexu si podeprit zadek polstarem a pritel by mel dve hodky pred stykem vypit kafco.aspon nam to tak vyslo
![]()
A jinak s tím polšátářkem já jsem si ho vždycky dávala až jako by po…Tak to zkusím i přitom. Děkuju
Uvidis zkus to, ale ne vzdy vse vyjde napoprve. Budu ti drzet palecky. A brzy napis jak to je u tebe, doufam, ze brzy najdes sve //. Preji hodne stesti! ![]()
Ahojky, píšu sem poprvé, ikdyž už jsem si ledacos přečetla. Je fajn, nebýt v tom sama
Chci se podělit o svojí zkušenost, třeba by to někomu mohlo pomoct. S manželem jsme se snažili celkem dva roky o druhé dítě, ikdyž syna jsme počali možná hned na první pokus. Když jsme se rozhodli pro druhé, po 8 měsících snažení se konečně objevili dvě čárky. Jenže ve 13 tt přišlo zjištění, že plod má vážné vývojové vady a musela jsem na ukončení těhotenství. Těžko jsem se z toho dostávala, ale začali jsme s pokusy znovu. Uběhl víc než rok a nic. Pak jsem šla na prevenci rakoviny prsou, na sono, kam chodím kvůli rodinné anamnéze a ejhle, paní doktrorka mi oznámila, že mám v prsou mléko! Byl to trochu šok, ale dala jsem si dvě a dvě dohromady, že kojení (ikdyž nekojím, ale mám mléko) snižuje možnost otěhotnění. Na gyndě mi udělali z krve prolaktin, který byl zvýšený a dali mi léky. Po vysazení léčby se na první pokus povedlo
A to i přes ujišťování gynekoložky, že to vůbec není ta příčina a ať nepočítám s tím, že až se mi přestane dělat mléko, tak to půjde…Že by shoda náhod? Na to nevěřím. Tedˇdoufám, že tentokrát to vyjde a vše dobře dopadne. Všem snažilkám držím palce, není to jednoduchý a kolikrát by stačilo, kdyby gynekologové chtěli dělat hormonální profil. Asi nejjedonuší možnost zjištění příčiny a podle mě, problém s některým hormonem je dost častý a přitom se dá řešit.
Ahoj holky,
prosím o radu. V květnu jsem otěhotněla a nevyšlo to. O mimču jsem nechtěla ani slyšet a potom jsem úplně obrátila a chci mimčo co nejdříve.
Zkoušeli jsme to a zatím nic, vím že jiné maminky se snaží třeba roky. Znáte ten pocit, když už k němu mluvíte a hledáte jména a nakonec nic? Ten pocit, že je nový život ve Vás… Chci to zase zažít…
Ale jak, když je všechno proti nám? ![]()
Ahoj snazilky,..potřebuji radu.nebo se ublaznim;(..rok a půl se snažím otehotnet, pred pár lety jsem byla na interrupci a od té doby s tím bojují. Začla jsem.to řešit se svým gynekologem..nasadil mi léky na ovulaci, prodelala jsem operaci vyčištění dělohy..teď. na kontrole mi oznámil že mám dvě cysty, pokad do konce roku neotehitnim..objedná mě do Pardubic na nějaké vysetreni..Chci se zepzat..nějaké babské rady?? Jsem. z toho už zoufalá..:( díky..
Neplodnost může být (kromě hormonálních, genetických a fyzických faktorů) způsobena i psychikou. Příčinou, že žena nemůže otěhotnět, může být nevědomý, emocionální stres – psychosomatický obranný mechanismus. Tyto problémy dokáže vyřešit metoda EFT. Doporučuji. Hezký den. Ivana Kočová
Neplodnost může být (kromě hormonálních, genetických a fyzických faktorů) způsobena i psychikou. Příčinou, že žena nemůže otěhotnět, může být nevědomý, emocionální stres – psychosomatický obranný mechanismus. Tyto problémy dokáže vyřešit metoda EFT. Doporučuji. Hezký den. Ivana Kočová