Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky.
Teď jsem vážně docela v koncích
S přítelem se chystáme oznámit moje těhotenství na Vánoce (teda pokud bude všechno v pořádku). Původně jsme chtěli počkat do 12tt, ale když vydržíme o měsíc a půl dýl, tak to bude větší zážitek
No docela mě trápí, jestli zvládneme ututlat ten můj břich
![]()
Pročetla jsem si některé diskuze o oznámení těhotenství. Nejspíš to vyřešíme knížkou pro babičky a dědečky a fotkou z UZ. Ale pokud máte něco originálnějšího, budu ráda. Nejhorší je, že já taťku nemám, tak budeme oznamovat budoucí babičce a prababičce - co s tím? ![]()
ahojky mi jsme dali pod stromecek normalni darecek a k tomu fotorámeček s dvouma okynky, v jednom jsem byla ja s pritelem a v druhem UTZ..:o) nejak jsme to neresili, ja byla v 9tt teprve, a nadseni velike i tak!
a treba brisko mit nebudes, me narostlo z niceho nic az pozdeji
freeonit píše:
a treba brisko mit nebudes, me narostlo z niceho nic az pozdeji
No jsem v 10tt a břicho už mám dost velké
Teda na to,jak jsem byla posledních pár let hubená .. ![]()
Břicho ti ještě zřejmě nevyleze, budeš mít maximálně takovej trochu najedenej pupík, toho si nevšimnou, nemluvě o tom, že bude zima a pod huňatým svetrem už nebude vidět vůbec nic, takže když se neprokecnete, tak to opravdu bude překvápko.
Pokud máte digitální foťák, tak bych věnovala digifotorámeček, s naskenovaným utz a postupně můžete dodávat fotky bříška, miminka…
momi33 píše:
Co tohle:
http://www.arara.cz/t/product.php?…
to je pekne ![]()
momi33 píše:
Co tohle:
http://www.arara.cz/t/product.php?…
to je jedna z předvybraných knížek
hlavně pro moji maminku - bude potřebovat rozptýlit, aby to s ní neseklo ![]()
Ještě jsme okukovali slabikář pro babičky a dědečky ![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 12:15
Gladys píše:
Pokud máte digitální foťák, tak bych věnovala digifotorámeček, s naskenovaným utz a postupně můžete dodávat fotky bříška, miminka…
digifotorámeček mě nenapadl
Ten si možná nechám v záloze, mamča bude mít pak hned v lednu narozky. a pokud bude mít ze mě radost, tak jí mimi budu ráda připomínat ![]()
saphire píše:momi33 píše:
Co tohle:
http://www.arara.cz/t/product.php?…to je jedna z předvybraných knížek
Příspěvek upraven 19.10.10 v 12:15hlavně pro moji maminku - bude potřebovat rozptýlit, aby to s ní neseklo
Ještě jsme okukovali slabikář pro babičky a dědečky
a nebude to blbý když píšeš že tatínek není??
![]()
No knížka jak na prevíta nám přijde i taková relativně neutrální pro moji rodinu. Možná právě budeme kupovat dvě odlišné knížky, pokud nebudeme teda dělat jinak ten vánoční dárek. Ať si to pak klidně povyměňujou
utužení vztahů v rodině ![]()
Ale chtělo by to něco, co by sedělo přímo .. uvidíme. Snad někdo poradí co s tím …
Já už měla problém to ututlat. Chtěli jsme to taky vydržet na Štědrý den, ale stejně na mě už tchýně pokukovala tak divně:D. Já nosila volný věci.. No, ale podařilo se to..hih, na Štědrý den jsem byla v 10.tt. No a foto ve 12.tt. kdy to nebyl takový rozdíl:D. Fakt někomu rostě rychleji. U mě ale druhé těhu, dvojčátka na začátku. Jo a dali jsme jen přáníčko a tam fotka z utz.
Ja nasla na netu od Anne Gedes (nevim, jak presne se pise) fotku miminka na brisku v klubicku a pod tim metr. Tak jsem vytiskla fotku a napsala „Mila babi (dedo…) zatim mam jenom 3cm, ale v unoru uz budu velke miminko a moc se na tebe tesim“. Melo to uspech, kazdy v rodine mel svoji obalku.
Lucci píše:
Ja nasla na netu od Anne Gedes (nevim, jak presne se pise) fotku miminka na brisku v klubicku a pod tim metr. Tak jsem vytiskla fotku a napsala „Mila babi (dedo…) zatim mam jenom 3cm, ale v unoru uz budu velke miminko a moc se na tebe tesim“. Melo to uspech, kazdy v rodine mel svoji obalku.