Gennet, pohlaví mimča

73
18.10.10 22:09

Gennet, pohlaví mimča

Ahoj holky.
Jsem ve 36+1tt a doposud mi pohlaví mimča řekli jen v Gennetu na 2.screeningu. Máte někdo podobnou zkušenost? Jak moc se dá Gennetu věřit? :-) Řídila jsem se tím, že to má být kluk, dle Gennetu, ale ségra mě nahlodala, že měla sen, že mám holku … tak se začínám bát :nevim: Jelikož vše mám laděno do klučičích barev :lol:
A taky jsem se chtěla zeptat kdy vám začalo klesat bříško? Mě přijde, že už mi jde lehce dolu.
Předem díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1149
18.10.10 22:13

Ahoj, me pohlavi rekli nekolikrat. Muj gynekolog, v porodnici (na UZV v poradne) a samozrejme taky v Gennetu (v cca 19 tt). Tam mi to sdelili jako prvni a trefili se.
Brisko mi kleslo az asi tyden pred porodem, ale tohle je individualni. Klesnout muze i treba ctyri tydny pred porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
18.10.10 22:17

Ahoj, mě ani v Gennetu pohlaví neřekli a to mě nechali se projít a zkusili to znova. Strčilo si tam ručičky a po procházce bylo pro změnu natočené zádíčkama. Vždy bylo blbě natočené, takže já jsem 38+4 a pohlaví se dozvím až se mrně narodí :mrgreen: , já mám vše laděno do neutrálna.
Jinak kamarádce řekli v Gennetu kluk a byl to kluk. No to by poznal i laik z toho videa…jasnej pytlík :mrgreen:

Bříško mi začalo pomalinku klesat asi pře dvěma dny…ale fakt nepatrně. zatim žádnou úlevu od žaludku necejtim. Prej jak klesne, lépe se dýchá a bříško už netlačá na žaludek.Tak tohle ještě nemám. Ale níž už je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.10.10 22:23

Mě řekli pohlaví na obou velcích utz…v 20. a 30. týdnu a oba shodně trefili kluka. Jinak mě břicho „kleslo“ až při porodu. Večer jsem ho měla pořád vysoko a ráno jsme jeli do porodnice…to je fakt strašně různé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
18.10.10 23:25

mě pohlaví řekli v Genettu po tom 20.týdnu na tom velkém ultrazvuku a jasně mi řekli kluka a taky to vyšlo…já bych na sny nevěřila :-)

a břicho mi klesalo asi měsíc před porodem,takže když jsem začala přenášet,tak jsem ho vláčela pomalu mezi nohama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozmarýnka4
18.10.10 23:50

Také jsme byli v Genettu, to jsem byla na 18 týdnu. Čekala jsem dvojčátka :-) a dle ultrazvuku to měl být páreček. Trefili se, máme doma chlapečka a holčičku. V Genettu mají perfektní ultrazvuk a skvělé doktory, tak bych jim věřila, že to bude kluk, když ti to řekli.

• Citovat
  • Upravit
2602
19.10.10 00:00

Ja bych verila sestre :roll: :wink: , promin, nemohla jsem si pomoct.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.10.10 08:20

je to 50 na 50 - sto pro zarucit pohlavi ti muze jen amniocenteza.
Nam se v Gennetu trefili :lol: a porad je lepsi holcicka v modrem nez kluk v ruzovem :wink:

• Citovat
  • Upravit
1837
19.10.10 08:38

Mně v Gennetu řekli v obou těhu (cca 21tt), že to bude holka a mám dvě holky, co vím od kamarádek, tak se jim v Gennetu taky trefili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 08:51

mně v Gennetu řekli v 21tt, že je to holčička a pak mi to 2× potvrdil gynekolog tak se snad strefili a čekáme holčičku…uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
19.10.10 08:59

Mě v Genetu ve 20 týdnu řekli kluk, pak ve 30 ttýdnu v poradně v porodnici asi prý holka, :roll: a pak jedna známá, co prý umí odhadovat a málokdy se splete, mi řekla že to bude holka, prý na to vypadám 8-o asi jsem byla krasavice :lol: . No věřila jsem gennetu, byl si jistý a i jsem to tam viděla. V tom 30 týdnu bylo mimi blbě natočené a dr jen tipoval. A pověrám o vzhledu nevěřím. Byl to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.10.10 10:54

Holky moc děkuji za názory :-) Tak snad to opravdu bude Mates a né Mateska :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.10.10 13:46

Pitu, Gennetu bych věřila. Ve 20. týdnu nám řekli holčičku a trefili se. Zatím jsem v okolí neslyšela o případu kdy by se spletli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.10.10 19:31

Super, přesně to jsem chtěla slyšet :palec: Já jsem o tom byla přesvědčená od začátku, že to bude kluk … a když nám to v Gennetu potvrdili, tak jsem měla hroznou radost :-) Jenže teď mě ségra fakt nahlodala, protože jí ty její sny občas vycházej :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.11.10 13:57

Taaaak mám konečně znovu potvrzeno, že to bude kluk :-) Čili v Gennetu jsou opravdu dobří :-P Akorát je prďola moc velikej a já moc malá, takže mi hrozí s císařem :nevim: :zed: Dozvím se verdikt příští týden. Tak jsem na to zvědavá :-? Z císaře mám pěkný vítr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí