Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.
Jsem ve 36+1tt a doposud mi pohlaví mimča řekli jen v Gennetu na 2.screeningu. Máte někdo podobnou zkušenost? Jak moc se dá Gennetu věřit?
Řídila jsem se tím, že to má být kluk, dle Gennetu, ale ségra mě nahlodala, že měla sen, že mám holku … tak se začínám bát
Jelikož vše mám laděno do klučičích barev ![]()
A taky jsem se chtěla zeptat kdy vám začalo klesat bříško? Mě přijde, že už mi jde lehce dolu.
Předem díky ![]()
Ahoj, me pohlavi rekli nekolikrat. Muj gynekolog, v porodnici (na UZV v poradne) a samozrejme taky v Gennetu (v cca 19 tt). Tam mi to sdelili jako prvni a trefili se.
Brisko mi kleslo az asi tyden pred porodem, ale tohle je individualni. Klesnout muze i treba ctyri tydny pred porodem.
Ahoj, mě ani v Gennetu pohlaví neřekli a to mě nechali se projít a zkusili to znova. Strčilo si tam ručičky a po procházce bylo pro změnu natočené zádíčkama. Vždy bylo blbě natočené, takže já jsem 38+4 a pohlaví se dozvím až se mrně narodí
, já mám vše laděno do neutrálna.
Jinak kamarádce řekli v Gennetu kluk a byl to kluk. No to by poznal i laik z toho videa…jasnej pytlík ![]()
Bříško mi začalo pomalinku klesat asi pře dvěma dny…ale fakt nepatrně. zatim žádnou úlevu od žaludku necejtim. Prej jak klesne, lépe se dýchá a bříško už netlačá na žaludek.Tak tohle ještě nemám. Ale níž už je ![]()
Mě řekli pohlaví na obou velcích utz…v 20. a 30. týdnu a oba shodně trefili kluka. Jinak mě břicho „kleslo“ až při porodu. Večer jsem ho měla pořád vysoko a ráno jsme jeli do porodnice…to je fakt strašně různé ![]()
mě pohlaví řekli v Genettu po tom 20.týdnu na tom velkém ultrazvuku a jasně mi řekli kluka a taky to vyšlo…já bych na sny nevěřila ![]()
a břicho mi klesalo asi měsíc před porodem,takže když jsem začala přenášet,tak jsem ho vláčela pomalu mezi nohama ![]()
Také jsme byli v Genettu, to jsem byla na 18 týdnu. Čekala jsem dvojčátka
a dle ultrazvuku to měl být páreček. Trefili se, máme doma chlapečka a holčičku. V Genettu mají perfektní ultrazvuk a skvělé doktory, tak bych jim věřila, že to bude kluk, když ti to řekli.
je to 50 na 50 - sto pro zarucit pohlavi ti muze jen amniocenteza.
Nam se v Gennetu trefili
a porad je lepsi holcicka v modrem nez kluk v ruzovem ![]()
Mně v Gennetu řekli v obou těhu (cca 21tt), že to bude holka a mám dvě holky, co vím od kamarádek, tak se jim v Gennetu taky trefili.
mně v Gennetu řekli v 21tt, že je to holčička a pak mi to 2× potvrdil gynekolog tak se snad strefili a čekáme holčičku…uvidíme ![]()
Mě v Genetu ve 20 týdnu řekli kluk, pak ve 30 ttýdnu v poradně v porodnici asi prý holka,
a pak jedna známá, co prý umí odhadovat a málokdy se splete, mi řekla že to bude holka, prý na to vypadám
asi jsem byla krasavice
. No věřila jsem gennetu, byl si jistý a i jsem to tam viděla. V tom 30 týdnu bylo mimi blbě natočené a dr jen tipoval. A pověrám o vzhledu nevěřím. Byl to kluk.
Holky moc děkuji za názory
Tak snad to opravdu bude Mates a né Mateska
![]()
Pitu, Gennetu bych věřila. Ve 20. týdnu nám řekli holčičku a trefili se. Zatím jsem v okolí neslyšela o případu kdy by se spletli.
Super, přesně to jsem chtěla slyšet
Já jsem o tom byla přesvědčená od začátku, že to bude kluk … a když nám to v Gennetu potvrdili, tak jsem měla hroznou radost
Jenže teď mě ségra fakt nahlodala, protože jí ty její sny občas vycházej
![]()
Taaaak mám konečně znovu potvrzeno, že to bude kluk
Čili v Gennetu jsou opravdu dobří
Akorát je prďola moc velikej a já moc malá, takže mi hrozí s císařem
Dozvím se verdikt příští týden. Tak jsem na to zvědavá
Z císaře mám pěkný vítr ![]()