Snaha o dítě

Anonymní
18.10.10 19:11

Snaha o dítě

s přítelem se už měsíc snažíme o dítě,před týdnem měla přijít MS ale stále nic,ovulaci nevím kdy jsem měla mít a taky by mě zajímalo kdy si mám teda udělat těhotenský test?předem děkuju:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
18.10.10 19:15

Tehotensky test o citlivosti 20jednotek ukaze tehotenstvi uz v den ocekavane ms, existuje i test citlivejsi - mamatest 10, ten dokaze druhou carku ukazat i pred ms.
Takze tyden zpozdeni, to je uz dostatecne dlouho, aby se na testu objevili poradne tlustice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.10.10 19:21

Ahoj,radím netestovat před menses,pokud to fakt nebudeš moci vydržet,tak když to nedostaneš,tak ten den si ho,proklid duše udělej a pak až teba za tři dny,většinou je to vidět tak za 10 dnů po vynechání.ale je to samozřejmě u každé trochu jinak.A ovulace je zpravidla při pravidelné menstr, po 28 dnech,14.den od prvního dne menstr.Příznaky jsou podobné jako bolesti před menstr.,prodávají se ovulační testy,já mám s nima špatné zkušenosti,BT si neměřím,zatím,je to na mě složité,tak chodím na ulrazvuk.Ale nejlíp,když se poradíš se svým gynekologem.To je můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.10.10 19:23

jé,já jsem si to pořádně nepřečetla,ty máš týden zpoždění, testni .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.10 19:48

oki

• Citovat
  • Upravit
5394
18.10.10 20:37

Pokud je to už týden co měla přijít ms…testla bych :palec: :-D

• načítám...