Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tehotensky test o citlivosti 20jednotek ukaze tehotenstvi uz v den ocekavane ms, existuje i test citlivejsi - mamatest 10, ten dokaze druhou carku ukazat i pred ms.
Takze tyden zpozdeni, to je uz dostatecne dlouho, aby se na testu objevili poradne tlustice ![]()
Ahoj,radím netestovat před menses,pokud to fakt nebudeš moci vydržet,tak když to nedostaneš,tak ten den si ho,proklid duše udělej a pak až teba za tři dny,většinou je to vidět tak za 10 dnů po vynechání.ale je to samozřejmě u každé trochu jinak.A ovulace je zpravidla při pravidelné menstr, po 28 dnech,14.den od prvního dne menstr.Příznaky jsou podobné jako bolesti před menstr.,prodávají se ovulační testy,já mám s nima špatné zkušenosti,BT si neměřím,zatím,je to na mě složité,tak chodím na ulrazvuk.Ale nejlíp,když se poradíš se svým gynekologem.To je můj názor
jé,já jsem si to pořádně nepřečetla,ty máš týden zpoždění, testni .
s přítelem se už měsíc snažíme o dítě,před týdnem měla přijít MS ale stále nic,ovulaci nevím kdy jsem měla mít a taky by mě zajímalo kdy si mám teda udělat těhotenský test?předem děkuju:-)