Gennet Praha a 1.trimestrálni screening

3389
18.10.10 14:12

gennet praha a 1.trimestrálni screening...

ahoj všichni příští měsíc jdu na 1.trimestrální screening do gennetu, a chtěla jsem vědět jek to tam probíhá, jak dlouho to trvá, jestli tam může semnou manžel, a jestli se to cele stihne v jeden den nebo tam pak budu muset ještě jednou…?? :nevim: děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
18.10.10 14:39

Já jsem tam byla v srpnu.Musíš se objednat na určitou hodinu co ti řeknou,u vchodu je automat na lístky,které určují pořadí k registraci na „recepci“.Tam jim dáš lístek od gyndy,zapíšou si tvoje údaje,vypíšou ti kartu,tu ti dají a jdeš si sednout a čekat,až tě doktor vyzve.Dovnitř můžeš i s manželem(my jsme měli i 3letou dceru).po ultrazvuku mi nějaká sestra dala papír a stím jsem šla na odběr krve (před ním jsem opět musela mít pořadový lístek).pak si na „recepci“ vyzvedneš obrázek(jestli ho budeš chtít) a jdeš domů.Po týdnu jsem si zavolala o výsledky krve(jen tak).Celé to zabere tak 1 hodinu.-aspoň takhle to probíhalo u mě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
18.10.10 14:42

Ahojky Kacu, zvu Te do nasi diskuze Kvetnatka 2011, kde probirame vsechny aktualni temata. Pokud budes mit chut, pridej se k nam :palec: .
Jinak na tenhle skreening chodi hodne maminek s manzelem, v jeden den Ti naberou krev a udelaji podrobny UTZ, vysledky pak daji dohromady a nejaky ten den se na ne ceka :wink: . Take zalezi, jak ktere pracoviste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
18.10.10 14:58
jééé děkuji…páč některé maminy šli nejdřív na krev a pak týden na to na ten ultrazvuk tak jsem právě nevěděla ale když jsem se objednávala tak mi nikdo neříkal že si mám zamluvit 2 termíny..tak jsem právě nevěděla…tak jsem si říkala že to asi sfouknou za den… :palec: jeee a ultrazvuk už mi budou dělat přes břicho???děkuji :kytka: :o))
janet9 píše:
Já jsem tam byla v srpnu.Musíš se objednat na určitou hodinu co ti řeknou,u vchodu je automat na lístky,které určují pořadí k registraci na „recepci“.Tam jim dáš lístek od gyndy,zapíšou si tvoje údaje,vypíšou ti kartu,tu ti dají a jdeš si sednout a čekat,až tě doktor vyzve.Dovnitř můžeš i s manželem(my jsme měli i 3letou dceru).po ultrazvuku mi nějaká sestra dala papír a stím jsem šla na odběr krve (před ním jsem opět musela mít pořadový lístek).pak si na „recepci“ vyzvedneš obrázek(jestli ho budeš chtít) a jdeš domů.Po týdnu jsem si zavolala o výsledky krve(jen tak).Celé to zabere tak 1 hodinu.-aspoň takhle to probíhalo u mě :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
18.10.10 15:00
děkuji určitě ho vezmu at vidí prcka konečně :palec: :-D
dandoch píše:
Ahojky Kacu, zvu Te do nasi diskuze Kvetnatka 2011, kde probirame vsechny aktualni temata. Pokud budes mit chut, pridej se k nam :palec: .
Jinak na tenhle skreening chodi hodne maminek s manzelem, v jeden den Ti naberou krev a udelaji podrobny UTZ, vysledky pak daji dohromady a nejaky ten den se na ne ceka :wink: . Take zalezi, jak ktere pracoviste.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi
18.10.10 15:04

Ahoj holky, já jsem objednaná na konec listopadu do Gennetu v Liberci, tam předpokládám bude asi postup stejný, byla jste tam některá? Platí se za něj něco, dle mého dr. to možná hradí pojišťovna…Akorát jsem zklamaná, myslela jsem, že výsledky budou ještě ten den, max. druhý den. Jak dlouho jste na ně čekaly?

• Citovat
  • Upravit
3389
18.10.10 15:08

mě doktorka řekla že to pojištovna nehradí a platit budu 1100,– na to jsem byla upozorněna po telefonu…já jdu až 9.11…takže neporadím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
18.10.10 15:16

ja som šla najskor na krv (možeš kedykolvek) a potom na Utz v objednaný termín a v ten deň porovnali výsledky krvi a utz a povedali mi, či je všetko OK.Ak si nie si istá, zavolaj si tam, poradia :-D
a ten utz poisťovňa nehradí, platí sa asi 1100 + obrázok, ak ho chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
18.10.10 17:23

ahojda ja tam jdu na ten druhej prvni velkej utz do gennetu jsou tam moc mily i foto nebo dvd te udelaj hned a na pockani s mimcem.je to zazitek a nejlepsi je ten 4d nebo 3d ten chci si nechat at mam taky pamatku

• Citovat
  • Upravit
3389
18.10.10 18:21

jeee a to dělají taky tam???na ten 3d bych šla kolik to stojí a v kterým týdnu se na to chodí???že bych se na to hned zeptala a objednala se třeba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
31.10.10 10:02

já jsem za ten 1.screening taky platila 1100kč-v Praze.Z ultrazvuku jsem věděla výsledky hned a na krev jsem si radši po pár dnech ještě zavolala.Pak ve 20.týdnu už jsem nic neplatila.Ultrazvuk mi dělali v obou případech přes břicho+ v tom 20.týdnu určujou i pohlaví miminka,když chceš.Jinak 3D je nejlepší mezi 24.-28.týdnem a ceny 3D ultrazvuku a všeho v Praze najdeš na http://www.gennet.cz/…ik-praha.pdf :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cori
26.11.11 22:25

ahoj holky,já jsem objednaná do gennetu do Prahy na UTZ 19 listopadu a na krev mi řekli,že mám přiject od 2 prosince kromě pátku.Tak nevím,jestli to mám taky nechat na toho 19 prosince,jako všechno v jeden den. :nevim: Ještě jsem se chtěla zeptat od kolika hodin berou tu krev a do kolika?Nějak mi to vypadlo z hlavy,když mi to říkala. :)

• Citovat
  • Upravit
kulisek9
28.11.11 13:46

Tak to je super :? Jdu tam ve čtvrtek…

• Citovat
  • Upravit
Cori
28.11.11 23:40

tak dej vědět,já tam jdu v prosinci :)

• Citovat
  • Upravit
byron
29.11.11 00:11

Tak na mě byli moc příjemní…Záleží, na koho narazíš :nevim: . Byla jsem na dvou velkých UTZ.
Nejdříve jsme byla zmatená z té recepce- já z buranova :lol: , ale brzy jsme si zvykla, ten systém není špatný. Čeká se ale docela dlouho

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky