Hlasitá hudba (koncert) v těhotenství

578
18.10.10 11:15

Hlasitá hudba (koncert) v těhotenství

Holky, co koncert v těhotenství? Jakej vliv má hlasitá hudba na sluch miminka kolem 30. tt? Znám holky, co chodily a někde jsem zas četla, že se bály, dokonce poškození sluchu mimča… Ja to máte? Příp. na jakém koncertě jste kdy byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
18.10.10 11:31

ahoj já jsem byla asi na 4 hardcorových koncertech méně známých skupin :-) A pravidelně jsem chodila do zkušebny mých kamarádů co mají hardcorovou kapelku,aparaturu měly monstrózní zvuk mega :-) Ale mimču se to líbilo :-) A na největším koncertě jsem bla v Praze na KORNECH… to jem byla v 5 měsíci..

• Citovat
  • Upravit
24798
18.10.10 11:39

Majdě se velký hluk nelíbil… Musela jsem odejít od kolotočů z pouti, šíleně sebou mrskala a kopala, až mě to bolelo a bylo to teda nepříjemné. Jinak ten zvuk tlumí plodovka, poškození bych se asi až tak nebála, ale nic prospěšného to taky nebude. Zkus a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.10.10 11:43

nasi terce nevadil…chodila jsem na koncerty dost i do kina kde to taky dost rve…a zadnej problem…sak ono ti da mimco vedet kdyz bude nespokojeny :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
18.10.10 11:51

Já měla taky strach,jestli hlasitá hudba nemůže mimískovi uškodit,ale i gyndr mě uklidnila.byla jsem tehdá myslím v 7.měsíci když jsme vyhráli lístky na Scootery a všechno v pohodě,mimi nemělo žádné následky,celou dobu v klidu prospinkalo.teď už je to 11.letý kluk a Scootery miluje.že by náhoda? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.10.10 12:14

Ja byla na zacatku obou tehotenstvi asi na 3 koncertech a snad se nic nestalo :wink: Asi v 6 mesici jsem byla na vetsim koncerte a taky dobry, ale je fakt, ze Domca kopal vic nez obvykle a byl tam vydychanej vzduch, takze jsem si musela sednout na schody :wink: Ale dobry… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.10 12:18

já byla taky skoro v 7měsíci na Haberovi, hluk to byl fakt slušnej ale dr mi řekla že není proč se bát a bylo to nakonec v pohodě, navíc jsem tam viděla asi další tři těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
18.10.10 12:26

Já s Matym byla asi čtvrtým měsíci na Iron Maiden, a ke konci těhu na Čankišou a na Wohnoutech. Jediný, na co jsem si dávala pozor, byla kupa lidí, aby mě neumačkali, jinak všechno bylo v pohodě. Na Maidnech jsem měla trochu strach, měli jsme lístky hned k pódiu, a i to proběhlo bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.10.10 12:27

Byla jsem měsíc před porodem na AC/DC (teda sezení, takže ne přímo u repráků, ale hluk tam byl), Samík to prospal :lol: :lol: :lol:

Asi ve 21.tt jsem byla na Alice Coopera, toho prochrápal rovněž, ale nelíbila se mu předkapela, která hojně využívala velmi hlasité bicí (nebo si pokopkával do rytmu, nevím :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
savina
18.10.10 12:28

Ahoj, sluch se nemůže poškodit. Nenejvýš bude hodně kopat a otáčet se, kroutit. To bys poznala, kdyby to už bylo moc.
V kině to taky šíleně řve (nechápu proč tak musí), dokonce jsem jednou manželovi přidržovala nářadí u rozbrusu - to byl kravál, že nám to rvalo uši, a ptala jsem se pak Dr. (byla jsem v 6.m) - prej se nic nemůže stát.
Spíš by mi vadil cigaretovej kouř :nevim:

• Citovat
  • Upravit
578
18.10.10 14:00

Perfekt, holky, díky za názory, mam radost, že nejsem jediná, komu se nechce věčně tvrdnout doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.10.10 14:25

Pozor - plodovka naopak zvuk vede lépe !!
Ve vodě se zvuk šíří lépe než ve vzduchu.....

Ale jak říkají ostatní…když to miminku bude vadit, pořádně ti nakope :-)
Tak si užívej zábavu, dokud do jde !! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.10.10 16:35
Lenka512 píše:
Ve vodě se zvuk šíří lépe než ve vzduchu.....Ale jak říkají ostatní…když to miminku bude vadit, pořádně ti nakope :-)
Tak si užívej zábavu, dokud do jde !! :palec:

Fakt? Přece když se potopíš ve vaně třeba=), tak já aspoň teda slyším zvuky méně… To by ten zdroj zvuku musel být v té stejné vodě, aby to vedlo lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
20.10.10 22:20
Lenka512 píše:
Ve vodě se zvuk šíří lépe než ve vzduchu.....Ale jak říkají ostatní…když to miminku bude vadit, pořádně ti nakope :-)
Tak si užívej zábavu, dokud do jde !! :palec:

Zvuk se nešíří dobře ve vodě, ale po vodě :-)

• Citovat
  • Upravit
3.7.12 22:40

Těhotná na koncertě

Chci se právě zeptat, byla jsem na konceertu Pearl Jam, já sama měla ucpávky uší, aby mi to bylo příjemné a viděla jsem zde 2 těhotné ženy poblíž, které vydržely na koncertě, měly už docela bříško, to nechápu, to přeci musí miminku ublížit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí