Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Stancy
ja byla v tehotenstvi na nekolika koncertech a na dvou hudebnich festivalech. osobne bych se nebala, jelikoz miminko je uvnitr dobre izolovano a ma tam plno hluku uvnitr bricha
@Aradhell Dekuji moc za nazor
rada bych se ukazala zase mezi lidma. Kdyz jsem driv každy vikend litala neka. ![]()
@Stancy píše:Šla bych. 2-3 hoďky v hluku miminku ublíží méně než smutek, zklamání a deprivace z toho, že „kvůli němu“ nikam nemůžeš
Ahojky maminky. Mam otazečku. Jsem ve 14tt tehotenstvi a chtela bych si jit s pritelem sednout do společnosti kde je hlasita hudba jako v discotece. Myslite ze na 2-3 hodky by to mimčo nejak uškodilo?dekuji predem
Haha, dobré téma. Já jsem objevila // a jdu v létě na Rammsteiny
kupovala jsem si strategicky místa na tribuně (čekala jsem, že by se mohlo podařit;)) tak jsem zvědavá ![]()
Ja byla taky a mala skakala jak diva, hudba ji nevadila, ale pri potlesku vyvadela
@Altche píše:
Holky, co koncert v těhotenství? Jakej vliv má hlasitá hudba na sluch miminka kolem 30. tt? Znám holky, co chodily a někde jsem zas četla, že se bály, dokonce poškození sluchu mimča… Ja to máte? Příp. na jakém koncertě jste kdy byly?
Ja byla cca v 5m na Scorpions, mista na sezeni, a u me to byl spatny napad…Po koncertu bolesti, krvaceni na druhy den…Pokud jde o sluch, mala slysi, co slyset chce😂,takze vse v normalu😂 😂