Hlasitá hudba (koncert) v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1313
10.3.18 13:45

@Stancy
ja byla v tehotenstvi na nekolika koncertech a na dvou hudebnich festivalech. osobne bych se nebala, jelikoz miminko je uvnitr dobre izolovano a ma tam plno hluku uvnitr bricha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.3.18 13:57

@Aradhell Dekuji moc za nazor :* rada bych se ukazala zase mezi lidma. Kdyz jsem driv každy vikend litala neka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
10.3.18 14:04
@Stancy píše:
Ahojky maminky. Mam otazečku. Jsem ve 14tt tehotenstvi a chtela bych si jit s pritelem sednout do společnosti kde je hlasita hudba jako v discotece. Myslite ze na 2-3 hodky by to mimčo nejak uškodilo? :think: dekuji predem :hug:
Šla bych. 2-3 hoďky v hluku miminku ublíží méně než smutek, zklamání a deprivace z toho, že „kvůli němu“ nikam nemůžeš ;)
A i tak bych řekla, že mu to neublíží. Dávej si jen pozor, ať se ti tam neudělá špatně, někomu hluk třeba v kombinaci s vydýchaným vzduchem v těhotenství přímo vadí :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.3.18 16:10

@Taka dekuji ti :kytka: tak asi pujdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
23.4.19 22:17

Haha, dobré téma. Já jsem objevila // a jdu v létě na Rammsteiny :DD kupovala jsem si strategicky místa na tribuně (čekala jsem, že by se mohlo podařit;)) tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
23.4.19 22:22

Ja byla taky a mala skakala jak diva, hudba ji nevadila, ale pri potlesku vyvadela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
23.4.19 22:27
@Altche píše:
Holky, co koncert v těhotenství? Jakej vliv má hlasitá hudba na sluch miminka kolem 30. tt? Znám holky, co chodily a někde jsem zas četla, že se bály, dokonce poškození sluchu mimča… Ja to máte? Příp. na jakém koncertě jste kdy byly?

Ja byla cca v 5m na Scorpions, mista na sezeni, a u me to byl spatny napad…Po koncertu bolesti, krvaceni na druhy den…Pokud jde o sluch, mala slysi, co slyset chce😂,takze vse v normalu😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.19 08:35

@rudepolemaku Já jdu taky na Rammsteiny :D Budu ve 34. týdnu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat