Kojící noční košile

Anonymní
18.10.10 12:33

Kojící noční košile

Ahoj,nevíte někdo,kde na netu sehnat větší kojící noční košile?Velikost tak 54 nebo 56.Na netu je toho dost,ale všechno v menších velikostech :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
18.10.10 12:37

POkud nechceš vyloženě ty speciální pro kojícící, ale stačí ti jen s knoflíčkama, tak se mrkni u Vietnamců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.10 12:40

Dobrý nápad,díky.Myslím,že ty od Vietnamců by mohly stačit.Lepší asi ty než v porodnici ty jejich andělíčky,jestli je tam ještě dávají :?: Každopádně jednu nebo dvě si určitě koupím,jestli teda narazím na takovou velikost u Vietnamců :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798
18.10.10 12:43

Mi pak na kojení víc vyhovovalo pyžamo - horní díl celý na knoflíčky=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.10.10 12:44

Taky jsem měla od vietnamců s knoflíčkama a pohoda. Měla jsem 3 a pomalu to bylo málo (pořád od mlíka, poblinkaný od malý, hodně jsem se potila…) Takže za sebe radím radši pět košil po 100,– za kus než jednu speciální kojící za nevím kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
18.10.10 12:49
Jeva píše:
Taky jsem měla od vietnamců s knoflíčkama a pohoda. Měla jsem 3 a pomalu to bylo málo (pořád od mlíka, poblinkaný od malý, hodně jsem se potila…) Takže za sebe radím radši pět košil po 100,– za kus než jednu speciální kojící za nevím kolik.

Absolutní souhlas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.10.10 12:51

No jo, ale sehnat vietnamce, kde maj maxi košile a ještě s knoflíčkama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.10 13:02
Jeva píše:
Taky jsem měla od vietnamců s knoflíčkama a pohoda. Měla jsem 3 a pomalu to bylo málo (pořád od mlíka, poblinkaný od malý, hodně jsem se potila…) Takže za sebe radím radši pět košil po 100,– za kus než jednu speciální kojící za nevím kolik.

To je pravda,ale u Vietnamců málokdy narazím na větší velikosti.Ale podívám se.

• Citovat
  • Upravit
14535
18.10.10 13:03

Nejvíc se mi líbí velikost 5XL a já bych to oblékla tak v pubertě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
18.10.10 13:08

Vietnamci uz delaji i kojici kosile :palec: Nakupovala jsem ted, v srpnu, a zda se mi lepsi, nez ta draha z obchodu, taky jednu mam.
Myslim, ze delaji i velikosti se spoustou XL, ale ty s knoflickama deljaji ve velikosti 52-54 urcite. Babicka tuhle velikost nosi, jinde, nez u Vitnamcu nenakupuje a jeste si muze vybirat :potlesk:
Dobre porid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.10 13:11
Fiducia píše:
Vietnamci uz delaji i kojici kosile :palec: Nakupovala jsem ted, v srpnu, a zda se mi lepsi, nez ta draha z obchodu, taky jednu mam.
Myslim, ze delaji i velikosti se spoustou XL, ale ty s knoflickama deljaji ve velikosti 52-54 urcite. Babicka tuhle velikost nosi, jinde, nez u Vitnamcu nenakupuje a jeste si muze vybirat :potlesk:
Dobre porid :hug:

Děkuju :wink: No tak budu těch pár dní v porodnici nosit „babičkovské“ košile,no a co :lol: Za těch pár kaček se to hodí.

• Citovat
  • Upravit
35415
18.10.10 13:54

Anonymni, nahodou, moje babicka nosi kosile se zviratkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.10.10 14:22

Taky jsem měla košile, ale nejvíc jsem je užila jako těhotná…
Jako kojící mi nevyhovovalo, že když jsem rozepla knoflíčky, tak mi to prso nešlo pořádně vyndat a špatně se mi k němu malý přikládal…

Nyní používám bavlněná trička a kraťasy na spaní ( kraťasy třeba kupuju třeba pánské ve vše za 39,– …někdy mají hezký vzory )a při kojení pouze vyhrnu tričko…

V porodnici ve Slaném nám košile půjčovali ( nemají tam andělíčky ) a taky mi to vadilo, taže jsem vždycky musela z košile vytáhnout celou ruku i s ramenem…
Takže za mě noční košile při kojení NE :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
18.10.10 14:44

Ahoj, pokud vysloveně netrváš na košili, tak mě taky stačilo pyžamo s rozepínacím kabátkem. Časem jsem se stejně naučila kojit i v tričku.
A u Vietnamců si košili fakt vybereš a nemusíš ani vypadat „babičkovsky“. Já potřebovala koupit mamce pyžamo do nemocnice a měla jsem problém sehnat něco bez žirafek a podobných obrázků. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.10.10 14:46

Já teda nepotřebovala tak velkou,to je fakt. Ale podle mě něco koupíš. A jinak ať je propínací fakt hodně. Ale to je ti asi jasný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí