Prsa v těhotenství - o číslo větší už v 10. tt

7041
18.10.10 19:51

prsa v těhotenství

Ahojky.
Chtěla jsem se zeptat, jak to máte vy v těhotenství? Já jsem zhruba 10tt a už teď mám o číslo větší prsa 8-o Je to normální takhle brzy? A hodně bolí, nejen bradavky, ale celé. Začala jsem je radši promazávat, protože pokud to takhle půjde dál, budu mít na konci těhu tak pětky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1791
18.10.10 19:59

Tak mě prsa narostly hned na začátku, ale začaly mě bolet až tak kolem toho 10.tt a dlouho to vydrželo. Už jsem pak nevěděla ani jak spát. Bolely fakt celé. Přešlo to až hodně pozdě. Teď jsem ve 27.tt a mám je o pořádná 2 čísla větší. :wink: Ale aspoň už nebolí!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
18.10.10 20:00

:lol: :lol: mě se taky hodně zvětšily už od začátku… nejdříve se muž radoval, ale když sem pak musela co měsíc koupit novou podprdu, tak se začal trochu bát :lol: ale ono se to časem zpomalí nebo zastaví.. mno a na kojení zas třeba i pěkně nabydou :jazyk:
klidně maž, tím nic nezkazíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
18.10.10 20:03
Romaelka píše:
nejdříve se muž radoval, ale když sem pak musela co měsíc koupit novou podprdu

Ten můj má taky radost :lol: Ale kazím mu to tím, že mě to bolí a jedinou možnost má při mazání :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.10.10 20:10

Já jsem 6 + 1 a brutálně mě teda pobolívají bradavky. Už ani nemůžu spát na břiše, jak jsem zvyklá, protože to fakt nejde. :mrgreen: Mám je takový těžší, neřekla bych že jsou zatím větší, jen takový plnější nebo nafouklý nebo jak to nazvat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.10.10 20:13

mě se teda prsa za celé těhotenství vůbec nezvětšily-jsem asi divná,ale za to pěkně bolely a mám je šíleně citlivý :pocitac: ..

• Citovat
  • Upravit
46669
18.10.10 20:19

Bolavá a nalitá prsa jsem měla hned. Myslela jsem, že to souvisí s blížící se MS, ovšem bylo to jinak. Pak mě bolely tak dva měsíce, hlavně v noci a ráno, když jsme vstala z postele. A měla jsme pocit, že mi vadí i vánek. Měla jsem je o dvě čísla větší celé těhu a kojení (kojila jsem plně do konce šestého m.), zato teď ani nemluvím. Zmizely… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.10.10 20:22

Ahoj, jak vidím, tak to má každý jinak. Já jsem tušila, že bych mohla být těhotná, právě podle prsou. Bouřka mě v noci nevzbudila, zato přetočení na břicho díky bolesti prsou ano. Naštěstí bolest i růst po několika málo týdnech přešly (předpokládám ale, že ten klid bude jen do té doby, než se nalijí mlékem…teď jsem 30t).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
18.10.10 20:25

Mě bolely a vyrostly o číslo v prvním trimestru. pak bolet přestaly a dál se nezvětšovaly. Dost se mi ulevilo. Normálně mám trojky, teĎ čtyřky a po porodu se prej zvětšej i o tři čísla. Budu před sebou muset asi vozit trakař, abych je uvezla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.10.10 20:27
prodigy222 píše:
Mě bolely a vyrostly o číslo v prvním trimestru. pak bolet přestaly a dál se nezvětšovaly. Dost se mi ulevilo. Normálně mám trojky, teĎ čtyřky a po porodu se prej zvětšej i o tři čísla. Budu před sebou muset asi vozit trakař, abych je uvezla :mrgreen:

A to já bych si i ráda vyzkoušela, se svýma nic jedničkama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.10.10 20:28
prodigy222 píše:
Mě bolely a vyrostly o číslo v prvním trimestru. pak bolet přestaly a dál se nezvětšovaly. Dost se mi ulevilo. Normálně mám trojky, teĎ čtyřky a po porodu se prej zvětšej i o tři čísla. Budu před sebou muset asi vozit trakař, abych je uvezla :mrgreen:

Nemusí být! Mě se po porodu už nezvětšily a to jsem měla mlíka víc, než dost… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
18.10.10 20:30
prodigy222 píše:

nestraš :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
18.10.10 20:33
KPKristy píše:
prodigy222 píše:

Nemusí být! Mě se po porodu už nezvětšily a to jsem měla mlíka víc, než dost… :wink:

No jestli se dipozice dědí,. tak moje máma měla u všech tří dětí (mám tu čest být jedním z nich :mrgreen: ), měla prsa normál dvojky a při kojení šestky…tedy o 4čísla!!!!!!! 8-o No to je strašný!!! 8-o

Ale to jsem mimo téma…pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
18.10.10 20:37
prodigy222 píše:
KPKristy píše:
prodigy222 píše:

No jestli se dipozice dědí,. tak moje máma měla u všech tří dětí (mám tu čest být jedním z nich :mrgreen: ), měla prsa normál dvojky a při kojení šestky…tedy o 4čísla!!!!!!! 8-o No to je strašný!!! 8-o

Ale to jsem mimo téma…pardon :oops:

Snad to bude dobrý :) Moje mamča měla o dvě čísla větší a teď po dvou dětech (moje maličkost se vyřádila) jedničky s push-upkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.10.10 21:03

Jedničky s push-upkou mám já teď. Búúúú :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie