Prsa v těhotenství - o číslo větší už v 10. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klementýnka
26.5.11 06:16

Taky se hlásím do klubu, prsa mě bolí od samého začátku, snad už od oplodnění, protože teď jsem v pátém týdnu a nevěřím: jsou nateklá, pevná, bolí a asi tak o číslo větší, ráno snad i o dvě, během dne to trochu splaskne.

Podprsenku mám normálně 70 - 75 B, půjdu si koupit větší.

Četla jsem, že ženy, které bolí prsa i v rámci PMS, to mají i během těhotenství. To je můj případ.

Jak Vás tak čtu, tak se mám na co těšit. Včera jsem si šla koupit nějaká tmavá trička a světřík, aby to v práci nebylo tak vidět. Zkušený by asi hned přišel na to, že jsem těhotná.

Holky, čím ta prsa mažete?

• Citovat
  • Upravit
882
27.5.11 14:37

ahojda, mě se také zvětšily hnedka na začátku, večer jsem usla a ráno už jsem měga prsa. :nevim: Strašně to bolelo, ani spát jsem nemohla a to jsem zvyklá spát na břiše. Z dvojek mi vyrosly pětky. 8-o 8-o 8-o Fakt síla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betttkaa
9.1.12 00:40

já měla čtyřky. Najednou mě prsa bolely tak strašně, že jsem příteli při dotyku málem urazila ruku/hlavu! No a takhle jsem zjistila, že jsem ve třetím měsíci :-D a v pátém o číslo nahoru, mám teda pětky! Popraskané a to je mažu jak blázen ale je mi to prd platné, bradavky mám tmavé až hrůza a najít padnouci podprsenku je maraton po krámech! Vůbec se mi to nelíbí a pokud mi budou rust tak rychle, sko čím na velikosti 8! A to jsem kdysi měla mindrák, že prsa nemám! Ted nemám prsa, ale dva žilnaté popraskané melouny!!! A první mléko mi teče už měsíc! Jsem zvědavá jaká budu mit prsa po kojení! Přítel by bral i ty osmičky :-D

• Citovat
  • Upravit
47
9.1.12 11:36

Jé tak to já jsem hrozně nadšená..od té doby co jsem těhotná mi začly růst a zatím se nezastavily:-) teď jsem 20tt a pomalu přeskakuji vel.C a to jsem vždycky měla jedničky:-) musim si ten pocit užít než se mi zas vrátí do původnì velikosti:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
9.1.12 22:14
lusy_yu píše:
Jé tak to já jsem hrozně nadšená..od té doby co jsem těhotná mi začly růst a zatím se nezastavily:-) teď jsem 20tt a pomalu přeskakuji vel.C a to jsem vždycky měla jedničky:-) musim si ten pocit užít než se mi zas vrátí do původnì velikosti:-(

Ještě budeš ráda ráda, až se vrátí do původní velikosti. 8) Ono je mít fajn velká prsa, :dance: ale jen chvíli, pak už to leze na nervy,bolí záda, překáží,… :,( Zlatě,že už mám zase původní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.1.12 00:04

To já věřim, že se mi vrátí původní velikost :? vždycky jsem jí měla.. proto si ten pocit užívám..dokud je co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waaleriee
5.3.12 19:13

Holčiny? A umíte popsat bolest prsou v začátku těhotenství? Boleli vás prsa po vnějších stranách?

• Citovat
  • Upravit
6.3.12 14:55

Ahojky..tak prsa mě bolely hned ze začátku, palely mě bradavky..po vnějších stranách mě to bolelo nejvíc. To je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
7.3.12 10:46

Mě bolí furt, od 4 tt nepřetržitě. Z původních 80DD jsem na 85F a ještě to není u konce. A doma neustále poslouchám řeči, že se nemám moc sklánět, jinak se převážím a padnu přímo na hlavu…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
18.5.12 19:45

Pěkný večer :-) o prsou v těhotenství se tady píše dost, ale nikde jsem nenašla, to co mě zajímá. Poslední dva dny se mi zvětšili dvorce ( což předpokládám, že je normální), ale taky mám pocit, jak kdyby se mi prsa nalívala ( trošku, jak kdyby to pálilo). Takový pocit jsem měla u prvního dítěte po porodu. Nemáte s tím někdo zkušenost ? Nemůže to značit blížící se porod ? 37tt.

• Citovat
  • Upravit
4275
19.5.12 11:08

mě se tohle stalo asi v 6tt, kolem 15tt, teď někdy asi ve 22tt a znova včera :D 22tt bylo provázeno průhlednou kapičkou mleziva, včera se přidala i bílá kapička…

takže bych to neviděla tak tragicky. neporodila jsem zatím ani v jednom případě ;) obzvlášť pokud už máš dítě, tzn.prsa už někdy byla nastartována do „kojícího režimu“, pak mi nepříjde nijak divný, že se to nalívají dřív než u prvního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
19.5.12 11:20

@PjckjsANEBjája
mlezivo to už mám od samého začátku:-) to neřeším. Ted mám spíš pocit, který jsem měla až po porodu:-) asi to neumím popsat:D

• Citovat
  • Upravit
4275
19.5.12 12:04

@Dee19 když já čekám první, tak to asi úplně neporadím :D ale to pálení a trochu jako nalívání (ne úplně, ale trochu ano), to mám stejně… ale uvidíš. kdyby nejhůř, tak 37tt není taková tragédie, kamarádka takhle porodila v 37tt z gruntovního úklidu :roll: to bych byla nervóznější. ale pokud jsi v klidu a tělo se připraví samo bez nějaké extra námahy a ty porodíš, tak to tak má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
11.11.12 17:03

Achjo, mám už 80G a bojím se, že ještě porostou. Během těhotenství šly nahoru o číslo.

Mám pocit, že se mi z nich stávají věšáky. Vždy jsem měla pěkná a pevná, ale ted jdou nějak dolů. Naštěstí mě aspon na nich strie nepotkaly.

Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
25.7.13 12:59

Ahoj :mavam: mám asi hloupý dotaz, ale dost mě to trápí..Podotýkám že je mi 18let a před těhotenstvím jsem měla prsa dvojky a pěkně pevné což je v tomhle věku asi normální, jenže v těhotenství mi prsa porostly na čtyřky, hrozně popraskaly, zvětšili se dvorce a ztmavli.To všechno beru jako normální a nějak to nehrotím, ale co mě trápí je to že se hrozně svěsily, ale fakt hoooodně :(,mám prsa jako by mi bylo 50 let, teď už jsem skoro měsíc po porodu a zatím kojim takže změna žádná, ale chci se zeptat jestli se to časem aspoň trošku vrátí do původního stavu nebo už navždy budu mít prsa jak uši jezevčíka :roll:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí