Prsa v těhotenství - o číslo větší už v 10. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
19.10.10 09:34

Ahoj, můžu se zeptat, čím ty prsa mazat? Neuškodí něco? Může to být klasický hydratační krém nebo jen nějaký speciální olejíček? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 09:36
Majdulenka píše:
Ahoj, můžu se zeptat, čím ty prsa mazat? Neuškodí něco? Může to být klasický hydratační krém nebo jen nějaký speciální olejíček? :nevim:

já nevím, já jsem si koupila těhotenský olejíček od saloos, mají i speciální prsní olejíček. Ale někomu se tvoří strie a pajizévky na prsou když se moc zvětší, takže bych to asi uzpůsobila tomu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.10.10 09:38

dik. Zkusim se poptat ještě v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.10.10 09:43

Ja mazu tim, co bricho - Elastiq, krem na strie od Yves Rocher a nebo Elancyl… stridam to :) ale asi koupim neco special na prsa, aby me to prestalo svedit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 11:55

Taky mě prsa svědila dost. Mazala jsem se těhotenským olejem od Saloosu - břicho i prsa - každý večer. Ty prsa někdy dvakrát denně, když hodně svědily. Ale klidně ti bude stačit běžný tělový mlíko. Když ještě nekojíš, tak je jedno, čím je mázneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
19.10.10 13:02

já si je také mažu olejíčkem na strie (Eucerin) a zatím dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
19.10.10 13:17

Hi hi koukám že prsa v těhotenství má úspěch… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To jen tak na okraj :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
19.10.10 13:22

No já s nima doma úspěch slavím, ale jak roste břicho tak postupně úspěch opadává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 13:23
prodigy222 píše:
Hi hi koukám že prsa v těhotenství má úspěch… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To jen tak na okraj :oops:

Myslíš tu diskusi nebo fyzicky ta prsa? :lol:
U nás už proběhla debeta, že bych prý mohla být těhotná pořád, že to mým prsům svědčí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 13:25
Boo píše:
No já s nima doma úspěch slavím, ale jak roste břicho tak postupně úspěch opadává :lol:

Já když si mojemu postěžuju na břicho, tak mě pořád uklidňuje, že jsem sexy. Ale nakukovala jsem do diskuzí např poporodní pneumatika:D a bojím se, že z věty „ty jsi ale sexy“ přejde na "ty můj malý michellinku:D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 13:30
saphire píše:
Boo píše:
No já s nima doma úspěch slavím, ale jak roste břicho tak postupně úspěch opadává :lol:
Já když si mojemu postěžuju na břicho, tak mě pořád uklidňuje, že jsem sexy. Ale nakukovala jsem do diskuzí např poporodní pneumatika:D a bojím se, že z věty „ty jsi ale sexy“ přejde na "ty můj malý michellinku:D )

nebo: „Ty už za chvíli nebudeš mít žádný pas.“ To slyším každou chvíli. Tak říkám, že jsem mu porodila dítě, ať neremcá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
19.10.10 13:31

Tak u nás už probíhají někdy hlášky typu:„na zahradu jdi ty, tebe netrefí hrábě do hlavy“ „nemám uhnout s autem, aby si mohla projít?“(to vypadlo z mojí mámy) apod. :lol:

No Michellinku se už taky těším a snad nepřijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.10.10 13:37
Boo píše:
Tak u nás už probíhají někdy hlášky typu:„na zahradu jdi ty, tebe netrefí hrábě do hlavy“ „nemám uhnout s autem, aby si mohla projít?“(to vypadlo z mojí mámy) apod. :lol:No Michellinku se už taky těším a snad nepřijde :-D
:lol: :lol: :lol: s tím autem mě to rozesmálo :palec:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.10.10 17:35

Holky, vy teda perlite :-D :-D :-D toho bricha se po porodu taky desim, snad to nebude tak hrozne, kdyz hned nasadim stahovaci kalhotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 19:28

Jinak teď když chodím po schodech, i v podprsence si musím ty prsa držet :D někdy si připadám jak pako :jazyk:
Ale super je, když jdu jedenkrát týdně na bazén a to je taková slast!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky