Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, můžu se zeptat, čím ty prsa mazat? Neuškodí něco? Může to být klasický hydratační krém nebo jen nějaký speciální olejíček? ![]()
Majdulenka píše:
Ahoj, můžu se zeptat, čím ty prsa mazat? Neuškodí něco? Může to být klasický hydratační krém nebo jen nějaký speciální olejíček?
já nevím, já jsem si koupila těhotenský olejíček od saloos, mají i speciální prsní olejíček. Ale někomu se tvoří strie a pajizévky na prsou když se moc zvětší, takže bych to asi uzpůsobila tomu ![]()
Ja mazu tim, co bricho - Elastiq, krem na strie od Yves Rocher a nebo Elancyl… stridam to
ale asi koupim neco special na prsa, aby me to prestalo svedit…
Taky mě prsa svědila dost. Mazala jsem se těhotenským olejem od Saloosu - břicho i prsa - každý večer. Ty prsa někdy dvakrát denně, když hodně svědily. Ale klidně ti bude stačit běžný tělový mlíko. Když ještě nekojíš, tak je jedno, čím je mázneš ![]()
já si je také mažu olejíčkem na strie (Eucerin) a zatím dobrý.
Hi hi koukám že prsa v těhotenství má úspěch…
To jen tak na okraj ![]()
No já s nima doma úspěch slavím, ale jak roste břicho tak postupně úspěch opadává ![]()
prodigy222 píše:
Hi hi koukám že prsa v těhotenství má úspěch…![]()
![]()
To jen tak na okraj
Myslíš tu diskusi nebo fyzicky ta prsa? ![]()
U nás už proběhla debeta, že bych prý mohla být těhotná pořád, že to mým prsům svědčí… ![]()
Boo píše:
No já s nima doma úspěch slavím, ale jak roste břicho tak postupně úspěch opadává
Já když si mojemu postěžuju na břicho, tak mě pořád uklidňuje, že jsem sexy. Ale nakukovala jsem do diskuzí např poporodní pneumatika:D a bojím se, že z věty „ty jsi ale sexy“ přejde na "ty můj malý michellinku:D )
saphire píše:Boo píše:Já když si mojemu postěžuju na břicho, tak mě pořád uklidňuje, že jsem sexy. Ale nakukovala jsem do diskuzí např poporodní pneumatika:D a bojím se, že z věty „ty jsi ale sexy“ přejde na "ty můj malý michellinku:D )
No já s nima doma úspěch slavím, ale jak roste břicho tak postupně úspěch opadává
nebo: „Ty už za chvíli nebudeš mít žádný pas.“ To slyším každou chvíli. Tak říkám, že jsem mu porodila dítě, ať neremcá ![]()
Tak u nás už probíhají někdy hlášky typu:„na zahradu jdi ty, tebe netrefí hrábě do hlavy“ „nemám uhnout s autem, aby si mohla projít?“(to vypadlo z mojí mámy) apod. ![]()
No Michellinku se už taky těším a snad nepřijde ![]()
Boo píše:
Tak u nás už probíhají někdy hlášky typu:„na zahradu jdi ty, tebe netrefí hrábě do hlavy“ „nemám uhnout s autem, aby si mohla projít?“(to vypadlo z mojí mámy) apod.No Michellinku se už taky těším a snad nepřijde
Holky, vy teda perlite
toho bricha se po porodu taky desim, snad to nebude tak hrozne, kdyz hned nasadim stahovaci kalhotky…
Jinak teď když chodím po schodech, i v podprsence si musím ty prsa držet
někdy si připadám jak pako ![]()
Ale super je, když jdu jedenkrát týdně na bazén a to je taková slast!!! ![]()