Prsa v těhotenství - o číslo větší už v 10. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7041
19.10.10 19:28

Jinak teď když chodím po schodech, i v podprsence si musím ty prsa držet :D někdy si připadám jak pako :jazyk:
Ale super je, když jdu jedenkrát týdně na bazén a to je taková slast!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 19:29
Gina108 píše:
Boo píše:
Tak u nás už probíhají někdy hlášky typu:„na zahradu jdi ty, tebe netrefí hrábě do hlavy“ „nemám uhnout s autem, aby si mohla projít?“(to vypadlo z mojí mámy) apod. :lol:No Michellinku se už taky těším a snad nepřijde :-D

To auto sedlo, vážně mě to rozesmálo :lol: upřímná maminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 19:49
saphire píše:
Jinak teď když chodím po schodech, i v podprsence si musím ty prsa držet :D někdy si připadám jak pako :jazyk:
Ale super je, když jdu jedenkrát týdně na bazén a to je taková slast!!! :palec:

Přesně, přesně, jako bys to psala o mě, když jsem byla těhu… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
19.10.10 20:13

Teda koukám, jak se vám v těhi prsa zvětšovala!To já teda neznám…V prvním těhu narostly jen o číslo, po kojení spadly.A teď v druhím těhu mě nebolí, nezvětšujou se…A těm mým by to zrovna prospělo :roll: Bez Push-upky ani ránu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
20.10.10 08:25

no já si je taky musim držet, když vyvýjím vyšší rychlost, přítel se mi vždycky směje :lol: Trakářky místo podprdy jestli se mi podaří rozkojit už si chystám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
20.10.10 09:08

Tak to já mám úplně stejný :lol: sice mě asi dva týdny děsně bolely, ale nic se nezvětšilo a bolest ustala :lol: až jsem si říkala, jestli nejsem divná a jestli bude mít mrňousek vůbec z čeho dlabat :mrgreen: ale jsem na začátku, tak se třeba ještě něco vyklube :-D i když mně by teda nevadilo, kdyby se nic nezměnilo - aspoň se s tím nemusím tahat, jak někde čtu a zas tak strašný to taky není, ale push-upky jsou taky moje kámošky :-D

Twipz píše:
Teda koukám, jak se vám v těhi prsa zvětšovala!To já teda neznám…V prvním těhu narostly jen o číslo, po kojení spadly.A teď v druhím těhu mě nebolí, nezvětšujou se…A těm mým by to zrovna prospělo :roll: Bez Push-upky ani ránu :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
21.10.10 10:49

Tak já jsem dneska 35.tt a prsa mě bolí od samého začátku,už od začátku 4.měsíce mi vytéká semtam mázek a prsa někdy dost bolí,jsou nafouklá a mám je snad o 2 čísla větší :lol:

• Citovat
  • Upravit
Boo
264
21.10.10 12:17

vítej do klubu „kozatejch“ :lol: Moje kamarádka, když oznámila svému muži, že čekají další miminko, tak jeho reakce byla: „huráá budeš mít zase prsa“ :lol:
Já doufám, že někdy ty svoje starý podprdy zase obleču, ale dost šancí si nedávám, když vidím své kamarádky, které mají už děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
21.10.10 18:00
Boo píše:
vítej do klubu „kozatejch“ :lol: Moje kamarádka, když oznámila svému muži, že čekají další miminko, tak jeho reakce byla: „huráá budeš mít zase prsa“ :lol:
Já doufám, že někdy ty svoje starý podprdy zase obleču, ale dost šancí si nedávám, když vidím své kamarádky, které mají už děti :nevim:

Taky by se mi nechtěly vyhazovat všechny ty krásné podprdy :roll: . No prostě mají zákaz být menší nebo o moc větší :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.10.10 18:42

Tak já tajně doufala, že moje staré podprdy už potřebovat nebudu, že mi budou navždy malé. Nestalo se a nakonec jsem ráda, že mám vůbec co nosit. Dvě jsme dala ségře a ještěže jsem si dvě nechala… :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
24.10.10 21:23

No já si musela koupit nový podpsenky,jednu takovou lepší a dvě normální pohodlnější protože ty co mám jsou my už malé,prsa mi z nich lezou bokem ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7041
2.11.10 11:41

Poslušně hlásím, že prsa už tak nebolí :) doufám, že nejásám předčasně. Jsou sice citlivější, ale už to není tak hrozné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.11.10 12:01

Ahoj holky, já hned na začátku se mi zvětšili na čisté 80D, tak jsem si frajerka koupila hned novou podrdu, naštěstí i jednu „rostoucí s prsama“…a no a mám pocit, že v 5 měsíci přišla druhá etapa, neb už i tamta je mi malá, a ta rostoucí má co dělat :-? z plavek mi prsa přetýkaj :zed: bohužel mám pocit že se při kojení dostanu tak na vel. 6 síla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
2.11.10 12:10

Mě bolí prsa zhruba od 6tt, a bolí furt (15tt), svědí mě okolí dvorců, nejšťastnější jsem bez podprsenky, protože jak tam ty bradavky zmáčknu, pálí a bolí… Po sprše dávám velikýho bacha, s jakou intenzitou si otírám prsa, páč jak nechtěně přitlačím, tak bych se po..... . Mažu stejným krémem jak břicho - ElastiQ, akorát se prej mají vynechat bradavky a dvorce. Jinak jsem zatím z 75B na 80C. Ten můj je z nich úplně nadšenej, rád by se jim věnoval, ale když mě to tak bolí :-D :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
3.11.10 16:11

Já mám doma s prsama zatím ještě také úspěch, naštěstí docela rychle přestaly bolet, takže přítel je velmi spokojen :lol: Ale kdo se s tím má tahat? :lol: Mám také koupenou tu těhotenskou rostoucí podprdu, ale jaksi už přestává růst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí