Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak teď když chodím po schodech, i v podprsence si musím ty prsa držet
někdy si připadám jak pako ![]()
Ale super je, když jdu jedenkrát týdně na bazén a to je taková slast!!! ![]()
Gina108 píše:Boo píše:
Tak u nás už probíhají někdy hlášky typu:„na zahradu jdi ty, tebe netrefí hrábě do hlavy“ „nemám uhnout s autem, aby si mohla projít?“(to vypadlo z mojí mámy) apod.No Michellinku se už taky těším a snad nepřijde
To auto sedlo, vážně mě to rozesmálo
upřímná maminka
saphire píše:
Jinak teď když chodím po schodech, i v podprsence si musím ty prsa držetněkdy si připadám jak pako
Ale super je, když jdu jedenkrát týdně na bazén a to je taková slast!!!
Přesně, přesně, jako bys to psala o mě, když jsem byla těhu… ![]()
Teda koukám, jak se vám v těhi prsa zvětšovala!To já teda neznám…V prvním těhu narostly jen o číslo, po kojení spadly.A teď v druhím těhu mě nebolí, nezvětšujou se…A těm mým by to zrovna prospělo
Bez Push-upky ani ránu ![]()
no já si je taky musim držet, když vyvýjím vyšší rychlost, přítel se mi vždycky směje
Trakářky místo podprdy jestli se mi podaří rozkojit už si chystám ![]()
Tak to já mám úplně stejný
sice mě asi dva týdny děsně bolely, ale nic se nezvětšilo a bolest ustala
až jsem si říkala, jestli nejsem divná a jestli bude mít mrňousek vůbec z čeho dlabat
ale jsem na začátku, tak se třeba ještě něco vyklube
i když mně by teda nevadilo, kdyby se nic nezměnilo - aspoň se s tím nemusím tahat, jak někde čtu a zas tak strašný to taky není, ale push-upky jsou taky moje kámošky ![]()
Twipz píše:
Teda koukám, jak se vám v těhi prsa zvětšovala!To já teda neznám…V prvním těhu narostly jen o číslo, po kojení spadly.A teď v druhím těhu mě nebolí, nezvětšujou se…A těm mým by to zrovna prospěloBez Push-upky ani ránu
Tak já jsem dneska 35.tt a prsa mě bolí od samého začátku,už od začátku 4.měsíce mi vytéká semtam mázek a prsa někdy dost bolí,jsou nafouklá a mám je snad o 2 čísla větší ![]()
vítej do klubu „kozatejch“
Moje kamarádka, když oznámila svému muži, že čekají další miminko, tak jeho reakce byla: „huráá budeš mít zase prsa“ ![]()
Já doufám, že někdy ty svoje starý podprdy zase obleču, ale dost šancí si nedávám, když vidím své kamarádky, které mají už děti ![]()
Boo píše:
vítej do klubu „kozatejch“Moje kamarádka, když oznámila svému muži, že čekají další miminko, tak jeho reakce byla: „huráá budeš mít zase prsa“
Já doufám, že někdy ty svoje starý podprdy zase obleču, ale dost šancí si nedávám, když vidím své kamarádky, které mají už děti
Taky by se mi nechtěly vyhazovat všechny ty krásné podprdy
. No prostě mají zákaz být menší nebo o moc větší
![]()
Tak já tajně doufala, že moje staré podprdy už potřebovat nebudu, že mi budou navždy malé. Nestalo se a nakonec jsem ráda, že mám vůbec co nosit. Dvě jsme dala ségře a ještěže jsem si dvě nechala…
![]()
No já si musela koupit nový podpsenky,jednu takovou lepší a dvě normální pohodlnější protože ty co mám jsou my už malé,prsa mi z nich lezou bokem ven
![]()
Poslušně hlásím, že prsa už tak nebolí
doufám, že nejásám předčasně. Jsou sice citlivější, ale už to není tak hrozné ![]()
Ahoj holky, já hned na začátku se mi zvětšili na čisté 80D, tak jsem si frajerka koupila hned novou podrdu, naštěstí i jednu „rostoucí s prsama“…a no a mám pocit, že v 5 měsíci přišla druhá etapa, neb už i tamta je mi malá, a ta rostoucí má co dělat
z plavek mi prsa přetýkaj
bohužel mám pocit že se při kojení dostanu tak na vel. 6 síla ![]()
Mě bolí prsa zhruba od 6tt, a bolí furt (15tt), svědí mě okolí dvorců, nejšťastnější jsem bez podprsenky, protože jak tam ty bradavky zmáčknu, pálí a bolí… Po sprše dávám velikýho bacha, s jakou intenzitou si otírám prsa, páč jak nechtěně přitlačím, tak bych se po..... . Mažu stejným krémem jak břicho - ElastiQ, akorát se prej mají vynechat bradavky a dvorce. Jinak jsem zatím z 75B na 80C. Ten můj je z nich úplně nadšenej, rád by se jim věnoval, ale když mě to tak bolí
.
Já mám doma s prsama zatím ještě také úspěch, naštěstí docela rychle přestaly bolet, takže přítel je velmi spokojen
Ale kdo se s tím má tahat?
Mám také koupenou tu těhotenskou rostoucí podprdu, ale jaksi už přestává růst ![]()